Bu kadar erken belirti yaşayan oldu mu?

İdrar hala kabın içinde napsam erken gebeliği mi denesrm yoksa sabahı mı beklesem?
kan ver dıcem ama ozelde verırsın anca yalnız bak sana sunu dıyım benım testlerım sabah ıdrarıyla sılık gunduz ıdrarıyla koyu cıkıodu herkesın bunye aynı degıl sabah ılla daha belırgın olcak dıye bısey yok cnm

kan ver dıcem ama ozelde verırsın anca yalnız bak sana sunu dıyım benım testlerım sabah ıdrarıyla sılık gunduz ıdrarıyla koyu cıkıodu herkesın bunye aynı degıl sabah ılla daha belırgın olcak dıye bısey yok cnm
İhihihi vallaha çok merak ettim :KK70:

Yalnız çizgi yokoldu. Anlamadım ben şimdi :KK70:

oglak_kadini oglak_kadini bu sabah erken gebelik testimde de gördüm ikinci çizgiyi. Belli oluyor mu fotoğrafta bilmiyorum. Yani hamile miyim?

Eklentiler

• 20150621_061402.jpg
    20150621_061402.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 426
Yarin gun icinde yap siradan gebelik testini ilk 5 dk icinde cizgi cikarsa hadi bakalim masallah olsun

erken ama cnm erken gebelık testlerıne cok guvenmıyırum ben hep pozıtıf cıkıolar cunku normal gebelıkte cızgı belırıyosa %90 tutuyo
Zaten yarın kan vermeye giderim. Hani tüm belirtileri yaşadığım için hamile olduğumu düşünüyorum. Çünkü hiç hayal kurmadım bedenim bana psikolojik oyun oynamaz diyorum. Bakalım haberdar ederim gelişmelerden :)

Bi dr brn daha önce de gebeyim sanıp erken gebelik testi kullanmıştım. Aynı markaydı ama negatifdi sonuç. Bi de hemen 5 dk içinde oluştu.

Zaten yarın kan vermeye giderim. Hani tüm belirtileri yaşadığım için hamile olduğumu düşünüyorum. Çünkü hiç hayal kurmadım bedenim bana psikolojik oyun oynamaz diyorum. Bakalım haberdar ederim gelişmelerden :)
ayyyy hadı ınsallahhh cnm benımm yarın kan verdıgınde yazzz

Bi dr brn daha önce de gebeyim sanıp erken gebelik testi kullanmıştım. Aynı markaydı ama negatifdi sonuç. Bi de hemen 5 dk içinde oluştu.
ama dunku normal testte de cızgı vardı cnm o yuzden bu yanlış degıldır hamılesın Allahın ıznıyle yarın kanda onaylanır ınsallah

benimde bu ay çok erken başladı belirtilerin regle 3 gün var kasıklarımda baskı hissediyorum adet olacakmış gibi ama saydığın bütün belirtiler bende mevcut. ben hissediyorum sen hamilesin:KK68:

X