Bu kadar erken belirti yaşayan oldu mu?

cadikedi

Hayvanlı Sirklere GİTME!
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
2.158
326
Merhabalar. Daha önceki konularımda da belirttiğim üzere hamile kalma hayalim tok. Ama ne hikmetse hamilelik belirtileri gibi belirtiler hissetsem çok merak ediyorum hep. Hemen sonucu öğrenesim geliyor. 2 Haziran reglimin ilk günüydü. Adet döngüm 25 gün. Netten baktığım kadarıyla yumurtlama günüm 13 Haziran. Biz 14 haziranda birlikte olduk. 2 gün şiddetli mide bulantısı her gün de baş ağrısı çektim. Hergün sürekli uyuklamak istesemesem bu kadar halsiz olmasam şüphelenmeyeceğim de şüphelendim işte bir kere. Reglime 6 gün var. Ve bu zamana kadar yaşadığım belirtileri aşağıya sıralacağım. Bu kadar erken böyle belirtiler yaşayan oldu mu? Vücudum bana oyun oynuyor desem hamile kalma hayalim yok. :/

- Mide bulantısı
- Mide yanması
- sırt, bacak ve kasık ağrısı
- baş ağrısı
- süt gibi beyaz kokusuz akıntı
- halsizlik
- uykuya doyamama
- göğüs ucunda kaşıntı ve batma
- kabızlık

Çok erken biliyorum. O yüzden test yapmıyorum. Benim gibi bu belirtileri erkenden yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Son düzenleme:
relime 1 hafta kala kasık agrısı bas agrısı bel agrısı halsizlik ve sureklı uyuma isteği yasadım cevremdekı herkes bana pskljk olabılecegını soyluyordu ben pskljk olacagına ınanmıyordum nitekim ben haklı cıktım sımdı 5 hafta 4 gunluk hamıleyım :)

Reglime 5 gün kala kasIk ve bacak ağrısı şikayetiyle kan testi yaptırdım sonuç 6.52 hamileydimm

Vallaha kızlar biri beni görse bu kız hamile kalmak için can atıyor derler. 3 ayrı eczaneden gebelik testi aldım. Bilmiyorum göz bebeklerim de büyüdü gibi. İki tane erken gebelik testi 6 tane normal gebelik testi aldım. Erkenler malum pahalı ziyan olmasın diye 4 gün kalayı beklicem. Nornallerden birini az önce kullandım. Tam ikinci çizgi belirdi aha hamileyim dedim yok oldu Ama zaten daha bugunden pozitif sonuç veklemiyorum. Sonuçta ilişkiye gireli 6 gün oldu. Reglime de 6 gün var.

regle 7 gun kala gögus agrrısı batması kaşınması hıssettım sonra kasıkta batma uykusuzluk halsızlıık mıde bulantısı cıkaracakmıs hıssı ve adete 5 gun kala yerleşmekanaması aynı gun kan testı sonucum 27.25 hamıleyımmm 1 hazıranda öğrendım

Aha ikinci çizgi silik de olsa belirdi ama neredeyse 10dk oldu. Yanlış olabilir tabi

ayrıca eczaneden 2 lıraya aldıgım gebelık testınde de hayalet cızgı çıktı adete 5 gun kala o cızgı uzerıne kan verdım işte

Benim gördüğüm gibi çıkmıyor ki. Çok silik olduğundan fotoğrafta belli olmuyo

Benim gördüğüm gibi çıkmıyor ki. Çok silik olduğundan fotoğrafta belli olmuyo
o zaman bebıs gelmıs cnm ben de aynı oluyodu ben goruyodum resımde cıkmıodu sonra koyulasmaya basladı gun gectıkce ayrıca o çizgı belırdıyse 20nın ustune cıkmıstır deger kan testıyle kesın sonucu alırsın hadı hayırlı olsun cnm

Ay evet koyulaştı napıp edip yüklicem fotoyu. Yarın sabah erken gebeliği denicem bakalım.

Vallaha fotoyu size göstermezsrm çatlarım yeni yollar drneyeceğim
fotoyu feyste sadece ben olarak paylaş sonra uzerıne sag tıkla resmın urlsını kopyala sonra gel buraya su surat var ya onun yanında dag resmı gıbı bı ıkon var ona tıkla urlyı yapıstır mıs gıbı cıkar resım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…