benimde bu ay çok erken başladı belirtilerin regle 3 gün var kasıklarımda baskı hissediyorum adet olacakmış gibi ama saydığın bütün belirtiler bende mevcut. ben hissediyorum sen hamilesin
sonuç vermedimi elineAcil doktoru negatif dedi gitti :) <5 böyle yazıyo :)
Verdi işte sonuçta <5 yazıyorsonuç vermedimi eline
5 ten küçük yani. hayırlısı canım hala adet belirtinde mi yok? yoksa bekle biraz daha belkide yükselir. bir arkadaş vardı burda sonuç 4 çıkmıştı sonra yükseldi.Verdi işte sonuçta <5 yazıyor
Adet belirtisi yok. Adetime 4 gün var daha. İlişkinin üstünden 1 hafta geçti. Hamilelik belirtisi var ama adet belirtisi yok. Bazen adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ama o kadar. Akıntı beyaz süt gibi.5 ten küçük yani. hayırlısı canım hala adet belirtinde mi yok? yoksa bekle biraz daha belkide yükselir. bir arkadaş vardı burda sonuç 4 çıkmıştı sonra yükseldi.
benimde adet olacakmışım gibi sancılarım var inşallah olmam da bebek olurAdet belirtisi yok. Adetime 4 gün var daha. İlişkinin üstünden 1 hafta geçti. Hamilelik belirtisi var ama adet belirtisi yok. Bazen adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ama o kadar. Akıntı beyaz süt gibi.
adetine 4 gün var sa erken yapmışsın canım bekle biraz dahaAdet belirtisi yok. Adetime 4 gün var daha. İlişkinin üstünden 1 hafta geçti. Hamilelik belirtisi var ama adet belirtisi yok. Bazen adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ama o kadar. Akıntı beyaz süt gibi.
testi çok erken yaptırmışsınız. asıl değer adet geçince katlanıyor. inşallah hamilesinizdir.Adet belirtisi yok. Adetime 4 gün var daha. İlişkinin üstünden 1 hafta geçti. Hamilelik belirtisi var ama adet belirtisi yok. Bazen adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ama o kadar. Akıntı beyaz süt gibi.
Nedense ben de öyle hissediyorum. Eğer gecikirse bir daha test yaptıracağım.testi çok erken yaptırmışsınız. asıl değer adet geçince katlanıyor. inşallah hamilesinizdir.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Ben ki çocuk hayallerim olmadığı halde hamile olduğumu sanıp olmadığını öğrenince az da olsa moralim bozuldu. Şaşırdım. İsteyenin ne kadar yıkıldığını tahmin ediyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Bende bugun feci kasık ağrısı var. Adetim sanıp bakıyorum. Gelen giden yok.benimde adet olacakmışım gibi sancılarım var inşallah olmam da bebek olur
benimde dünden beri var o ağrılar canım. insan sarsılıyor evet. martta düşük yaptım ben ondan beri daha çok korkar oldum hiç olmamasındanİnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Ben ki çocuk hayallerim olmadığı halde hamile olduğumu sanıp olmadığını öğrenince az da olsa moralim bozuldu. Şaşırdım. İsteyenin ne kadar yıkıldığını tahmin ediyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Bende bugun feci kasık ağrısı var. Adetim sanıp bakıyorum. Gelen giden yok.
Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah vakti geldiğinde olacak hiç üzme kendini. Düşük yaptıktan sonra 3 çocuk sahibi olan arkadaşım var benim. 9 aylıkken ölü doğum yapan akrabamın ikizleri ile birlikte 4 çocuğu var şimdi. :)benimde dünden beri var o ağrılar canım. insan sarsılıyor evet. martta düşük yaptım ben ondan beri daha çok korkar oldum hiç olmamasından
Öyle canım rabbim yazmıştır bir gün bizimde sevinmemizi.Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah vakti geldiğinde olacak hiç üzme kendini. Düşük yaptıktan sonra 3 çocuk sahibi olan arkadaşım var benim. 9 aylıkken ölü doğum yapan akrabamın ikizleri ile birlikte 4 çocuğu var şimdi. :)