Bence de acılı adanam yaşasın demokrasi ya vuhepinizin ağzına sağlık...
çok güzel ifade etmişsiniz
ben kendim için bugün bakış açım buysa erkekten de aynı şeyi beklemem
kadınların daha kontrollü olduğunu herkes bilir
ama bunu kadın yaptığında farklı erkek yaptığında farklı gören zihniyete tahammülüm yoktur
eğer bunu kendine ters görüyorsa ve hata olarak değerlendiriyorsa
kendi yaptığını da hata olarak kabul edecek
yok eğer hata değilse kadının yaptığı da hata olmayacak
yani kısacası kadına ayrı erkeğe ayrı isim yakıştırılmasına tahammülüm yok...
bir ikincisi benim için böyle diye, herkes için böyle olmak zorunda değil
gerçek bir tanedir, doğrular çeşitlidir, herkesin doğrusu kendine doğrudur...
Bence de acılı adanam yaşasın demokrasi ya vu
sende monaya özenip revaçta topik olmuşsun bakıyom da öpüyorum seniiiiivereliniortak
Tabi,değil mi,erkek her şeye hak iddia ederken,kadına verilen hak,erkeğine itaattır.
Eminim çok güzel bir evlilik olacak eşin açısından.Çok şanslı olacak eşin,aynen istediği tarzda düşünen,kendi hemcinslerine yeri geldiğinde mendil diyebilecek kadar ileriye gidebilecek ve bunu normal karşılayabilecek erkek egemen toplumun en nadide üyelerinden biriyle evlenmiş olacak çünkü
ben evliyim zatenn.kendi hem cinslerime mendil demiyorum ki.toplum bir agizdan böyle konusuyo ben desem ne cikar. kadinlar cogu bakimdanda üstündür anactir.güzelliktir.yapici dir.eslerini erkekler ne kadar gemiyi yürütsenlerde esas kaptan kadindir.kadinlar her konuda her mekanda kendini gösteriyo artik.insan kendini namusunu tabiki kendi icin korur.kendi icin herkes özgürdür..turkbayragi
ben inanmiyorum kadin erkek esitligine cinsellik konusunda .kadinin namusu dur bence erkek icin farkli.iyi seviyorum kendini ver.beraber yasa.erkek senden sikilinca bir mendil gibi kenara atsin.sonra onu birak baskasinla.bilmoyrum ama bana ters geliyor acikcasi.ben burdaki gencligi görüyorum da yani hic hos bir sey onunla bununla beraber ol sonra ben hayatimi yasiyorum.toplum iyi bakmayo böyle insanlara.bir bireyin böyle düsünmesiyle olmuyo.
çok şükürki rabbimiz kadın erkek eşitliğinin bizlere sunmuşkii zina kadına nekadar günahsa erkeğede o kadar günahdemiyor kadın yaparsa vurun sopayı erkek yaparsa elinin kiridir canım bırakın zevkini çıkarsınşakkıdı
ben inanmiyorum kadin erkek esitligine cinsellik konusunda .kadinin namusu dur bence erkek icin farkli.iyi seviyorum kendini ver.beraber yasa.erkek senden sikilinca bir mendil gibi kenara atsin.sonra onu birak baskasinla.bilmoyrum ama bana ters geliyor acikcasi.ben burdaki gencligi görüyorum da yani hic hos bir sey onunla bununla beraber ol sonra ben hayatimi yasiyorum.toplum iyi bakmayo böyle insanlara.bir bireyin böyle düsünmesiyle olmuyo.
kesinlikle şu görüşteğim kadın için de erkek içinde zina haram kadın edip namussuz deniliyorsa erkeğede aynı şekilde bakılmalı ama bu görüş öyle bir yerleşmişki sil silebilirsen...
Sacmalik! Kadina namus ise erkeginde namusudur, erkekler sizin gibiler yuzunden el ustunde tutuluyor ne yazik ki yaptiklari hersey mesru kiliniyor, o erkektir ya yapar gunahsa iki cinsede gunahtir, gunahina katlanan yasar istemeyen yasamaz, birakin artik bu sacma cifte standarti genis dusunun biraz genis...:1closedeyes:
erkek olmak varmış ve bu zihniyetten bir kadınla evlenmek varmış
erkeğim, adamım sana herşey müstahaktır opuyorumnanaktan
her ne cevizler kırdıysan helal olsun, erkekliğine yakışır diyerek bir yandan da sırtımı sıvazlayacak bir kadın benim de ne işime gelirdi...
kendi elimizle tanıdığımız ayrıcalıklara bakın, vay be
helal olsun bize de, harikayız, kadınlar aynen böyle :lepi:
o zaman eğer erkek yaptığında toplum dışlamıyorsa kadını da dışlamayacak... :umursamaz:
erkeğin yaptığını doğru bişiy demiyorumki kadınınki doğru olsunda dışlanmasın.şakkıdıherikisi içinde zina haram daha ötesi yok.ha dışlanma konusuna gelince dediğim gibi eşitlik açısında benim için ikiside aynı fakat toplum kadını ağır basıyor habunu değiştirilirmi imkansız fikrimce eşit görülmesinden yanayımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?