Kontakt Lens Bu kadar doğalına rastlamamıştım......

opuyorumnanaktan

eskı serı topazıodan memnun kalan kımse yok suankını bılemem 8 yıldır lens kullanıcısıyım.ıyısınden kötusune her renk her marka kullandımnerdeyse en kötu lens bıle onun kdr yapay durmadı.ne rengı ne duruşu ..bende hoş olmadı hoş olan arkadaslarım gule gule kulllansınlar:) bence orta kahve yada acık kahve gozlerle butunleşiyor.mavısı dedıgm gbı resmen suluboya gıbıydı.kaynaşmadı.yanı guzel olsa neden satıyım dımı gözun rengını kesınlıkle harıka açıyor ama duruş ofsayt yenı serılerı bılmem o eskı hatayı duzelttılerse...fashıon colorsa gelınce aynen resm ve vıdeoakı goruntu ıle kullandım dıyen arkdsn lensının alakası yok pupılde masallah yanı..şöyle ortası sarı kenarı yesıl lens arıyorum ya vardı benım ama yapay durmuştu keşke dogalını bulabılsem...

ben varım eski topazidan memnun olan
:tabii göz rengine göre değişiyor. benim bal olduğu için gözlerim,güzel bir su yeşili ortaya çıktı ve kaynaştı..

Son düzenleyen: Moderatör:
resımlerdekı bayanın kendı goz rengı de yesıl sanırım ondan da acık duruyo olabilir alırken ona dıkkat etmek gerek

bunlar custom lensler. Fashion Colors ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. Fashion colors doğal durma açısından demiş olabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama custom lensler oldukça farklı. Arkadaşım kullanıyor. Şu an kendisi zaten Türkiyede değil. Fakat inanılmaz kalın olduğunu ve en ufak bir gözüne toz duman kaçmasında gözlerinin görmediğini ve rahatsız olduğunu söylüyor. Doktoru bir daha takmamasını söylemiş
çünkü gözünde enfeksiyona neden olmuş. Sanırım fazla kalın oluşuyla alakalı bir durum. Ben paranıza ve gözünüze eziyet olarak düşünüyorum. Yıllardır lens kullanıyorum. Her markayı denedim. En son soloticayı denedim. Vetman10 ablacığım sağolsun. Ve inanın soloticalar custom lenslerdeki dokuya yakın ama kalın değiller rahatsız hiç değiller ama doğallıkta 10 numaralar. Topazio ben denedim çok da güzel durmuştu. Kimsenin lafı ile hareket etmeyin arkadaşlar çünkü herkesde farklı durur lensler, göz şekli ,ten rengi , gözünüzün taban rengi... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…