Bu kadar erken belirti yaşayan oldu mu?

benimde bu ay çok erken başladı belirtilerin regle 3 gün var kasıklarımda baskı hissediyorum adet olacakmış gibi ama saydığın bütün belirtiler bende mevcut. ben hissediyorum sen hamilesin

Acil doktoru negatif dedi gitti :) <5 böyle yazıyo :)

5 ten küçük yani. hayırlısı canım hala adet belirtinde mi yok? yoksa bekle biraz daha belkide yükselir. bir arkadaş vardı burda sonuç 4 çıkmıştı sonra yükseldi.
Adet belirtisi yok. Adetime 4 gün var daha. İlişkinin üstünden 1 hafta geçti. Hamilelik belirtisi var ama adet belirtisi yok. Bazen adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ama o kadar. Akıntı beyaz süt gibi.

Adet belirtisi yok. Adetime 4 gün var daha. İlişkinin üstünden 1 hafta geçti. Hamilelik belirtisi var ama adet belirtisi yok. Bazen adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ama o kadar. Akıntı beyaz süt gibi.
benimde adet olacakmışım gibi sancılarım var inşallah olmam da bebek olur

testi çok erken yaptırmışsınız. asıl değer adet geçince katlanıyor. inşallah hamilesinizdir.

benimde adet olacakmışım gibi sancılarım var inşallah olmam da bebek olur
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Ben ki çocuk hayallerim olmadığı halde hamile olduğumu sanıp olmadığını öğrenince az da olsa moralim bozuldu. Şaşırdım. İsteyenin ne kadar yıkıldığını tahmin ediyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Bende bugun feci kasık ağrısı var. Adetim sanıp bakıyorum. Gelen giden yok.

benimde dünden beri var o ağrılar canım. insan sarsılıyor evet. martta düşük yaptım ben ondan beri daha çok korkar oldum hiç olmamasından

benimde dünden beri var o ağrılar canım. insan sarsılıyor evet. martta düşük yaptım ben ondan beri daha çok korkar oldum hiç olmamasından
Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah vakti geldiğinde olacak hiç üzme kendini. Düşük yaptıktan sonra 3 çocuk sahibi olan arkadaşım var benim. 9 aylıkken ölü doğum yapan akrabamın ikizleri ile birlikte 4 çocuğu var şimdi. :)

Öyle canım rabbim yazmıştır bir gün bizimde sevinmemizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…