Kontakt Lens Bu kadar doğalına rastlamamıştım......

ya öle geziniodum tesadüf buldum marka felan yazmamışlar ama ben ilk gördüğümde gerçk göz sandım..
kesin çok pahalı bişedir ya..

yok canım ya pahalı deil bende aldım ama başka renk aynı böle duruyo gören şaşırıyo aynı gercek gibi

Bunlar custom lens yani el yapımı. Kişiye özel tasarlanıyor ve fiyatlar 500 dolardan başlıyordu en son hatırladığım kadarıyla. 9mmsfx custom lens markası. Videolarda doğal görünüyor ama gerçek hayatta bu lenslerden alanlar zombi gibi durduğunu söylüyorlar yabancı lens forumlarında.

benim aldıgımın markası (fashıon colors) green rengi 40 tl.görenler cok beyeniyo sırıtmıyo parlama yapmıyo

sen nerden aldın cnmm,bu lens olduğna emin misin bi de foto koyabilir misin sadece gözlerinin??

çok doğal duruo walla.
madem zombie gibi oluolarmış neden o kadar para weriolarmış kii???

canım hızlı resim.com sitesine resmini yükle
yüklenen resmin üzerne sağ tıkla
özelliklerden http yle başlayan kısmı kopyala grafik ekle butonu yazı yazılan yerde warya üstte oraya yapıştır

Son düzenleme:

çok doğal duruo walla.
madem zombie gibi oluolarmış neden o kadar para weriolarmış kii???

El yapımı lens olduğu için birinin aldığı lens ile ötekinin aldığının boyaması aynı olmayabiliyormuş. Böyle alan birkaç kişi hemen sattı halbuki videolarda çok doğal duruyor.

morrisonun dediği gibi custom lens onlar..
yıllardır biliyoruz bu lensleri..
. ve haklı.
biriyazmıştı başka bir forumda. aldım kullanamadım. zombi gibi oldum diye.
ayrıca çok kalınmış ve rengi soluyormuş.ve pupil boşluğu çok küçükmüş buda görüşü engelliyormuş.
diğer arkadaşın aldığı lenslede alakası yok.
. bu lenslerim fiyatları uçuk. ha,neden o kadar pahalıya gelince,orasıda onların sorunu tabii.
el boyaması olduğu için,elde yapıldığı için,işçilikten olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım ya pahalı deil bende aldım ama başka renk aynı böle duruyo gören şaşırıyo aynı gercek gibi

benim aldıgımın markası (fashıon colors) green rengi 40 tl.görenler cok beyeniyo sırıtmıyo parlama yapmıyo

sizinkiler çok farklı bir marka. customlerle ilgisi yok.
9mm ,sadece abd de satılıyor. türkiyede yok zaten sipariş edip getirtiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…