Kontakt Lens Bu kadar doğalına rastlamamıştım......

http://C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Bluetooth\inbox\Fotoğraf-0373.jpg[/

heralde yükleyebilmişimdir.brz kızarıklık var yeni taktıgım için ama gecince dha gzl oluyor.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0373.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 358
Son düzenleme:

ama benim aldıgımın bundan hiç bir farkı yok reng olarak brz koyu bide ben teleonla cektiğim için net deill

ama benim aldıgımın bundan hiç bir farkı yok reng olarak brz koyu bide ben teleonla cektiğim için net deill

ama dediğim markayı intte bakabilirsin orda dha net görünüyor

doğrudur cnm sölediklerin belki seninki bundan koyu die öle durmuo olabilir ama netteki resimler photoshoplu,yani oynanmış renklerde.ondn emin olamadım.başka kullananlar eklerse daha ii fikir sahibi olabilirimgamyoncuiremsu

ama ben sana ne diyorum canım benim aldıgım hemen hemen ordakiyle aynı gibii gözümdede sırıtmıyo gercekmiş gibi duruyo.benim için parlamaması sahte durmaması önemli senide bilemem.ama ben cok memnun kaldım

9mm Special Effects - Natural Colors
buraya bakın. 1 tanesi 300 dolar. doğalolarak 2 tane alacağınız için 600 dolar. tabii diğer saydığım nedenlerle 600 dolar vermeye değmez. solotica daha iyi bence..

ben normalde solotica topazio düşünüodum ama kullanan arkadaşım beğenmedi geri sattı o yüzden çok kararsız kaldım,yoksa tam benm istediğim renk topazio:1closedeyes:

ama ben sana ne diyorum canım benim aldıgım hemen hemen ordakiyle aynı gibii gözümdede sırıtmıyo gercekmiş gibi duruyo.benim için parlamaması sahte durmaması önemli senide bilemem.ama ben cok memnun kaldım

anladım cnm ama senin lensin pupili de geniş gibi geldi bana
bnm gözüm açık kahwe bal rengi arası bişe,pupil geniş olunca doğal durmuo bende sırıto lens
sempatiksalakcinni

ben normalde solotica topazio düşünüodum ama kullanan arkadaşım beğenmedi geri sattı o yüzden çok kararsız kaldım,yoksa tam benm istediğim renk topazio:1closedeyes:

Topazio açık kahve gözlerde çok doğal duruyor ben de topazio kullanıyorum ama benim gözlerim koyu kahve. Okypete de kullanmıştı topazio onun gözleri bal rengi ve harika durmuştu. Açık kahveyse gözlerin bir daha düşün derim topazio'yu yerimseniben

cnm kullanan arkadaşım oyuncak bebek gözü gibi duruo dedi..yapay olduğu çok belli dedi,o geri sattı ben de ondan sonra karar weremedim cnm alıp almamaya

Custom bunlar çok kalın ve gözleriniz yerinden çıkacak gibi duruyor renk doğal olabilir lensin kendi yapısı el boyaması olduğu için kalın

Bence aksine, zati opak olduğu için, koyu kahve gözlerde daha güzel oluyor topazio.. Yani göz bebeği göz tabanına yakın olduğu için ortadan görünen kısmın tamamı göz bebeği gibi duruyor. Daha doğal bir görünüm veriyor bence.. Naçizane görüşüm...

Yeni serilerde hepsi mavi.. Eski seride açık gözlerde yeşilimsi duruyordu, renk olarak en çok o yeşilimsi mavi güzel bence. Ama doğallıksa karşılaştırdığımız koyu gözlerde daha beğeniyorum ben...

Ama daha genel bir bakış açısıyla yani topazio doğal mı derseniz, değil. O da yine naçizane fikrim. Yani hem renk olarak gerçek gözü o ton olan bir mavi yoktur. Hem de karanlıkta bile parlıyor ve olağandışı duruyor. Bunlara ek olarak keskin pupil ve yine bence bombe duruş var... Renk mükemmel, en koyu gözü bile açıyor ama doğal dersem samimi bir yorum olmaz.. Katılmayan arkadaşlarım çoğunlukta biliyorum ama ben kendi deneyimimi paylaşırım, herkes gibi..

canım miriana kullandı ama sewmedi çok yapay duruo dedi geri sattı we onun gözleri de zaten siyaha yakın bi renk
bnm gözlerim açık kahwe,okypetenın göz rengi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…