• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar erken öğrenilir mi? Test resmi de atıyorum.

Buyrunmadamm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
31
19
18
Merhaba arkadaşlar normalde adet tarihime 8 gün var ve bende bütün belirtiler var göğüs de hassasiyet, kasık ağrısı, bel ağrısı falan bende önce ki gebeligimde bu belirtileri yaşadığım için test yaptım ve sonuç pozitif çıktı hatta iki kez bu kadar erken belli olur mu hiç çok merak ediyorum bilgisi olan yada bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Eklentiler

• IMG_20161201_163228.jpg
    IMG_20161201_163228.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 189
Canım fazla belli deıl sankı bekle sen Bıraz daha yada erken gebelık testı al o kesın sonucu verır

Bu test negatif gibi fazla idrar damlatmissin bak iki kirmizi var arasi beyaz orasi kirmizi olacak diger testi de yuklesene.

Canım fazla belli deıl sankı bekle sen Bıraz daha yada erken gebelık testı al o kesın sonucu verır[/QUOT Canım bugun ilcede aradım ama maalesef bulamadım bu testten iki tane yaptım aynni pozitif çıktı çok merak ediyorum birde tam pazar günü 10 saatlik yola gidecektik şimdi meraktayim iptal etsem mı diye

Back