İyi halt ettiniz :mymeka: dicem ama demiyorum
Şimcik olayın içine etmeyeyim hani:jeyyar:
Annadın seni oni:jeyyar:
monam kesinlikle katılıyorum... o DOĞRU insan konusunda da genelde yanılıyoruz işte...
o yüzden genel yargı evlendikten sonra olsa daha iyi olur şeklinde sanırım a.s
iyi yaptık tabeeekaydirigubbakcemile3
biz niye ünlüler gibi olamıyoruz
onlar istediği açıklamalarda bulunuyor, çekinmiyor
biz niye çekiniyoruz :sm_confused:
iyi yaptık tabeeekaydirigubbakcemile3
Aslında benim doğrudan kastım daha çok o anda şefkatle yanaşabilen, korkutmadan ve nazik davranmasını bilen anlayışlı bir insan. Çünkü o an bir kadının ömrü boyunca anımsayacağı bir an ve cinsel hayatını olumlu ya da olumsuz etkilemesi o kadar olası ki. Ama bunun dışında kişilikli ya da kişiliksiz çıkar işte o biraz şans meselesi.
Şahsen ben de evlilik öncesi ilişki yaşadım ve o kişiyle evlenmedim de üstelik. Çünkü bir ömür boyu beraber geçirilebilecek bir insan değildi. Yani hayatımda olması gereken DOĞRU insan değildi, ama bunu onunla yaşadığım için pişman mıyım? Değilim. Çünkü cinsellik konusunda bir kadına inanılmaz bir anlayışla yanaşabilecek o nadir erkeklerden biriydi ve her ne kadar ilişki yürümemiş olsa da bana şu dakikaya kadar bunun pişmanlığını yaşamayacağım şekilde anlayışlı davrandı. Hee ama onun dışında beş para etmezmiş o da ayrı konu tabe. kaydirigubbakcemile3
Bekaret çok hassas bir konu ya. Doğrusu yanlışı herkesin kendine.
Kimsenin kimseyi yargılamaya elbette hakkı yok ama biz toplum olarak bu konularda birbirimize anlayış gösterebilecek kadar ilerleme kaydedebilmiş değiliz henüz maalesef.
Reha Muhtar hemen bir roportaj yapmak ister ve sorar;
Acı var mı acıı???:roflol:
Der ve kaçar
Biraz daha burada takılırsam inanın cenaze namazım kalkacak heeee:1rolleyes:
Lafımı geri alıyorum ve seni cesaretinden ve paylaşımından dolayı ayakta alkışlıyorum arkadaşımalkisalkisalkisAslında benim doğrudan kastım daha çok o anda şefkatle yanaşabilen, korkutmadan ve nazik davranmasını bilen anlayışlı bir insan. Çünkü o an bir kadının ömrü boyunca anımsayacağı bir an ve cinsel hayatını olumlu ya da olumsuz etkilemesi o kadar olası ki. Ama bunun dışında kişilikli ya da kişiliksiz çıkar işte o biraz şans meselesi.
Şahsen ben de evlilik öncesi ilişki yaşadım ve o kişiyle evlenmedim de üstelik. Çünkü bir ömür boyu beraber geçirilebilecek bir insan değildi. Yani hayatımda olması gereken DOĞRU insan değildi, ama bunu onunla yaşadığım için pişman mıyım? Değilim. Çünkü cinsellik konusunda bir kadına inanılmaz bir anlayışla yanaşabilecek o nadir erkeklerden biriydi ve her ne kadar ilişki yürümemiş olsa da bana şu dakikaya kadar bunun pişmanlığını yaşamayacağım şekilde anlayışlı davrandı. Hee ama onun dışında beş para etmezmiş o da ayrı konu tabe. kaydirigubbakcemile3
Bekaret çok hassas bir konu ya. Doğrusu yanlışı herkesin kendine.
Kimsenin kimseyi yargılamaya elbette hakkı yok ama biz toplum olarak bu konularda birbirimize anlayış gösterebilecek kadar ilerleme kaydedebilmiş değiliz henüz maalesef.
Şimcik olayın dışına çıkıyorum biliyorum ama bu soruya kayıtsız kalamıyacağım.
Cevap veriyorum;
Çünkü onlar ünlü,biz ise ünsüzüz o yüzden:roflol:
Tabi işin şakası bu canım,bende bunun cvb merak ediyorum senin kadarşakkıdı
biz alacağımız tepkiden çekiniyoruz...
zaten bir cümleniz biraz sivriyse anlatana kadar göbeğiniz çatlar
herkes üstünüze çullanır, siz daha açıklayamadan konu kapanır kaydirigubbakcemile3
onun için herkes düşük voltajda veriyo düşüncesini kaydirigubbakcemile3
Artı buna ilaveten hemen tu kaka,seni kötün kadın seni damgası vurulmasından ve bir anda dışlanmaktan korktuğumuz için susuyor ve ağzımıza bir şekilde fermuar çekiyoruz :sinifsinif:
Yine söylüyorum,kimsenin cinsel yaşantısı yada kiminle ne yaşadığı beni ilgilendirmez,kişi kendisinden sorumludur,benim doğrularım bana doğrudur,karşımdaki insanın yanlışları yada doğruları kendine göre doğru ve yanlıştır.Ama bunu bir başkasına kabulettirmek yada bu benim doğrdumdur kardeşim diyerek ahkam kesmek bana göre yanlış şekerim yanlış şakkıdı
Lafımı geri alıyorum ve seni cesaretinden ve paylaşımından dolayı ayakta alkışlıyorum arkadaşımalkisalkisalkis
Bunun üzerine ne tepkiler alınırı yada kim nasıl bir tepki veriri bielmiyorum ama herkezin yaşantısı doğruları yada yanlışları kendisini ilgilendirir..
Kişi kendinden sorumludur ve saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?