Bu kadnlar KK'da bunlar sylemi olsayd :))))

benim neyi bilip neyi bilmediğimi bilemezsiniz. beni ne kadar tanıyorsunuz.
sadece dini konulara getirmeyin dedim
devamlı takip ediyorum. konuyu kilitletmek ve germek için ne gerekirse yapıyorsunuz...

konuyu kilitletmek gibi bir gayem olsaydı başka türlü yazardım
lütfeen benim fikirlerim hakkında konuşmayın dedim durdum
ama ne yazıkki halaa aynııılmaz:
ben o cümleyi sizin için kurmadım burdaki herkes için,
kendimde dahil...kurdum.
dini konulara giren ben değilim açıp okursanız sayfa sayfa görrsünüz

müslüman bir toplumda yaşamanız, toplumdaki her bireyin müslüman olmasını gerektirmez çocuklarımıza bu gerçeği de anlatmalıyız değil mi :)

tabikide tatlımm,eşim nasıl bu düşüncede kareket etmişse,
bizde ona düşüncede anlatırız...
kız,erkek ayrımı yapmadan kendi değerlerine sahip çıkarakyerimseniben

aslında bir konuda hem fikiriz
erkekte kadında yapmasın yapmayacaksa
bu yasak sadece kadına olmamalı

Amiiiiin,hayatları boyunca ikinci sırada kalsınlar,omuz atarak öne geçme çabalarını her seferinde engelleyecek sıra bekçileri dikilsin başlarında inşallaaaahhhh :Saruboceq:

müslüman bir toplumda yaşamanız, toplumdaki her bireyin müslüman olmasını gerektirmez çocuklarımıza bu gerçeği de anlatmalıyız değil mi :)

tabikidee müzlüman olmaz herkes,
ben kendi yaşadığım çoğunluktan bahsettim...
herkesin kendi tercihidir bunuda yazdım,
ama nedense cımbızla laf çıkartılıyorCADIARZU

arkadaşlar sadece 2-3 kişi kendi aralarında o değil bu
tartışmasına girmiş,karşılıklı konuşmalar uzarsa,
dini konulara gelinirse konu kapanır..
konu çok ince bir konu lütfen
her görüşe saygılı olalım ve
saygı çerçevesinde paylaşım da bulunalım...
sevgiler...

Amiiiiin,hayatları boyunca ikinci sırada kalsınlar,omuz atarak öne geçme çabalarını her seferinde engelleyecek sıra bekçileri dikilsin başlarında inşallaaaahhhh :Saruboceq:

aminnn canım.
ha bu arada konuyu hala karıştırmaya çalışanlar var. neyse.

her neyse ben aile içinde çocuklara dine dayalı bir cinsellik eğitimi yerine, kadın erkek eşitliğine dayalı bir eğitim verilmesini doğru buluyorum. bunu belirtmek istedim

katılıyorum

yukarıda yazdıklarını ne de güzel yazmışsın.aklımdan geçenleri sen yazmışsın.vereliniortak

IRMAK ÜNAL
“Erkek düz yemek tabağıdır, kadınsa derin kasedir”…
Bekaret tabu mu??? Kimin için. Benim için değil. Benim için üzerinde konuşması çok komik olan bir konu Down sendromu olan bir çocuk dünyaya bilerek ve isteyerek asla getiremem. Yüzdesi bile yüksekse o çocuğu dünyaya getirmem. Erkek dümdüz bir yemek tabağı. Kadınsa derin bir çorba kâsesidir.

burda down sendromuyla konunun ilgisini çözebilen var mı :uhm:

ben de anlamadım canım ya... kafamçokkarıştı

işte bukadar güzel anlatılabilirdi.. biz güzel bir söz,bir tatlılık bekleriz onlar başka şey bekler ahh ah değişmeyecek tek şey bu bayanın duygusallaığı erkeğin daima seksi istemesi

Kadınlar bile kadınların cinsel özgürlüğünü bu kadar kısıtlarken, erkeklerin kısıtlamaması ilginç olurdu..

oda farklı bir açıdan bakmış olaya herhalde canımCADIARZU
bende anlamadım kendi sıkıntısınımı dile getirmiş acep

bence kürtaj ile ilgili bir soru sorulmuştu. ona verilen cevaptır. ilk yazı içinde geçmişti galiba...

kitaptan kısa kısa özetler yapıldığı için biraz havada kalmış.

:roflol: neyse yalnız değilmişim, kimse anlamamış :roflol:

erkekler şekerci dükkanındaki bütün şekerleri götürürken kadının şekerin tadını bilmemiş olmasını tercih ediyorlar
bunu hala çözemedik
son durum nedir kaydirigubbakcemile3

ırmak ünal gerçekten saçmalamış bekaretle dawn sendromun arasında bi bağlantı kuramadım...
nerden geldi aklına acep...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…