• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadın nasıl bir annedir anlayamadım..

böyle insanlar normal değil bence ruhsal problemleri var:26:yoksa bir anne evladına asla beddua edemez:50:hasta ruhlu bir kaynanan var ama boşver canım böyle kişilerin bedduası tutmaz

Allah'ım sen esirge yarabbım bilmezmi bu kadın beddua dönüp dolaşıp sahibine gelirmişş...bee kadın o balici olsun dedıgın evlat gun gelır sana bakarsa şaşırmam ne oldum degıl ne olacam demelısın.. belkide o balici olsun dedıgın torunun muhtaç kalısrın.. dünya senın etrafında dönmez sadece.. at gözlüklerini çıkar vee etrafına bak geldik gidiyoruz kımseyı kırmaya üzmeye gerek yok almışşsın yasını basını ellerını semaya acta cocukların torunların ıcın dua ett..BEDDUA değill

canım inanmıyoki dua etsin zaten Allah korkusu olsa öyle beddua edemezdi.. mesela benim bebeğim olmuyo hiç bi sorunumuzda yok bende Allahın taktiri vardır bi vakti zamanı, o ne zaman isterse verir diyorum, kayınvalidemde bana Allah ne karışırmış ona diyo (haşa yarabbim) o sizin elinizde diyo tövbe ya işte o kadar cahilki.. zerre kadar inanç yok

aynıııı babaannem....işine gelmeyen birşey oldumu saydırır bedduayı ewlatlarına...2 sene hastanede yattım 5 ameliyat geçirdim burnumun dibine geldi istanbula kışın rahat etmek için yanıma uğramadı 2 sene nefret ettiğim halamla...babamla amcam tartıştı ikinizden biri ölsede kurtulsam bu dünyaya bidahamı gelicem tekrar ewlenseydim kafam rahat olurdu dedi:47: büyükbabam rahmetli melek gibi bir insandı hasta yatağındayken adama geberde kurtulayım diyen bir kadın...eşimle nişanlıyken düğün hazırlığı konuştuk bigün yanında aman canım siz sizin istediğiniz tarihte olcak diye birşeymi varmış kısmet bu işler belki bu sene olmaz derdi...kendisi yine biz bebekken istanbula gezmeye gelir annemin çamaşır yıkarken doğum dikişleri açılır çocuğu olan çocuğuna baksın babane diyerek yardıma gelmeyen bi kadın...5 vakit namazında olan kız kardeşim en son geldiğinde su veriyor içiyor ALLAH razı olsun kızım diyor kız kardeşim kapıdan çıkarken duyuyor arkasından ALLAH belanızı versin diyor...şimdi bu kadın annemi insanmı ne ?eşiniz ve kardeşleri yalnız değil bu konuda ne anneler var..düğünümde en çok kendisi ağladı yanımda fotoraf çektirdiğimizde kinli bakışlarım fotoya bile yansıdı ALLAH bildiği gibi yapsın böle insanları....

sizinkide fenaymış, aynen menfeaatlerine gelmezse evlatları bile umurlarında değil, sadece kendi rahatlarını kendi keyiflerini düşünüyolar o kadar bencilki inanmak zor yani.. kaynımın bi tanesi bekar o bile diyoki anne ne yemek yapıyosun ne temizlik yapıyosun neden böylesin hep oğlan yapsın gelin yapsın diye bakıyosun diyo ama o hiç umurunda değil.. işte burda bazen diyolarya siz yaşlanmıcakmısınız ne olcak hoşgörülü olun falan filan gibi yorumlar yapıyolarya şimdi bende bu örneği o yüzden yazdım, bu konuyu bu sebepten açtım buraya ama o kaynanaları savunan arkadaşlar bakıyorumda buraya hiçbir yorum yapmıyorlar.. herkes aynı değildir iyi kaynanalarda vardır asla genelleme yapılamaz zaten, ama böyle örnekler var malesef..

Benim anneannem de böyledir aynen...Etmediği hakaret ,beddua kalmadı hiç birimize..Haklı değil haksız durumdayken hepsi..Tabiiki tutmadı...Bunların hepsinin nedeni psikolojik bence..Yani kendi yanlışını örtmek için başkalarını suçlu göstermek istiyor...Kendisi muhakkak ak kaşık ama çevresindekiler günahkar,berbat insanlardır gözünde...:))

Ve zır zır cehaletten.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitede bir arkadas yazmisti, cok hosuma gitmisti.

Bedduaya nereye gidiyorsun diye sormuslar, geldigim yere demis.

K.validenize cuk oturuyor bence.

Benim anneannem de böyledir aynen...Etmediği hakaret ,beddua kalmadı hiç birimize..Haklı değil haksız durumdayken hepsi..Tabiiki tutmadı...Bunların hepsinin nedeni psikolojik bence..Yani kendi yanlışını örtmek için başkalarını suçlu göstermek istiyor...Kendisi muhakkak ak kaşık ama çevresindekiler günahkar,berbat insanlardır gözünde...:))

Ve zır zır cehaletten.........

canım benim görümcem daha genç kızken evi terk edip gitmiş bi avukat bayanın yanında kalmış evlenene kadar, artık aralarında ne sorun olduysa o sır tabi bana asla söylemezler, eşime soruyorum neden ablanı eve getirmedi anne baban neden peşine düşmediler diyorum bilmiyorum ben çocuktum hatırlamıyorum diyo, kızın peşine bile düşmemişler evden gittimi iş bitti demişler.. sonra avukat bayan sahip çıkmış, sonra evlenmiş görümcem şimdi iki tane oğlu var ve çok şükür çocuklar başarılı okuyolar bi tanesi bi basketbol takımının alt kadrosunda çokta iyi maşallah.. işte onların durumlarıda iyi maddi açıcan ondan fayda göremiyoya o yüzden beddualar uçuşuyo..

canım benim görümcem daha genç kızken evi terk edip gitmiş bi avukat bayanın yanında kalmış evlenene kadar, artık aralarında ne sorun olduysa o sır tabi bana asla söylemezler, eşime soruyorum neden ablanı eve getirmedi anne baban neden peşine düşmediler diyorum bilmiyorum ben çocuktum hatırlamıyorum diyo, kızın peşine bile düşmemişler evden gittimi iş bitti demişler.. sonra avukat bayan sahip çıkmış, sonra evlenmiş görümcem şimdi iki tane oğlu var ve çok şükür çocuklar başarılı okuyolar bi tanesi bi basketbol takımının alt kadrosunda çokta iyi maşallah.. işte onların durumlarıda iyi maddi açıcan ondan fayda göremiyoya o yüzden beddualar uçuşuyo..

Benim anneanneme parayı yağdırsan ,onu mutlu etmek için havada parende atıp ağzınla kuş tutsan da mutlu olmaz,şikayet eder,yakınır durur...Annemler evden gitmemişler ama son derecede ağır bir baskı uygulamış çocuklarına...Ödleri kopmuş..Hala dahi öyledir...........Hiç susmaz,insanın içini şişirir..Tv dizilerindeki kötü kayınvalide tiplemeleri bana melek gibi geliyor...O derecede yani......Hayatta kendinden başka kimseyi sevmez..Ne çocuklarını ne torunlarını..Ama sever görünür..Nedeni cahillik ve kendini evli kalmak zorunda hissettiği bir adamla yaşamak ve etrafa çok mutluyuz,eşim süper bir baba,süper bir eş imajı vermek istediğinden...........Uzun hikaye ............

Benim anneanneme parayı yağdırsan ,onu mutlu etmek için havada parende atıp ağzınla kuş tutsan da mutlu olmaz,şikayet eder,yakınır durur...Annemler evden gitmemişler ama son derecede ağır bir baskı uygulamış çocuklarına...Ödleri kopmuş..Hala dahi öyledir...........Hiç susmaz,insanın içini şişirir..Tv dizilerindeki kötü kayınvalide tiplemeleri bana melek gibi geliyor...O derecede yani......Hayatta kendinden başka kimseyi sevmez..Ne çocuklarını ne torunlarını..Ama sever görünür..Nedeni cahillik ve kendini evli kalmak zorunda hissettiği bir adamla yaşamak ve etrafa çok mutluyuz,eşim süper bir baba,süper bir eş imajı vermek istediğinden...........Uzun hikaye ............

aynen bencillik hat safhada, bide bütün torunları erkek kayınvalidemin, tek bi tanesi kız sadece onu seviyorum ben diyo neden öbürlerini sevmiyosun dedim, bana bi faydaları yokki neden seveyim onları dedi...............

aynen bencillik hat safhada, bide bütün torunları erkek kayınvalidemin, tek bi tanesi kız sadece onu seviyorum ben diyo neden öbürlerini sevmiyosun dedim, bana bi faydaları yokki neden seveyim onları dedi...............

Mutlaka kökeninde yaşadığı psikolojik bir travma vardır.......

k.validende kesinlikle davranış bozukluğu var. yerinde olsam yorum yapmam, çünkü davranışlarında olduğu gibi algılamasında da bozukluk var. canını bile sıkma. bazen kötü bile insana örnek olabiliyor. kötülerden iyiliği öğrenebiliyoruz ;)

beddua eden insanlar sanki lanetlenmiş gibiler sürekli bir gergin rahatsız huzursuz halleri var içdeki kötü düşünce bence yüze yansıyo

evet hep huzursuz hep bi telaş halinde insanlara karşı bi kin bi nefret, bi tuhaf yani... zaten görseniz hani derlerya yüzünden şer akıyo die aynen öyle.. tövbe tövbee.

Back