- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.715
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acınası halımız neden bızım ulkemızde yok bu ılaclar neden bızım ınsanımız kaybedıyor neden gelmedı !!! cok seyler yazarım sıyası yoruma gırer yazamıyorum kalkınmak yol yapmakla olmuyor ıste![]()
Ağırdan alıyorlar. Kendi yakınları böyle olsa anında o ilaç Türkiye ye gelmiş ti. Allah sabır versin.Kizlar cok uzgunum. Bilginiz vardir Zeynep bebek vardi sma hastasi. Kurtaramamislar onu. Bakanlik ilaclarini getirtecekti ama yetisememisler. Anlamiyorum bu kadar mi zordu , yani ucaga koysan en fazla 8 , 10 saatte gelirdi. Ilaclar gelmeden vefat etmis minicik bebek. Normalde her haberden oyle etkilenmem. Ama bu kez annesinin tvde bebegi ölmeden önce yardim istedigi videosunu görunce icim cok acidi. Annesi " ben bebegimi mezara koymak istemiyorum, parka goturmek istiyorum" demis. Icimi dagladi resmen. Ne zor sinavlar var . Allah hastaliga olana sifa versin , o anneye de sabir afiyet versin. Bakanliga da ayri kizdim. Iyiki bir ilac getirtecekti yani, ilac da bile burokrasi islerse artik bilmiyorum. Öyle yazmak istedim sadece.