Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Süpermişşş teşekkürler, önce minik bir alanda denerim:) tenim biraz hassas çünkü.
Rica ederim, hassas bir cilt yapısına sahipseniz dikkatli sürün lütfen, istemeden cildinizde bir sorun olmasına neden olmak istemem, elleri ayakları terleyen kişilerde bir yemek kaşığı karbonatlı ılık suda bekletebilir ayaklarını, ellerini bu suyla yıkayabilirler.

Şu an gerildim. Bakanlar açıklanıyor. Damat yine bakan olmuş. Koksun herkes :KK70:
Mune Mune kızma :)

Ahahah dur o daha neler olacak. Yalnız özel okul sahıbınden Milli Eğitim, özel hastane sahibinden Sağlık Bakanı yaptılar :))) eğitim ve sağlığın özelleştirme sürecini takip için olsa gerek:)

Biri de çıkıp bana bıyıklı kadın seksi geliyor dese apışıp kalırsınız ama
valla benim eski sevgilim çekici buluyordu
hatta ekşide kol kılıyla ilgili yazılanlar hakkında konuşurken “valla biri laf ederse ağzının ortasına çarp bence” dedi ve bıyıklı kadını eleştiren abisine “sana ne abi senin bıyığın mı” diye çıkıştı diye vurulmuştum ben :D
feminist erkek seviyoruz napalım
burdan duyuruyorum kıllı seven erkekler eklesin :deli:

Ahahah dur o daha neler olacak. Yalnız özel okul sahıbınden Milli Eğitim, özel hastane sahibinden Sağlık Bakanı yaptılar :))) eğitim ve sağlığın özelleştirme sürecini takip için olsa gerek:)
:KK59:
Ben gidip Twitter çalkalayayım. Buralarda ban yerim bu gece.

Lütfen siyaseti siyaset meydanında tartışalım, konuyu dine imana da getirmeyelim, mevzu kokmak, kişisel hijyene dikkat edilmemesi ya da şöyle diyebiliriz, kendi kokumuzu burnumuzun algılamaması nedeniyle çevreye verdiğimiz rahatsızlık.

Ayrıca ayak kokusu engellenebilir, temizce yıkanmış ayaklara pamuklu çorap giyer, biraz fazla ödeyip hava alan ayakkabılar alıp giyersek kokmazlar, naylon ya da jarse kumaş kıyafetleri de tercih etmeyin sağlıksızlar, ter kokusunu da ağırlaştırıyorlar.

Son düzenleme:
valla benim eski sevgilim çekici buluyordu
hatta ekşide kol kılıyla ilgili yazılanlar hakkında konuşurken “valla biri laf ederse ağzının ortasına çarp bence” dedi ve bıyıklı kadını eleştiren abisine “sana ne abi senin bıyığın mı” diye çıkıştı diye vurulmuştum ben :KK70:
feminist erkek seviyoruz napalım
burdan duyuruyorum kıllı seven erkekler eklesin :deli:
Offf beeee
Öyle bir erkah bulsam ömür billah düşmem peşinden :D
Feminist erkek candır can :KK33:

ay yok artik esas senin dusunce yapin igrenc! isteyen kadin biyikli gezer sana ne acaba? senin suratin degil bi seyin degil, biyik dedigin koku yapmaz pislik yapmaz, isteyen alir isteyen almaz, herkes sizin guzellik standartlarinizi mi tasiyacak? size bi zarari dokunmuyorsa birakin da insanlar kendi suratlarina ne yapacaklarina karar verme ozgurlugune sahip olabilsinler izin verirseniz bi zahmet! hey allahim ya

Katılıyorum. Kaldı ki belki bi sıkıntısı var ve bıyık alacak hali yok. Benim büyük bi sıkıntım olduğunda elim kolum kalkmaz mesela. Bıyık mıyık aklıma bile gelmez. Allah kimseye bıyığını unutturacak dert vermesin diyeyim :)

Derdimi deşdin S su-doku cım bi misafirim vardı akşam eşimin arkadaşı iş için gelmiş yemeğe geldi eşim önce banyoyu gösterdi elini ayağını yıkasın diye yıkamadı sofraya oturdu öyle bide ayak kokusu ben zaten mefta oldum ve 2saat çektik o kokuyu

Katılıyorum. Kaldı ki belki bi sıkıntısı var ve bıyık alacak hali yok. Benim büyük bi sıkıntım olduğunda elim kolum kalkmaz mesela. Bıyık mıyık aklıma bile gelmez. Allah kimseye bıyığını unutturacak dert vermesin diyeyim :)
Çocukken gördüğüm bi teyze vardı bildiğin jiletle tıraş oluyo öyle sakalı bıyığı vardı erjek kardeşi vardı onunda suratında tek tüğ yoktu hatta lakabı kız dı tamam öyle sakal bıyık görüntü hoş değil ama onunda elinde değil demek ki

huylu huyundan vazgecmio. istedigin kadar kokuyo de. bence artik büyük toplu tasimalara söyle air wick tarzindan fis fis takmak lazim her durakta bi fissss :eek: hatta sen yaninda tasi:halay:

Tüm kokuşukları biraraya toplayıp, Orhan baba gibi, "sadece yıkanmak yetmeeeez, bir deodorant alacaksınız 7 TL'ye" diye bağırasım var.:KK34:

Hayır, kendilerine kokmuyorlar mı hiç ya.:kızgın:Allah ıslah etsin.

sir yaptırmayalım o zaman bıyıklarını da aldırma benim sevgilim sakallarını bıyıklarını kesemez bana gayet seksi geliyor ama benim bıyıklarım iğrenç geliyor merak etme bakmıyorum bıyıklı kimseye iğrendiğimden :KK70:
Şu yorumu yazmaya utanmadınız mi hiç ?

Koltuk altlarına sıkılan , direkt tene temas eden deodorantlar sağlık açısından çok tehlikeli.

Bir süre sonra , kötü koku yapmaya başlıyor. Siz parfüm koktugunuzu sanıyorsunuz ama hafif ekşi bir koku geliyor bu şekilde kullansan kişilerden.

Ter bezlerinin yapisı bozuluyor. Beyaz giydiklerinde sarı renk alıyor koltuk altları.

Ve rica ediyorum ter kokmayacagim diye parfüm banyosu yapmasın toplu araç kullanacaklar , toplu mekanlarda duranlar.

Yazın bu kadar yoğun parfüm kullanılmaz.

Sabah duş alıp çıkan biri , eğer sentetik giymediyse ve koltuk altına sıktığı deodorant alışkanlığı yoksa ve yine hastalığı yoksa kokmaz. Terlese bile öyle dayanılmaz şekilde koku bırakmaz.

Yoğun güneş altında , zor şartlarda çalışanları tenzih ediyorum.

Biz nişanlımla ağız spreyi aldık Rossmandan Alman markalı çok iyi adaçayı esanslı.Sürekli sıkıyorum ağzıma koku falan olmuyor

Koltuk altlarına sıkılan , direkt tene temas eden deodorantlar sağlık açısından çok tehlikeli.

Bir süre sonra , kötü koku yapmaya başlıyor. Siz parfüm koktugunuzu sanıyorsunuz ama hafif ekşi bir koku geliyor bu şekilde kullansan kişilerden.

Ter bezlerinin yapisı bozuluyor. Beyaz giydiklerinde sarı renk alıyor koltuk altları.

Ve rica ediyorum ter kokmayacagim diye parfüm banyosu yapmasın toplu araç kullanacaklar , toplu mekanlarda duranlar.

Yazın bu kadar yoğun parfüm kullanılmaz.

Sabah duş alıp çıkan biri , eğer sentetik giymediyse ve koltuk altına sıktığı deodorant alışkanlığı yoksa ve yine hastalığı yoksa kokmaz. Terlese bile öyle dayanılmaz şekilde koku bırakmaz.

Yoğun güneş altında , zor şartlarda çalışanları tenzih ediyorum.

İlk ter zaten kokmaz bildiğim. Kuruyup üstüne terlersen o kokar işte. Duş alıp çıkınca sabah sıkıntı olmaz aslında. Ama gün içinde bikaç defa terleyince dediğiniz gibi deodorant da tere karışıp değißik bi koku olur.

neden utanayım bıyık erkeğe yakısır ince topuklu ayakkabı giyen erkek olur mu hiç mesela

bence bıyık erkeğe yakışmaz hadi bakalım ayıkla pirincin taşını şimdi. hala savunuyorsunuz yazdığınızı ben şok içinde okuyorum.

Çocukken gördüğüm bi teyze vardı bildiğin jiletle tıraş oluyo öyle sakalı bıyığı vardı erjek kardeşi vardı onunda suratında tek tüğ yoktu hatta lakabı kız dı tamam öyle sakal bıyık görüntü hoş değil ama onunda elinde değil demek ki
eskiden olabilir kabul edilebilirdi benim bir müsterimde ciddi sakal bıyık problemi vardı kendine lazer epilasyon cihazı aldı uyguladık cıkmadı bir daha bu teknolojide bıyıklı gezmek utanç verici

Back
X