- 13 Nisan 2007
- 33.099
- 100.323
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi KalenderMesrepim
Bir de tek tek alıntı yapmıyım da şu "yarası vardır gocunacak" tabirleri o kadar çirkin ki....![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Evet ben de kocamdan boşandım..
Çalışmadan çok rahat hayatımı idame ediyorum..
Ne yani ben gelirimin nereden geldiğini açıklamak istemiyorum diye hemen aklınıza nahoş bir iş yaptığım mı gelecek yani?sengözlerimebaksanab
Ne düşündüğünüz umrumda değil de bir gün söylediklerinizi yutmak zorunda kalmayın..
Yazık,ayıp...
Şükrediyorum ki çevremde beni bir tek üzen insan yok bu konularda. Ama dünden beri okudukça düşünüyorum da tüm bu dar zihniyetlere,kötü düşünceli insanlara rağmen ben mahremimi korumaya devam edeceğim inatla..hihoyyyt
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Evet ben de kocamdan boşandım..
Çalışmadan çok rahat hayatımı idame ediyorum..
Ne yani ben gelirimin nereden geldiğini açıklamak istemiyorum diye hemen aklınıza nahoş bir iş yaptığım mı gelecek yani?sengözlerimebaksanab
Ne düşündüğünüz umrumda değil de bir gün söylediklerinizi yutmak zorunda kalmayın..
Yazık,ayıp...
Şükrediyorum ki çevremde beni bir tek üzen insan yok bu konularda. Ama dünden beri okudukça düşünüyorum da tüm bu dar zihniyetlere,kötü düşünceli insanlara rağmen ben mahremimi korumaya devam edeceğim inatla..hihoyyyt