Yok oyle dusunmuyorum , dogrusu bakanliga kizdim ben.2 aydir ilac getirecekmis. Parayi odeyecekmis yani o zaman neden odeyip getirmedi anlamiyorumki. Tesekkurler filmi izliycem izlememistim bunuilaç şirketlerinin o ilaçları sadece insanlık adına yaptığına mı inanıyosunuz? işin ucunda para olmasa kime elini kıpırdatmaz.
http://www.imdb.com/title/tt1244659/
şu filmi izlemenizi tavsiye ederim.
Bence de. 6 mayistan bu yana gelecekmis yani kagniyla gelse herhalde yetisirdi coktanZengin hatırı sayılır insanlar olsalar 1 saate de gelirdi
Bence de. 6 mayistan bu yana gelecekmis yani kagniyla gelse herhalde yetisirdi coktan
normalde haberlerden cok etkilenmem. Daha oncede vefat eden minikler olmustu galiba smadan. Ama bunda annesinin sozleri cok etkiledi beni. keske yetistirselerdi ilaci. Belki vadesi yetmese de en azindan ailesi denedik olmadi derdi. Bilmiyorum ben o annenin yerinde olsam devlete cok kizardim.Vadesi dolmuş minik yavrucugun...Melek oldu gitti .Evlat acısı zor benm de okuyunca icim titredi.
Ünlü zengin biriysen, mesela bir İbrahim Tatlısessen seni bakanlık özel ambulans uçağıyla Almanya'ya yetiştirir.
Ama sıradan bir vatandaşsan o ilaç mezarına bile yetişmez. Aynı uçaklar sana bana uçmaz işte.
Vurulduğu zaman ameliyat için bakanlık uçağıyla gitmişti. Normal prosedür nedir bilmiyorum ama, parası olmadığı için ilaç alamayan, hastanelerde rehin kalan vatandaşlar varken, bu sağlık hizmetleri kime, ne şekilde çalışıyor merak konusu.yapmis mi bunu gercekten ? Diyecek bir sey bulamiyorum ya bu nasil istir. Bakanlik kendi icsin artik o ilaclari ne yapacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?