- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.538
- 548
Sinek şekere de konar ona bakarsan Mahmut abi. Sineğin konmadığı yer mi var Mahmut abi? Bunlar hiç kadın ağzı değil, erkekler de erkekler klübü açsın biraz da biz oraya erkek kılığında girek Mahmut abi. Üzgünüm KİB Mahmut abi.unutmayın ki erkekleri de annesi yetiştiriyor. erkeklerimiz hastaysa durduk yere hasta olmuyor. asıl hasta olan sizin zihniyetinizdir. bu yazdıklarınızı internette bir erkek, kadına yazsa linç yer dışlanır terörist ilan edilir. burada kadınlar birleşmiş erkekleri kötülüyor 7/24hepsinin ortak noktası da leş hayatları olması. leş olan sizsiniz demek ki. kötüleri sizi buluyor
Sebdikan34 sebdikam34 vakası geldi aklımaSinek şekere de konar ona bakarsan Mahmut abi. Sineğin konmadığı yer mi var Mahmut abi? Bunlar hiç kadın ağzı değil, erkekler de erkekler klübü açsın biraz da biz oraya erkek kılığında girek Mahmut abi. Üzgünüm KİB Mahmut abi.
O olay danışıklı dövüş gibi geliyor bana.Sebdikan34 sebdikam34 vakası geldi aklıma
Algida seçicilik mı desem
Canı sıkılan erkekler soluğu kk da alıyor deseneO olay danışıklı dövüş gibi geliyor bana.Purpplee in burda 10 kadar konusu vardır boşanma süreci hakkında. Aylardır ayrı eşinden, adamın burayı bulacağını sanmıyorum.
Haha kız dikkate bile alıp okumamıştım mesajını. Sen öyle yazınca okudum.Sen kimsin 21 dk önce üye olmussun du bakalım bir kibleyelim
O kadar belli ki erkek olduğu çünkû ancak bu kadar bir erkek kendini belli edebilir az maloz oluyorlardaHaha kız dikkate bile alıp okumamıştım mesajını. Sen öyle yazınca okudum.
Dgsjdjcushsnsjdud kadınlar kulübüne erkek savunucusu olarak dalmak
Ne güzel söylemiş. Kaç kere yaşadık bunları akraba eş arkadaş ilişkilerindeBen hiç şaşırmıyorum. Kadın olsun, erkek olsun menfaati bitsin, çıkarına dokunan bir şey yap insan oğlunun içinden bir canavar çıkıyor. Kaç tane boşanma gördünüz medeni bir biçimde sonuçlansın, kadına hakkaniyetli tazminat-nafaka verilsin?
Sadi Şirazi’nin bir sözü var. “Kimsenin senin yanında görünmesine güvenme. Karşına geçmesi için bir adım, düşman olması için bir lafın yeter.”
Melovy hayırdır karın sana boşanma davası mı açtı? Akıllı kadınmış yaptıysaunutmayın ki erkekleri de annesi yetiştiriyor. erkeklerimiz hastaysa durduk yere hasta olmuyor. asıl hasta olan sizin zihniyetinizdir. bu yazdıklarınızı internette bir erkek, kadına yazsa linç yer dışlanır terörist ilan edilir. burada kadınlar birleşmiş erkekleri kötülüyor 7/24hepsinin ortak noktası da leş hayatları olması. leş olan sizsiniz demek ki. kötüleri sizi buluyor
Aynısını düşündümKocası olabilir mi aceba diye aklıma gelmedi değil
Amin sağolun.O kadar kolay değil yapmaya çalıştığı ama bu zihniyet gerçekten beni benden aldı.İnsan nasıl olur da çocuğunun geleceğini hiçe sayar. Ben asla onun işine bir şey olsun istemedim aklıma gelse tobe derdim,çok yazık.Siz dimdik durun, maalesef mevzu boşanma olunca erkek denen türün birçoğu bu tavırları sergiliyor.. Çocuk umurlarında olmuyor, yeterki onların istediği olsun, dövsün, sövsün, küçük düşürsün, aşağılasın ama karısı ona ses çıkarmasın istiyorlar…Hakkınızı alın , evladınızla mutlu, huzurlu bir hayat yaşayın.. Bu karakterdeki adamın yapacağı babalık onun olsun.. Güçlü olun , kendinizi sindirtmeyin , asla korktuğunuzu , yorulduğunuzu belli etmeyin , umarım çok çok mutlu olursunuz , Allah yardımcınız olsun..
Ben o kadar emin değilim,zira kendisi kk ya girerek sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiğimi iddia etmişti dilekçedeO olay danışıklı dövüş gibi geliyor bana.Purpplee in burda 10 kadar konusu vardır boşanma süreci hakkında. Aylardır ayrı eşinden, adamın burayı bulacağını sanmıyorum.
E oha. Kimle aldatabilirsin onu burda, benle mi ahahahahahahhaaahahha.Ben o kadar emin değilim,zira kendisi kk ya girerek sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiğimi iddia etmişti dilekçede
Bdv ye çok hakimsiniz bu arada cidden bütün konularım boşanma süreci
Owww yasak aşkE oha. Kimle aldatabilirsin onu burda, benle mi ahahahahahahhaaahahha.
Adam benim kompozisyon sınavında uyguladığım taktiği kullanıyor, Allah ne verdiyse doldurmuş dilekçeye.Owww yasak aşk
İşte hep bir laf kalabalığı ve boş iftiralarla doldurdu zatenE oha. Kimle aldatabilirsin onu burda, benle mi ahahahahahahhaaahahha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?