benim neyi bilip neyi bilmediğimi bilemezsiniz. beni ne kadar tanıyorsunuz.
sadece dini konulara getirmeyin dedim
devamlı takip ediyorum. konuyu kilitletmek ve germek için ne gerekirse yapıyorsunuz...
hayır sadece günah olraka görülür cümlesine karşı yazdım...
lütfen bilmeden konuşmayalım dini konular hakkında...
ateistte dediğiniz dinler beni ilgilendirmz,
ben müslüman bir toplumda yaşıyorum,
kendi değer yargılarım bu,çacuklarımda bunu aşılarım....
tabikide tatlımm,eşim nasıl bu düşüncede kareket etmişse,
bizde ona düşüncede anlatırız...
kız,erkek ayrımı yapmadan kendi değerlerine sahip çıkarakyerimseniben
Amiiiiin,hayatları boyunca ikinci sırada kalsınlar,omuz atarak öne geçme çabalarını her seferinde engelleyecek sıra bekçileri dikilsin başlarında inşallaaaahhhh :Saruboceq:ELİF DAĞDEVİREN
“İkinci kadınlara üzülüyorum” Aşık olduğun adamı birisiyle paylaşıyorsun ve her gece yalnız yatıyorsun. Yani ikinci kadınlara acıyorum, evet kadının zayıflığı bundan kurtulabilir, bile bile girmiş oluyor, ama sanırım bu kadınlarda hep bir umut oluyor, bir gün esas ben olur muyum diye? Ben bunu düşünenlere de üzülüyorum, çünkü bir gün esas olabilir ama o zaman bir ikinci yine olacak.
ikinci kadınlara ne üzülüyorum nede acıyorum. .
ne ekersen onu biçersin.
üzüleceğim bunda sadece karısıdır.
ne acıyacağım onlara.
Allah acısın
müslüman bir toplumda yaşamanız, toplumdaki her bireyin müslüman olmasını gerektirmezçocuklarımıza bu gerçeği de anlatmalıyız değil mi :)
Amiiiiin,hayatları boyunca ikinci sırada kalsınlar,omuz atarak öne geçme çabalarını her seferinde engelleyecek sıra bekçileri dikilsin başlarında inşallaaaahhhh :Saruboceq:
böyle özel bir durumu ailelerin bilmesi bence çok gereksiz...
eğer bunu yaşamış bir bayan,evleneceği erkekle
anlaşmış ve bu konu aralarında sorun olmayacaksa,neden olmasın...
hayat onların hayatı...
kısaca herkesin değer yargıları farklı...
ki günümüzde sırf bu yüzden töre cinayetleri işleniyor...
yani herkesten aynı anlayışı beklememiz mümkün değil...
ama kendi adıma söyleyebilirm,bizlere öğretilen sınırlar içinde geldik bu yaşımıza kadar ve
bize öğretileni biz de çocuklarımıza öğreteceğiz...
kimine göre doğru,kimine göre yanlış olabilir,
ama benim hayat felsefeme aykırı bir durum...
bizim Türk toplumuzda ki bu toplumu bizler oluştururyoruz,
normal bakan az sayıda insan vardır...
sanatçıların fikirleri benim için hiç de önemli değil,
çünkü onların yaşam şekli çok uçlarda...
şuda varki...bizim toplumumuz bu zaman kadar bu değer yargısıyla gelmiş,
bundan sonra değişeceğini hiç de sanmıyorum...
sevgiler...
tesekkurler arkadaşlar...
böyle güzel aileler de var, Doğuda kızlarını toprağa gömen aileleler varken,
Oğullarına birden fazla eş alan aileler varken,
Erkek çocuk doğuramadı diye karısını boşayan erkekler babalar varken...
demek istediğim buydu. Anlayanlara tesekkurler.
IRMAK ÜNAL
Erkek düz yemek tabağıdır, kadınsa derin kasedir
Bekaret tabu mu??? Kimin için. Benim için değil. Benim için üzerinde konuşması çok komik olan bir konu Down sendromu olan bir çocuk dünyaya bilerek ve isteyerek asla getiremem. Yüzdesi bile yüksekse o çocuğu dünyaya getirmem. Erkek dümdüz bir yemek tabağı. Kadınsa derin bir çorba kâsesidir.
burda down sendromuyla konunun ilgisini çözebilen var mı :uhm:
ZEYNEP TUNUSLU
“Erkekler yemek- ellemek ve tüketmek istiyorlar”…
Hayatımda erkek olmayı çok düşündüm,ama sonra vazgeçtim.Erkek olmak ve sadece iki bacağın arasındaki bir organın yani penisin peşinde koşturmak çok zor ve zavallı bir durum. Biz saçlarımız okşansın diye bekliyoruz devamlı, adamlar şeker dükkanına girip hepsini verin şekerlerin diyor, yemek ellemek tüketmek istiyorlar.
IRMAK ÜNAL
“Erkek düz yemek tabağıdır, kadınsa derin kasedir”…
Bekaret tabu mu??? Kimin için. Benim için değil. Benim için üzerinde konuşması çok komik olan bir konu Down sendromu olan bir çocuk dünyaya bilerek ve isteyerek asla getiremem. Yüzdesi bile yüksekse o çocuğu dünyaya getirmem. Erkek dümdüz bir yemek tabağı. Kadınsa derin bir çorba kâsesidir.
IRMAK ÜNAL
“Erkek düz yemek tabağıdır, kadınsa derin kasedir”…
ıpek Tuzcuoğlu, Reyhan Karaca, Elif Dağdeviren, Lale Mansur, Arzu Balkan, Irmak Ünal, Zeynep Tunuslu gibi ünlü kadınların seks-bekaret-kürtaj hakkında yorumlarının ve deneyimlerinin yer aldığı Almula Merter'in “Aslında Erkek Diye Birşey Yok” adlı yeni kitabı uzun süre konuşulacak.
...
kitaptan kısa kısa özetler yapıldığı için biraz havada kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?