- 24 Ocak 2009
- 5.921
- 17
- 358
- 39
arkadaşlar bana biraz akıl verin yaaa oğlum kaç gündür öksürüyodu ve rutin kontrol zamanı gelmişti eşimle beraber oğlumu dr götürdük zaten kuzum dr dışında dışarıya çıkmıyor çünkü hasta olurr sosyal hayatımız hiç kalmadı devamlı evdeyim ve bana gsüre gelen misafirlerr neyse dr öksürüğünün yanında klimanın alt zemin hazırladığını ve rn ufak bir virüstede öksürmeye başladığını söledi ve öksürük ilacı verdi sayın cadaloz kayınvalidemde bunu kendine veli nimet bilipp aa dedi bundan sonra kimse gelmeyecek bu eve nasıl yani ben zaten kış diye gitmiyorumm başkasıda gelmeyecek ne diyorsun yaaa aa dedi çocuğun sağlığı için kimse gelmeyecek dedi olduu canım başkaaa kendimi nazi kampında gibi hissediyorum sabah kalkıyoruzz akşam yatıyoruzzz hiç bişi yapmıyoruz oğlumla sadece evde 4 duvar arasında internet tv ve geleneksel ev işleri çıldırmam yakındır kendimii hiç ii hissetmiyorum olan bitene sadece hayretle bakıyorumm bebek sahibi olmak böyle bişeymi yoksa benmi yanlış ailedeyimm nasıl bir hayat bu yaa biri bana açıklasınn küçük bebeği olanlarr hep bunları yaşıyorlarmı hiç sanmıyorumm kadın sabah 9 akşam 8 bende gün sektirmeksizin yeter artık nolurr biri ya bu kadına dur desin yada ben oğlumu alıp bu evi terketmek istiyorum ....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben