Bu kadın en sonunda beni delirtecek !!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
arkadaşlar bana biraz akıl verin yaaa oğlum kaç gündür öksürüyodu ve rutin kontrol zamanı gelmişti eşimle beraber oğlumu dr götürdük zaten kuzum dr dışında dışarıya çıkmıyor çünkü hasta olurr sosyal hayatımız hiç kalmadı devamlı evdeyim ve bana gsüre gelen misafirlerr neyse dr öksürüğünün yanında klimanın alt zemin hazırladığını ve rn ufak bir virüstede öksürmeye başladığını söledi ve öksürük ilacı verdi sayın cadaloz kayınvalidemde bunu kendine veli nimet bilipp aa dedi bundan sonra kimse gelmeyecek bu eve nasıl yani ben zaten kış diye gitmiyorumm başkasıda gelmeyecek ne diyorsun yaaa aa dedi çocuğun sağlığı için kimse gelmeyecek dedi olduu canım başkaaa kendimi nazi kampında gibi hissediyorum sabah kalkıyoruzz akşam yatıyoruzzz hiç bişi yapmıyoruz oğlumla sadece evde 4 duvar arasında internet tv ve geleneksel ev işleri çıldırmam yakındır kendimii hiç ii hissetmiyorum olan bitene sadece hayretle bakıyorumm bebek sahibi olmak böyle bişeymi yoksa benmi yanlış ailedeyimm nasıl bir hayat bu yaa biri bana açıklasınn küçük bebeği olanlarr hep bunları yaşıyorlarmı hiç sanmıyorumm kadın sabah 9 akşam 8 bende gün sektirmeksizin yeter artık nolurr biri ya bu kadına dur desin yada ben oğlumu alıp bu evi terketmek istiyorum ....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

geçmiş olsun tatlım ....opuyorumnanaktan
ben sana birşey diyim 2 çocuk annesiyim ve çok aşırı soğuk olmadığı sürece çocuklarımı hep dışarıçıkardım çünkü bizim doktorumuza göre dışarının havası her nekadar iyi olmasada evin havasına göre daha iyiymiş çocuklarınızı özellikle kışın öğle sıcağında dışarı çıkarın derdi valla çok şükür kar yağdığında çıkarmıştım öğlen vaktinde halada çıkarıyorum gayette iyiler senin kayınvaliden bilmediğine değil yaa sankii kaynanalık yapmak istemiş bence ALLAH yardımcınolsun...:Saruboceq:

valla bizde şu domuzribi korkusuyla eve kapandık kızım hiç çıkmıyor ama ben eşime bırakıp en az haftada 1 çıkıyorum o çocuk senin kuralları sen koy bu kadar karışamaz

Kayınvalidenize ne oluyor,anlamadım.Annesi var onun öncelikle,herkesten sakınan,her şeyden koruyan.Resti çekin ,bu böyle çekilmez.kötükedihüso

anne sensin bebeğinle ilgili kararları sen ver ben kesinlikle öptürmüyorum bende gelenlerle öpüşmüyorum emzikliyim ne olur ne olma zdiyorum

Allah sabır versin şu an zor zamanlar atlatıyorsun anlayabiliyorum.O zaman anne sende gelme demek lazım ama neyse.Valla bizde aynen evde otursak hasta,dışarı çıkarsak hasta.14 aydır aynen gidiyoruz.Sabır et geçecek.Kendi bildiğine devam et takma kafana

Alışveriş merkezlerine gitmek iyi değildir aslında ama bu soğukta bence kısa süreli kaçamaklar için de daha uygun yer yok. Ben ıstanbul da bebek bakım odası olan alışveriş merkezlerini seçerdim , gerçi şimdi burada hepsinde , eminim orada da vardır. Havanın biraz rahatladığı günlerde de dışarı çıkartmaktan çekinme bebeğini. Bebekleri ne kadar steril korunaklı yaşarlarsa hastalıklara da o kadar yakın olurlar genel olarak tabii. Ben oğlumu 5 günlükken hastaneye kontrole götürdüm ve bir daha da eve girmedik ( ilkbahardı ). :)

Her çocuğun üzerinde 2 kişinin hakkı vardır , anne ve baba. Eşinle bir problem çıkmıyorsa kaynanana tamam vb deyip kendi bildiğini yap bence. Şimdi kararlı olup düşüncelerinin arkasında olmazsan bu müdahaleler zamanla artar ve ileride koyacağın tepki karşı tarafı daha da üzer. Birçok kişi benzer müdahalelerle karşılaşıyorlar ve kaynanalarda eminim doğru bildiklerini söylüyorlar dolayısyla kalp de kırmamak lazım. Doktorun dediklerini uygula bence .

Kolay gelsin :)

ahhhhh bacım aenin kaynanan ALLAH Tan sabah 9 akşam 8 ben napim benimki hergün her saat her dakika yanımda biraz önce yatarken bile offfff offfff ev senin evin ayrı sen resti çek haline de şükret ben çocuğum üstünde söz hakkına bile sahip değilim bazan görümcemde karışıyo şu şapkayı takma bunu tak offffff offfffff kocamda beni tutmuyo asla annesine laf sölemez kardeşlerine de söletmez ama ben bi laf sölesem hemen döver bende bebeğim için katlanıyorummmm yoksa harbi kendimi öldürecek duruma geliyorum bazen

çok geçmiş olsun. en kısa zmanda eski sağlığına kavuşur inşallah.
geçenlerde annem tvde 101 yaşında bi adam görmüş. adama sormuş spiker özel bişey yaptınız mı bu yaşa gelmek için.
adam hiçbirşeyi kafama takmam, öyle olmuş böyle gitmiş hiçbişey umrumda olmaz demiş.
bana anlattı dedim anne biz 50 yi görürsek öpüpte başımıza koyalım ozaman.
demem o ki zor olsada kaynananı takma. he de geç. sen yine misafirlerini ağırla. onu ilgilendirmez.

bütün kaynanalardan nefret ediyorumlmaz:alsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook:mymeka:klava:

Eve kimsenin gelmemesi çocuğun hasta olmasına engel değil ki babaanne ve baba da aynı mikrobu taşır sakınan göze çöp batar, çocuk bağışıklık kazanmalı bence...

Senin için gerçekten üzüldüm canım.Gerçektende çok zor durumdasın.Bence seni bu durumdan sadece eşin kurtarabilir.Sonuçta kayınvalide olduğu için sebn sen cevap veremiyor olabilirsin ama aradaki dengeyi kurnak eşinin görevi.Bu konuyu eşinle paylaştınmı?Eğer o sana destek vermezse kadın yine bildiğini okur.Hoşçakal

sakınan göze çöp batar deer annem hep...
öyle kendini çok sakınma daha çok gelir başına sakındığın diye...
buna inanıyorum hemde çok...
bence bu kadar sakınmayın sizde tabii ki hepten vicdansızlık anlamında demiyorum ama buda gerekli çocuklar herşeye küçükken alışmalı bana göre arada elbette mikrop kapacak hasta olacak vücudundaki mikropları öbür türlü nasıl atacak zaten???
kuzenimde burnu akar çocuğu eve kapatır daha beter oluyor çocuk şimdi...2haftada bir doktor peşindeler...
biraz rahat olun hatta kaynanan olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…