- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
İdrar hala kabın içinde napsam erken gebeliği mi denesrm yoksa sabahı mı beklesem?baya bellı hem deeee ben gördumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar hala kabın içinde napsam erken gebeliği mi denesrm yoksa sabahı mı beklesem?baya bellı hem deeee ben gördumm
kan ver dıcem ama ozelde verırsın anca yalnız bak sana sunu dıyım benım testlerım sabah ıdrarıyla sılık gunduz ıdrarıyla koyu cıkıodu herkesın bunye aynı degıl sabah ılla daha belırgın olcak dıye bısey yok cnmİdrar hala kabın içinde napsam erken gebeliği mi denesrm yoksa sabahı mı beklesem?
İhihihi vallaha çok merak ettimkan ver dıcem ama ozelde verırsın anca yalnız bak sana sunu dıyım benım testlerım sabah ıdrarıyla sılık gunduz ıdrarıyla koyu cıkıodu herkesın bunye aynı degıl sabah ılla daha belırgın olcak dıye bısey yok cnm
Yalnız çizgi yokoldu. Anlamadım ben şimdikan ver dıcem ama ozelde verırsın anca yalnız bak sana sunu dıyım benım testlerım sabah ıdrarıyla sılık gunduz ıdrarıyla koyu cıkıodu herkesın bunye aynı degıl sabah ılla daha belırgın olcak dıye bısey yok cnm
Ewet cnm belli oluyor masallah hadi insallah saglikla devam edecek yarin kan verebilirsinoglak_kadini bu sabah erken gebelik testimde de gördüm ikinci çizgiyi. Belli oluyor mu fotoğrafta bilmiyorum. Yani hamile miyim?
Minnak ben burdayim diyor tebrik ederim.oglak_kadini bu sabah erken gebelik testimde de gördüm ikinci çizgiyi. Belli oluyor mu fotoğrafta bilmiyorum. Yani hamile miyim?
Nornal için erken değil mi? Daha 5 gün var adete?Yarin gun icinde yap siradan gebelik testini ilk 5 dk icinde cizgi cikarsa hadi bakalim masallah olsun
Teşekkür ederim. Vallaha birkaç ay öncr doktor erken menopoza girecekain tedavisiz çocuk yapamazsın demişti, şimdi şoklardayımMinnak ben burdayim diyor tebrik ederim.
erken ama cnm erken gebelık testlerıne cok guvenmıyırum ben hep pozıtıf cıkıolar cunku normal gebelıkte cızgı belırıyosa %90 tutuyoNornal için erken değil mi? Daha 5 gün var adete?
Zaten yarın kan vermeye giderim. Hani tüm belirtileri yaşadığım için hamile olduğumu düşünüyorum. Çünkü hiç hayal kurmadım bedenim bana psikolojik oyun oynamaz diyorum. Bakalım haberdar ederim gelişmelerden :)erken ama cnm erken gebelık testlerıne cok guvenmıyırum ben hep pozıtıf cıkıolar cunku normal gebelıkte cızgı belırıyosa %90 tutuyo
ayyyy hadı ınsallahhh cnm benımm yarın kan verdıgınde yazzzZaten yarın kan vermeye giderim. Hani tüm belirtileri yaşadığım için hamile olduğumu düşünüyorum. Çünkü hiç hayal kurmadım bedenim bana psikolojik oyun oynamaz diyorum. Bakalım haberdar ederim gelişmelerden :)
ama dunku normal testte de cızgı vardı cnm o yuzden bu yanlış degıldır hamılesın Allahın ıznıyle yarın kanda onaylanır ınsallahBi dr brn daha önce de gebeyim sanıp erken gebelik testi kullanmıştım. Aynı markaydı ama negatifdi sonuç. Bi de hemen 5 dk içinde oluştu.
Hayırlısı olsun. Dünkü sonradan yok oldu amaama dunku normal testte de cızgı vardı cnm o yuzden bu yanlış degıldır hamılesın Allahın ıznıyle yarın kanda onaylanır ınsallah
kurumustır o cnmHayırlısı olsun. Dünkü sonradan yok oldu ama