• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadnlar KK'da bunlar sylemi olsayd :))))

şu ,lale mansurun dediklerini kkda biri yazsa. ne olurdu sonu. var ya.
şöyle bir şey herhalde:tomato::tomato:

monam kesinlikle katılıyorum... o DOĞRU insan konusunda da genelde yanılıyoruz işte...
o yüzden genel yargı evlendikten sonra olsa daha iyi olur şeklinde sanırım a.s

Aslında benim doğrudan kastım daha çok o anda şefkatle yanaşabilen, korkutmadan ve nazik davranmasını bilen anlayışlı bir insan. Çünkü o an bir kadının ömrü boyunca anımsayacağı bir an ve cinsel hayatını olumlu ya da olumsuz etkilemesi o kadar olası ki. Ama bunun dışında kişilikli ya da kişiliksiz çıkar işte o biraz şans meselesi.

Şahsen ben de evlilik öncesi ilişki yaşadım ve o kişiyle evlenmedim de üstelik. Çünkü bir ömür boyu beraber geçirilebilecek bir insan değildi. Yani hayatımda olması gereken DOĞRU insan değildi, ama bunu onunla yaşadığım için pişman mıyım? Değilim. Çünkü cinsellik konusunda bir kadına inanılmaz bir anlayışla yanaşabilecek o nadir erkeklerden biriydi ve her ne kadar ilişki yürümemiş olsa da bana şu dakikaya kadar bunun pişmanlığını yaşamayacağım şekilde anlayışlı davrandı. Hee ama onun dışında beş para etmezmiş o da ayrı konu tabe. kaydirigubbakcemile3

Bekaret çok hassas bir konu ya. Doğrusu yanlışı herkesin kendine.
Kimsenin kimseyi yargılamaya elbette hakkı yok ama biz toplum olarak bu konularda birbirimize anlayış gösterebilecek kadar ilerleme kaydedebilmiş değiliz henüz maalesef.

biz niye ünlüler gibi olamıyoruz
onlar istediği açıklamalarda bulunuyor, çekinmiyor
biz niye çekiniyoruz :sm_confused:

Şimcik olayın dışına çıkıyorum biliyorum ama bu soruya kayıtsız kalamıyacağım.
Cevap veriyorum;
Çünkü onlar ünlü,biz ise ünsüzüz o yüzden:roflol:
Tabi işin şakası bu canım,bende bunun cvb merak ediyorum senin kadarşakkıdı

Aslında benim doğrudan kastım daha çok o anda şefkatle yanaşabilen, korkutmadan ve nazik davranmasını bilen anlayışlı bir insan. Çünkü o an bir kadının ömrü boyunca anımsayacağı bir an ve cinsel hayatını olumlu ya da olumsuz etkilemesi o kadar olası ki. Ama bunun dışında kişilikli ya da kişiliksiz çıkar işte o biraz şans meselesi.

Şahsen ben de evlilik öncesi ilişki yaşadım ve o kişiyle evlenmedim de üstelik. Çünkü bir ömür boyu beraber geçirilebilecek bir insan değildi. Yani hayatımda olması gereken DOĞRU insan değildi, ama bunu onunla yaşadığım için pişman mıyım? Değilim. Çünkü cinsellik konusunda bir kadına inanılmaz bir anlayışla yanaşabilecek o nadir erkeklerden biriydi ve her ne kadar ilişki yürümemiş olsa da bana şu dakikaya kadar bunun pişmanlığını yaşamayacağım şekilde anlayışlı davrandı. Hee ama onun dışında beş para etmezmiş o da ayrı konu tabe. kaydirigubbakcemile3

Kimsenin kimseyi yargılamaya elbette hakkı yok ama biz toplum olarak bu konularda birbirimize anlayış gösterebilecek kadar ilerleme kaydedebilmiş değiliz henüz maalesef.

evet monam, ben de konuyu açarken içimden öyle düşündüm
açıyoruz ama hadi hayırlısı dedim...
herkes kendi doğrularını başkasına kabul ettirmeye çalıştığı sürece toplumca arpa boyu yol alınamaz
o olgunluğa asla erişilemez
sanatçı olmak varmış, istediğimiz gibi marjinal konuşabilirmişiz
kadın aldatırım da aldatılırım da diyor
kimse taşa tutmuyor kaydirigubbakcemile3
burda dese son cümlesi olurdu kaydirigubbakcemile3

Reha Muhtar hemen bir roportaj yapmak ister ve sorar;
Acı var mı acıı???:roflol:
Der ve kaçarkaydirigubbakcemile4
Biraz daha burada takılırsam inanın cenaze namazım kalkacak heeee:1rolleyes:

ee cefasız sefa olmaz şekerim
sende ne kadar acı vardıysa bendede aynıydı kuzum :kahve:

Son düzenleme:

Lafımı geri alıyorum ve seni cesaretinden ve paylaşımından dolayı ayakta alkışlıyorum arkadaşımalkisalkisalkis
Bunun üzerine ne tepkiler alınırı yada kim nasıl bir tepki veriri bielmiyorum ama herkezin yaşantısı doğruları yada yanlışları kendisini ilgilendirir..
Kişi kendinden sorumludur ve saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn

Şimcik olayın dışına çıkıyorum biliyorum ama bu soruya kayıtsız kalamıyacağım.
Cevap veriyorum;
Çünkü onlar ünlü,biz ise ünsüzüz o yüzden:roflol:
Tabi işin şakası bu canım,bende bunun cvb merak ediyorum senin kadarşakkıdı

biz alacağımız tepkiden çekiniyoruz...
zaten bir cümleniz biraz sivriyse anlatana kadar göbeğiniz çatlar
herkes üstünüze çullanır, siz daha açıklayamadan konu kapanır kaydirigubbakcemile3
onun için herkes düşük voltajda veriyo düşüncesini kaydirigubbakcemile3

ARZU BALKAN
“Aldatmak; önce kendini aldatmaktır”…
Hepimiz özgürüz ben başkasına aşık olabilirim sen olabilirsin kimse kimseyi prangayla tutamaz ki. Yani birisi gelip de bana şu kişiye aşık oldum derse, evet çok üzülürüm ama illa da benimle kalacaksın diye tutturmam. O zaman onunla gidip yaşaması gerektiğini düşünürüm. İnsan önce kendisine dürüst olmalıdır. Aldatmaların önce kendini aldatmak olduğunu düşünüyorum. Beni kandırmak kimseye yarar sağlamaz ki.

katılıyorum gercektende aldatan kişi önce kendini aldatmıştır bencede .....
LALE MANSUR
“Bekaretimi merak uğruna verdim”…

adamın başına ne gelirse ya meraktan ya .................:teytey:

ELİF DAĞDEVİREN
“İkinci kadınlara üzülüyorum”
Aşık olduğun adamı birisiyle paylaşıyorsun ve her gece yalnız yatıyorsun. Yani ikinci kadınlara acıyorum, evet kadının zayıflığı bundan kurtulabilir, bile bile girmiş oluyor, ama sanırım bu kadınlarda hep bir umut oluyor, bir gün esas ben olur muyum diye? Ben bunu düşünenlere de üzülüyorum, çünkü bir gün esas olabilir ama o zaman bir ikinci yine olacak.

bunada tamamen katılıyorum gercektende cok haklı
beni aldattı başkasıyla oldu onu aldatmayacagı ne malum yuva yıkan her kadının bir gün aldatılma korkusuda olmalı bence nasılsa ayarttım benım için vazgecti diyıp salmaması gerek emınımkı gunun bırınde de o aldatılıyor sahıt oldugum vakalar var bunla ilgili .....allah korusun aldatmadan ve aldatılmaktan ......

biz alacağımız tepkiden çekiniyoruz...
zaten bir cümleniz biraz sivriyse anlatana kadar göbeğiniz çatlar
herkes üstünüze çullanır, siz daha açıklayamadan konu kapanır kaydirigubbakcemile3
onun için herkes düşük voltajda veriyo düşüncesini kaydirigubbakcemile3

Artı buna ilaveten hemen tu kaka,seni kötün kadın seni damgası vurulmasından ve bir anda dışlanmaktan korktuğumuz için susuyor ve ağzımıza bir şekilde fermuar çekiyoruz :sinifsinif:
Yine söylüyorum,kimsenin cinsel yaşantısı yada kiminle ne yaşadığı beni ilgilendirmez,kişi kendisinden sorumludur,benim doğrularım bana doğrudur,karşımdaki insanın yanlışları yada doğruları kendine göre doğru ve yanlıştır.Ama bunu bir başkasına kabulettirmek yada bu benim doğrdumdur kardeşim diyerek ahkam kesmek bana göre yanlış şekerim yanlış şakkıdı

ARZU BALKAN
“Aldatmak; önce kendini aldatmaktır”…
Hepimiz özgürüz ben başkasına aşık olabilirim sen olabilirsin kimse kimseyi prangayla tutamaz ki. Yani birisi gelip de bana şu kişiye aşık oldum derse, evet çok üzülürüm ama illa da benimle kalacaksın diye tutturmam. O zaman onunla gidip yaşaması gerektiğini düşünürüm. ınsan önce kendisine dürüst olmalıdır. Aldatmaların önce kendini aldatmak

şu sözlerede katılmamam mümkün değil. bir gün adam başkasına aşık oldum diyorsa,onu zorlamanın yalvarmanın ,kavga çıkarmanın anlamı yok.
adam dürüstçe söylemiş çünkü. gizli saklı yapmamış. saklamamış. .
burada diyecek şey
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. olmalı...

bu bekaret konusu bugunlerde cok ılgınc oldu...Ben bakıreyım temızım..benımle evlenın..
Bakıre degılım ...evlenecegım dıktırmem lazım......Bu sozlerı cok duyuyoruz..

Eskıden bekaret onemlıydı.....Bekaret bır kadının eşınden once kımseyle ozel şeylerı yaşamayıp.Sadece kendını sevecegı bır omur mutlu olacagı deger verdıgı eşıne saklamasıydı...

Şımdı bakıyorsun genclere bakıre ama...sevgılsıyle bırrleşme dısında herseyı yaşıyor..Sadece bır kısıylede degıl
sonra ben bakıreyım dıye sevınıyor..Dıger yandan sadece cok sevdıgı evlenmeyı dusundugu ınsanla beraber oldu bekaretı bozuldu dıye...hoş bakılmayan ınsanlar var..

gunumuzda maalesef kavramlar bırbırıne gırdı..Kelımelerın taşıdıgı anlamlar degerlerını yıtırdı..

Ben evlılık dısında ınsanların ozel olan şeylerı yaşamasına karşıyım...

Ozgur bır dunyadayız..Kım kıme neyı vermek nasıl yaşamak ıstıyorsa onu yaşasın......

Hayat onun...

kadınların kendi içinde bile özgüvenli kadınlara tahammülü yok
topikleri okumuyormuyuz
istemiş beraber olmuş erkekten önce kadınlar tarafından sosyal lince uğruyor

Bekaret kemerle sabitlendiği dönemlerden beri bir tartışma unsurudur .Namus göstergesi olarak algılanan bu bekaret nanesi aslında kadınları belli bir döneme kadar enfeksiyondan korumakla mükellef bir et parçasıdır bana göre.Namus beynimizde,gönlümüzde,işimizde,gücümüzde kendini belli eden bir kavramdır.Yeri iki bacak arası değildir :delphin:
Gelelim ünlülerin yorumlarına..Hülya Avşarın yorumunu arasa da gözlerim,zihniyetime ıpek Hatın kişisinin yorumu.en yakın..
Bekaret tabudur,bu tabuyla yoğrulan zihniyetlerde evliliğin tapusu erkeğindir..Kadınlar gelinliklerine kırmızı kurdele bağladıkça,kendini bu kaa metaa haline getirdikçe, bu konuda erkeğe hak verdikçe,hatta tek taraflı beklentiyi normal karşıladıkça,daha çoook ilk gece cinayetleri ya da bekaret testleri olacaktır.
Üzgünüz :delphin:

Son düzenleme:
Artı buna ilaveten hemen tu kaka,seni kötün kadın seni damgası vurulmasından ve bir anda dışlanmaktan korktuğumuz için susuyor ve ağzımıza bir şekilde fermuar çekiyoruz :sinifsinif:
Yine söylüyorum,kimsenin cinsel yaşantısı yada kiminle ne yaşadığı beni ilgilendirmez,kişi kendisinden sorumludur,benim doğrularım bana doğrudur,karşımdaki insanın yanlışları yada doğruları kendine göre doğru ve yanlıştır.Ama bunu bir başkasına kabulettirmek yada bu benim doğrdumdur kardeşim diyerek ahkam kesmek bana göre yanlış şekerim yanlış şakkıdı

evet bence de
kimse kimseye doğrularını hiddetle kabul ettirmeye çalışmadıkça sorun yok
herkes kendi araştırabilecek ve kendi fikrini oluşturabilecek yetiye sahip
kimsenin kendi yerine bu görevi üstlenmesi, bir bakış açısı edindirmeye çalışması gerekmez kaydirigubbakcemile3

evet birde lince uğrayanı savunanlarda, lince uğruyor.
kısır döngü böyle gelip böyle gidiyor burada bu tarz konular..:kahve:.

Bekaret kemerle sabitlendiği dönemlerden beri bir tartışma unsurudur .Namus göstergesi olarak algılanan bu bekaret nanesi aslında kadınları belli bir döneme kadar enfeksiyondan korumakla mükellef bir et parçasıdır bana göre.Namus beynimizde,gönlümüzde,işimizde,gücümüzde kendini belli eden bir kavramdır.Yeri iki bacak arası değildir :delphin:
Gelelim ünlülerin yorumlarına..Hülya Avşarın yorumunu arasa da gözlerim,zihniyetime pek Hatın kişisinin yorumu.en yakın..
Bekaret tabudur,bu tabuyla yoğrulan zihniyetlerde evliliğin tapusu erkeğindir..Kadınlar gelinliklerine kırmızı kurdele bağladıkça,kendini bu kaa metaa haline getirdikçe, bu konuda erkeğe hak verdikçe,hatta tek taraflı beklentiyi normal karşıladıkça,daha çoook ilk gece cinayetleri ya da bekaret testleri olacaktır.
Üzgünüz :delphin:

Lafımı geri alıyorum ve seni cesaretinden ve paylaşımından dolayı ayakta alkışlıyorum arkadaşımalkisalkisalkis
Bunun üzerine ne tepkiler alınırı yada kim nasıl bir tepki veriri bielmiyorum ama herkezin yaşantısı doğruları yada yanlışları kendisini ilgilendirir..
Kişi kendinden sorumludur ve saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn

Ya elbette öyledir.
Eğer kimseye zarar vermiyorsa, başka insanların canını yakmıyorsa kim ne isterse onu yaşar. Anne-babaları tenzih ederek söylüyorum, 3. şahıslara da hiç bir söz söylemek düşmez.
İsteyen yaşar, isteyen yaşamaz, aslında işin özü bu kadar basit.
Sonuçta insan ne yaparsa kendine yapar.
Bedelini de kendi öder.

Back