- 6 Şubat 2012
- 768
- 65
- 73
kaynanamın söyledikleri karşısında dehşete düşüyorum resmen.. 5 tane çocuğu var ve bir kızıyla bir oğlu kendisiyle görüşmüyor, kızı kendisiyle görüşmüyor diye ondan olan torunlarına tinerci balici olsunlar, sokaklarda yatsınlar diye beddualar ediyoki, çok şükür çocukların ikiside çok başarılı ve okuyorlar.. diğer görümcem ilgilidir annesine karşı onunda kocasını sevmiyo kayınvalidem, onada keşke evlendirmeseydimde bana baksaydı işlerimi yapsaydı diyor, bende öyle deme bak ne güzel iki tane evladı var eşinide seviyo mutlular öyle düşünme diyorum, aman onlar olmasaydı bana ne bana hizmet etseydi onlara hizmet edeceğine diyor.. bende herkes mutlu kötü şeyler söyleme beddua etme diyorum bana faydası olmayana söylerim istediğimi sen bana öğretme diyo... banada keşke aynı binada otursaydık dedi, bende yok ben öyle istemem sorun yaşarız, kendi annemle bile aynı binada oturmak istemem çünkü illa sorun çıkar dedim ve asla kabul etmem çünkü kendisine hizmetçi arıyo, evini kendi temizlemez hep görümceme yada komşularına yaptırır çünkü işine gelmiyo ne yemek yapmak ne ev temizlemek, ama gezmeye gelince maşallah zıpkın gibi oluyo onun dışında naz niyaz çocukları hep kendisiyle ilgilense hep pışpışlasa kendi aileleriyle isterse mutsuz olsunlar umurunda değil, bi kere istediği olmayınca beddualar havada uçuyo.. dünürlerini kıskanıyo görümcemin kaynanasına ölmüş kaynana diyo..
yani kadını çözemedim ben anne değilim ama annelik böyle birşeymi, ben başkalarının çocuklarına kıyamazken o nasıl beddualar ederken hiç içi sızlamaz anlamıyorum.. Allah korusun bedduaları tutmasın inşallah..
yani kadını çözemedim ben anne değilim ama annelik böyle birşeymi, ben başkalarının çocuklarına kıyamazken o nasıl beddualar ederken hiç içi sızlamaz anlamıyorum.. Allah korusun bedduaları tutmasın inşallah..