• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadın nasıl bir annedir anlayamadım..

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
kaynanamın söyledikleri karşısında dehşete düşüyorum resmen.. 5 tane çocuğu var ve bir kızıyla bir oğlu kendisiyle görüşmüyor, kızı kendisiyle görüşmüyor diye ondan olan torunlarına tinerci balici olsunlar, sokaklarda yatsınlar diye beddualar ediyoki, çok şükür çocukların ikiside çok başarılı ve okuyorlar.. diğer görümcem ilgilidir annesine karşı onunda kocasını sevmiyo kayınvalidem, onada keşke evlendirmeseydimde bana baksaydı işlerimi yapsaydı diyor, bende öyle deme bak ne güzel iki tane evladı var eşinide seviyo mutlular öyle düşünme diyorum, aman onlar olmasaydı bana ne bana hizmet etseydi onlara hizmet edeceğine diyor.. bende herkes mutlu kötü şeyler söyleme beddua etme diyorum bana faydası olmayana söylerim istediğimi sen bana öğretme diyo... banada keşke aynı binada otursaydık dedi, bende yok ben öyle istemem sorun yaşarız, kendi annemle bile aynı binada oturmak istemem çünkü illa sorun çıkar dedim ve asla kabul etmem çünkü kendisine hizmetçi arıyo, evini kendi temizlemez hep görümceme yada komşularına yaptırır çünkü işine gelmiyo ne yemek yapmak ne ev temizlemek, ama gezmeye gelince maşallah zıpkın gibi oluyo onun dışında naz niyaz çocukları hep kendisiyle ilgilense hep pışpışlasa kendi aileleriyle isterse mutsuz olsunlar umurunda değil, bi kere istediği olmayınca beddualar havada uçuyo.. dünürlerini kıskanıyo görümcemin kaynanasına ölmüş kaynana diyo..
yani kadını çözemedim ben anne değilim ama annelik böyle birşeymi, ben başkalarının çocuklarına kıyamazken o nasıl beddualar ederken hiç içi sızlamaz anlamıyorum.. Allah korusun bedduaları tutmasın inşallah..

kaynanamın söyledikleri karşısında dehşete düşüyorum resmen.. 5 tane çocuğu var ve bir kızıyla bir oğlu kendisiyle görüşmüyor, kızı kendisiyle görüşmüyor diye ondan olan torunlarına tinerci balici olsunlar, sokaklarda yatsınlar diye beddualar ediyoki, çok şükür çocukların ikiside çok başarılı ve okuyorlar.. diğer görümcem ilgilidir annesine karşı onunda kocasını sevmiyo kayınvalidem, onada keşke evlendirmeseydimde bana baksaydı işlerimi yapsaydı diyor, bende öyle deme bak ne güzel iki tane evladı var eşinide seviyo mutlular öyle düşünme diyorum, aman onlar olmasaydı bana ne bana hizmet etseydi onlara hizmet edeceğine diyor.. bende herkes mutlu kötü şeyler söyleme beddua etme diyorum bana faydası olmayana söylerim istediğimi sen bana öğretme diyo... banada keşke aynı binada otursaydık dedi, bende yok ben öyle istemem sorun yaşarız, kendi annemle bile aynı binada oturmak istemem çünkü illa sorun çıkar dedim ve asla kabul etmem çünkü kendisine hizmetçi arıyo, evini kendi temizlemez hep görümceme yada komşularına yaptırır çünkü işine gelmiyo ne yemek yapmak ne ev temizlemek, ama gezmeye gelince maşallah zıpkın gibi oluyo onun dışında naz niyaz çocukları hep kendisiyle ilgilense hep pışpışlasa kendi aileleriyle isterse mutsuz olsunlar umurunda değil, bi kere istediği olmayınca beddualar havada uçuyo.. dünürlerini kıskanıyo görümcemin kaynanasına ölmüş kaynana diyo..
yani kadını çözemedim ben anne değilim ama annelik böyle birşeymi, ben başkalarının çocuklarına kıyamazken o nasıl beddualar ederken hiç içi sızlamaz anlamıyorum.. Allah korusun bedduaları tutmasın inşallah..

kopegın duası kabul olsaydı gokten kemık yagardı.....dıyorum :)kaynanandan suan nefret ettım,ayıp ama gunah o cocuklara,bu kadar egoist olunamaz ınsan,kendı evlatları bırde..ne dıyeyım fazla yuz goz olmayın ..

Tutmaz elbet niye tutsun.. Haksızlığa uğramış bir mazlum değil ki beddua eden.

Beddua duyduğum yerde bile bir saniye kalmaya tahammulum yok..Öyle içini şişiriyor ki insanın.

Belli ki kendince sorunları var k.validenizin.

malesef böyle annelerde var...
beddua ederken hiç mi korkmuyor, sonuçta insanın kendi yavrusunun canına bişey olsa , kendi canından bile daha yanar ...
sizede her an beddua edebilir, yinede sonuçta yaşlı, çok dikkatlı olun, kalbini kırmayın...
ama edilen beddualar arşa kadar çıkınca, beddua eden kişi masumsa bile ona da geçermiş.. bence bedduanın kötü birşey oldugunu dini açıdan falan anlatsanız....
birde kendine hizmetçilik yapsın diye kendi kızını keşke evlendirmeseydim diyen bir anneyede söylenecek ne olabilirki...
peki kendi öldükten sonra kızı tek başına ne yapacaktı... kendisinden başka kimseyi düşünmüyor demekki kadın...
belkide bunamaktan kaynaklı bir durumdur , yoksa sağlıklı bir açıklaması yok bu konunun

bencil, şefkatsiz, vicdansız bir kadın anlattığınız gibiyse..
insan bencildir zaten de, kendini eğitir, törpüler bazı değerlere sahipse..
demek ki bu değerlerden yoksun bir kadın..
yapacak bir şey yok..

bence yaşlılık psikolojisi. sürekli onunla ilgilenilmesini istiyor. kendisi de evlenmiş nasıl evlatlarının evlenmemesini ister. ne bencillik ya.
siz kendinizi çekin bence. fazla da görüşmemeye çalışın. yani yüz göz olmayacak şekilde. kendi kızı ve oğlu da onlardan uzaklaştığına göre.

mazlumun bedduası tutar sen sıkma canım canını allaha sığın korur kollar seni. kötü söz döner dolaşır sahibini bulur. ay ne cadı kaynanaymış

dini açıdan bişi diyemem çünkü inançlı bi kadın değil, dini açıdan birşeyler konuşmaya kalksam hı hı tabi öyledir deyip benle dalga geçiyo aklınca.. ayrıca evet sen ölüncede kızın yalnız kalırdı iyiki evlenmiş ve mutlu diye aynen söyledim, o zamanda olsun benim maaşımı alıp otururdu diyo umrunda değil yani.. bunama filanda yok gayet akıllı inatçı, işine, menfeatine nasıl gelirse, belki banada beddua ediyo arkamdan kimbilir..

yani işte burda böle konular açılınca hep biz gelinler art niyetli gibi görülüyoruzya, burdaki konuları yorumları okudukça yazdım bu kaynanamın durumlarını..

Son düzenleme:

yaşlılığına ver canım. sana bir zararı olmadığına göre laf olsun diye konuşuyor belli. duymazdan gel öleleri arkadar sayar sayarr yüzüne bişey yapamayan tiplerdir. bırak konuşsun hiç cevap verme sen.

valla ben anne değilim o duyguyu tadamıyorum belkide o yüzden hassasım, malesef bebeğim olmuyo ama ona rağmen hergün dua ediyorum herkesin kızını oğlunu koru kolla Rabbim diye ve beddua eden bir insana da asla tahammül edemiyorum..

Birde edilen beddualar ettiğiniz kişiye değil sevdiğiniz kişiye tutarmış yada kendinize derler bilemiyorum tabi ama, o bile korkutuyor beni, Allah korusun diğer çocuklarına tutmayacağı ne malum..

Son düzenleme:
Allah'ım sen esirge yarabbım bilmezmi bu kadın beddua dönüp dolaşıp sahibine gelirmişş...bee kadın o balici olsun dedıgın evlat gun gelır sana bakarsa şaşırmam ne oldum degıl ne olacam demelısın.. belkide o balici olsun dedıgın torunun muhtaç kalısrın.. dünya senın etrafında dönmez sadece.. at gözlüklerini çıkar vee etrafına bak geldik gidiyoruz kımseyı kırmaya üzmeye gerek yok almışşsın yasını basını ellerını semaya acta cocukların torunların ıcın dua ett..BEDDUA değill

aynıııı babaannem....işine gelmeyen birşey oldumu saydırır bedduayı ewlatlarına...2 sene hastanede yattım 5 ameliyat geçirdim burnumun dibine geldi istanbula kışın rahat etmek için yanıma uğramadı 2 sene nefret ettiğim halamla...babamla amcam tartıştı ikinizden biri ölsede kurtulsam bu dünyaya bidahamı gelicem tekrar ewlenseydim kafam rahat olurdu dedi:47: büyükbabam rahmetli melek gibi bir insandı hasta yatağındayken adama geberde kurtulayım diyen bir kadın...eşimle nişanlıyken düğün hazırlığı konuştuk bigün yanında aman canım siz sizin istediğiniz tarihte olcak diye birşeymi varmış kısmet bu işler belki bu sene olmaz derdi...kendisi yine biz bebekken istanbula gezmeye gelir annemin çamaşır yıkarken doğum dikişleri açılır çocuğu olan çocuğuna baksın babane diyerek yardıma gelmeyen bi kadın...5 vakit namazında olan kız kardeşim en son geldiğinde su veriyor içiyor ALLAH razı olsun kızım diyor kız kardeşim kapıdan çıkarken duyuyor arkasından ALLAH belanızı versin diyor...şimdi bu kadın annemi insanmı ne ?eşiniz ve kardeşleri yalnız değil bu konuda ne anneler var..düğünümde en çok kendisi ağladı yanımda fotoraf çektirdiğimizde kinli bakışlarım fotoya bile yansıdı ALLAH bildiği gibi yapsın böle insanları....

Back