bu kaçıncı kırdıgım telefon...

Benim eşimde yapardı. Sonra gider ya yaptırırdık ya yenisini alırdık. Sonra almadık evde külüstür telefon vardı onu kullandı. Baktı zararlı kendisi. Sonra bıraktı o huyunu. Bence nişanlınız size telefon almasaydı ucuz bi telefon alıp kullansaydınız atıp kırmaya kıyamazdınız. Emek vermediğin şeyi harcamak kolay olur.

cok yanlıs bır yaklasım hanfendı
650lık telefonumu kendım calısarak aldım kendım odedim ama oda gozumde yoktuki paramparca yaptım burda sorun maddıyat degıl...o aldı bu aldı degıl
sorun telefonda iletişim kurmaktan sıkıldım anlasamıyorum hergünde insan bir sorunla karsılasınca yıpranıyor
tesekurler fıkırlerınız ıcın

ohooo sen bu sinirle çok yaşamazsın. her tartışmada nişanlına sinirlenirsen bi de 2 ay sonra evleniceksiniz yanlış görmediysem mazallah evlenince sinirlensen tüm evi indirirsin sen . ayıp kızlar yapmayın böyle şeyler nişanlılarınıza kocalarınıza. yazık yahu adamlara. daha taksiti bitmemiş telefonu kırmışsın hemde. çalışmıyorum da demişsin. para kazanmayınca nasıl kazanıldığı ve nasıl bir şeylerin taksidi ödendiğinden haberin yok ondan bu kadar rahatsın anlaşılan :ssz:

Bende 2-3 kere duvara fırlattıgım olmustur bes parcaya ayrılıp gerı takıyordum yıne calısıyordu bılırsınız nokıa eskı telefonlardandı ozaman saglamdır onlar :)
Kızlaaaar Alıyorum-Satıyorum bölümüne bakarmısınız Ahşapboyamayla ılgılı konum var. Siparıs üzerıne yapıyorum.

ohooo sen bu sinirle çok yaşamazsın. her tartışmada nişanlına sinirlenirsen bi de 2 ay sonra evleniceksiniz yanlış görmediysem mazallah evlenince sinirlensen tüm evi indirirsin sen . ayıp kızlar yapmayın böyle şeyler nişanlılarınıza kocalarınıza. yazık yahu adamlara. daha taksiti bitmemiş telefonu kırmışsın hemde. çalışmıyorum da demişsin. para kazanmayınca nasıl kazanıldığı ve nasıl bir şeylerin taksidi ödendiğinden haberin yok ondan bu kadar rahatsın anlaşılan :ssz:

öncekı telefonumu ben aldım çalısarak sorun paranın degerı değil siz anlayamamıssınız konuyu...

Bence nasıl iletişim olacağı düzeleceği falan değilde bu huyunuzdan vazgeçmelisiniz derim :112: Devam ettikçe yine aynısı olacaktır hepimizin nice sorunları var bazen sıkıntıdan uykularım kaçıyor aklıma telefonumu fırlatmak kırmak hiç gelmedi :53:telefonu bırakın hiçbirşeye zarar vermem bu sağlıklı bir davranış değil üzgünüm:50:bu zorluk içerisinde alamayacağımdan mı acaba:44:bende olsam çok bozulurdum maşallah düğüne de bu kadar az zaman kalmış çalışmıyorsunuzda biraz daha frenlemelisiniz kendinizi telefon bu cam bardak tabak falan değilki:ssz:

Bu iphone sevdasindan vazgecin o zaman. . Cok ama cok sinirlendigi anlar olur insanin ama öfke kontrolu hep vardir.. bence bi psikiyatrdan uzmandan fln yardim almaniz gerekli cunku bunu yapan insan ilerde sinirlendi diye daha asiriya gidebilir.. bide şuna takildim telefonun parasini bile siz odememissiniz . Nisanliniz odemis onun emegi onun alin teri dimi sonucta. Hakkini helal etmese etmez yani onun emegine de sayginiz yok. Evlilige hazir olmadan boyle islere kalkisiyosunuz ve sonunda buralara geliyo is..
Hem calismiyorsunuz hem nisanlinizin parasini odedigi telefonu sinirlendiniz diye kiriyorsunuz.. evlenecek kadar olgun oldugunuzdan emin mısınİZ

Son düzenleyen: Moderatör:
eleştirilere açık olmadığınızı söyleseydiniz keşke,
ama burda hiçbir arkadaş size hakaret etmemiş, kırıcı yaklaşmamış bence, bende dahil
telefon dediğin 3-5 kuruş değil ki eskisi gibi, çoğumuzda en az bin liralık telefon var,
çok düşüncesiz bir davranış olduğunu söyledik, suç mu? o zaman görüşlerimizi sormayacaksınız..
ayrıca başlıkta bile kendinize sitem etmişsiniz zaten, kırdığım kaçıncı telefon diye..

nişanlımla aramız bozuk uzun süredir...
düğün üzeri gerginliğe olaylara tahammül edemıyorum sinirimi birşeylerden çıkarıyorum hep
1 sene önce 650tl lik telefonumu duvara fırlattım sinir anında içinde parçası yanmış kaç servise götürdüysem yapılmadı
sonra nişanlım bana yeni bir telefon hediye etmişti geçen gün yine kavga ettik ve ben yine o telefonuda kırdım oda yapılmıyor
aramız dahada bozuldu daha taksiti bitmemişti nasıl yaparsın bunu diye bağırdı çağırdı bende suçlu sensin beni telefonda o seviyeye sen getiriyorsun dedim... telefonum yok 2 gündür konuşamıyoruz ben bu uzaklığın aramızı dahada bozacagından benden soğucagından korkuyorum ne yapmalıyım kızlar?
çalışmıyorum çalışsam hemen alıcam bir telefon kenarımda biraz birikmişim var onuysa evlendikten sonrası için bir adak adamıştım onun için saklıyordum sanırım onunla telefon alacağım ıphone istiyordum eğer şimdi ucuz bir telefon alırsam iphone alamam napmalıyım sizce?
biraz daha biriktirip ıphone mu alayım yoksa ucuz bir telefonmu almalıyım...
olaylardan okadar yoruldum okadar yıprandımki artık nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum sakin olamıyorum hemen pençelerimi çıkarıyorum... nasıl sakin makul olacağım bilmiyorum ben benden çıktım artık kendımı tanıyamıyorum...

ıphonun her terafı cam daha riskli bence sadece konuşma ve msjlık bi tlfon alın evlendikten snra alırsını ıphon nasıl da kıyıp vuruyosunuz duvara ya yazık içim acıdı aklma geçen facede gördüğüm bi resim gldi :34: $1796677_711195628913874_923996095_n.webp

düğün üzeri gerginliğe olaylara tahammül edemıyorum sinirimi birşeylerden çıkarıyorum hep
1 sene önce 650tl lik KENDİ PARAMLA ALDIĞIM telefonumu duvara fırlattım sinir anında içinde parçası yanmış kaç servise götürdüysem yapılmadı
sonra nişanlım bana yeni bir telefon hediye etmişti geçen gün yine kavga ettik ve ben yine o telefonuda kırdım oda yapılmıyor
aramız dahada bozuldu daha taksiti bitmemişti nasıl yaparsın bunu diye bağırdı çağırdı bende suçlu sensin beni telefonda o seviyeye sen getiriyorsun dedim... telefonum yok 2 gündür konuşamıyoruz ben bu uzaklığın aramızı dahada bozacagından benden soğucagından korkuyorum ne yapmalıyım kızlar?
çalışmıyorum çalışsam hemen alıcam bir telefon kenarımda biraz birikmişim var onuysa evlendikten sonrası için bir adak adamıştım onun için saklıyordum sanırım onunla telefon alacağım ıphone istiyordum eğer şimdi ucuz bir telefon alırsam iphone alamam napmalıyım sizce?
olaylardan okadar yoruldum okadar yıprandımki artık nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum sakin olamıyorum

bu üzgünlükle kızgınlıkla cok yalnış birşey yapmışım
ben buraya fikir almak için girdim sinir hastası yaptınız beni alttan alttan laf sokmalar, iğnelemeler çok acımasızsınız! ve yemin ederim bu siteye bir daha asla konu açıp bazı insanların egolarını tatmin etmeyeceğim...

iphone almadan önce psikoloğa gidin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar yaşadığı koşulların zorluğuna göre tahammülsüz olabiliyor demişsinizdir de yani insanlar evlat acısı yaşıyor,aldatılıyor,çocuğu ağır hasta oluyor bir takım insanlar normal duygusal tepkiler veriyor bir takım insanlar da kırıp döküyor bir şeyler fırlatıyor.2. grup insanlar öfke kontrolü olmayan insanlar.Üstelik ortada çok büyük acı ve sinir de yok nişanlınız ilgisiz davranmıştır,annesi bir şey demiştir,gel demişsinizdir,git demişsinizdir.Kim sizinle neden ego tatmini yapmak istesin?Konu açmayarak kimi cezalandırıyorsunuz,eminim herkes çok üzülür şimdi?Bakın bu tutumunuz bile çok sağlıksız. Bayan gayet kibar bir şekilde ''neyse bu konudan uzaklaşayım'' demiş.Ona bile çok irite edici cevap vermişsiniz.Belli ki sorununuz var.Gidin tedavi olun deniliyor bunda kötü ne var anlamadım? İnsanın sinirlenince pahalı eşyalarını kırması normal mi? Hayır değil.

Bence işini görecek kadar şimdilik ucuz bir telefon al.Önemli olan işini görmesi.Nişanlındı galiba, onun acilen gönlünü almaya bak git paranın içinden ufak anlamlı bir hediye al özür dile sorunlarınızı uzun uzun konuşun sinir anları için farklı kararlar alın.Ayrıca bir psikolojik danışmanlıktan bu sinir anlarınız için konuşup yardım alın.Kendinizi de ilişkinizi de boş yere zarar vermeyin.Telefon önceliğiniz değil sadece iletişim için alacağınız basit bir alet olsun.Önemli ve acil olan bence şu anda psikolojiniz ve ilişkiniz.Ortada alınmış taksitleri bitmemiş bir hediyenin kırılması var ben olsam çok kırılırdım.

biz bi hafta sonu görüşmesek hemen kavgalar çıkıyodu hatta ben anneme o annesine patlıyodu ertesi hafta sonu aman buluşun deliriyosunuz sonra diyolardı:1: yani uzaklık cok zor allah kavuştursun sevdiceğinizle ama kırma olayıda kötü en sevmedigim şeydir sinir anında eşyaalra zarar verilmesi bikere evlendikten sonra eşimle tartışmıştık yani ben cok biriktirmiştim beni sevmiyosun diye bi patlama anımda cok aglamıştım oda üzüldügüme üzülüp fırlatmştı telefonunu duvara ki hiç öyle şeyleri yoktur:27: cok kızmıştım o zman neden böle öfkesini kontrol edemedi diye siz kadıalr aglayıp rahatlıyounuz ben nabayım diyodu oda:37: ama uzun süre eski telefonunu kullandı sonra operatörünün kampanyasından faturasına dahil ödeyebilcegi b telefon aldı duvardaki o fırlatma iini her gördüğümde içim acıyodu duvarıda boyası sonra:31: unutmuştum bak hatırladım şimdi ama sakın sinir analrında böyle şeylere alışmayın nişanlılık en güzel dönem evlenince daha zor günler olucak her zor zmanda tartışıp böle yaparsanız cok yıpranırsınız sizde nişanlınızda o yüzden biraz daha sakin allah akvuştursun inşallah sıkıntılarınız geçer:54:

bende ondan birşey istemıyorum farkındaysanız kendim sorunu halletmeye çalısıyorum telefonu 1 sene önce aldı 1 sene sonra oda kırıldı ama nedenleri var tabiki buarada anlatamadım düz bakış açısıyla bakıp yargılamamakta lazım cok çunku ınsanlar bilir içindeki durumu ne yaşadıgını tesekkurler yorumlarınız ıcın

Şu yaptığınızın bir açıklaması olamaz.
Bir insan 2 kere telefon atıp kırıyorsa altında ruhsal bir problem vardır.
Telefona vereceğiniz parayı psikoloğa vermenizi öneririm.

öncekı telefonumu ben aldım çalısarak sorun paranın degerı değil siz anlayamamıssınız konuyu...

ben konuyu anladım da sen sinirlerine hakim olmayı bilmiyorsun canım sorun o. her ilişkide kavgalar olur ama her büyük kavgada bir telefon kırılmaz ki. ben en çok buna değinmek istiyorum. benimde bir ilişkim var 2.5 senedir beraberiz. çok çok çok büyük kavgalar yaşadık. ne kadar sinirlensem de sükunetimi korudum . sana da bunu söylüyorum sadece. para,telefon elbet mühim mal canın yongasıdır demişler ama en önemlisi senin yada nişanlının sinirle yaptığınız şeylerin birbirinizi kırması hırpalaması. yarın öbür gün evlenecek bir çiftsiniz. aileler işin içine girmiş . bu denli kavgalarda biraz daha sakin olunmalı. kayınvaliden kayınpederin öğrense yada biliyorlarsa bu durumu sen ne kadar suçsuz olsan da suçlu durumdasın şuan da. telefon kırıp parçalamak çözüm getirdi mi kavganıza ? hayır değil mi getirmedi daha çok alevlendi . böyle düşün kendine ve sinirlerine hakim ol nacizane tavsiyemdir sana bu:34:

ciddi bir öfke kontrol sorununuz var.. burada sizi kıracak herhangi bir mesaj okumadım ki, genel de kk kızları böyle konuları deşer :27: ama size çok olumlu yaklaşılmış, buna bile tepki vermişsiniz.. bir an için bilgisayarı parçalamanızdan korkmadım değil..

öfke hepimizin başında olan bir duygu ama mesele onu kontrol etmekte.. mesela iphone'u parçalamam diyorsanız demek ki diğerlerini bilinçli yaptınız.. sorununuz ne olursa olsun bunu eşyalardan çıkartmayın, gidin bir psikologa sorununuzu çözün.. :34:

1 sene önce 650tl lik KENDİ PARAMLA ALDIĞIM telefonumu duvara fırlattım sinir anında içinde parçası yanmış kaç servise götürdüysem yapılmadı
olaylardan okadar yoruldum okadar yıprandımki artık nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum sakin olamıyorum

bu üzgünlükle kızgınlıkla cok yalnış birşey yapmışım
ben buraya fikir almak için girdim sinir hastası yaptınız beni alttan alttan laf sokmalar, iğnelemeler çok acımasızsınız! ve yemin ederim bu siteye bir daha asla konu açıp bazı insanların egolarını tatmin etmeyeceğim...
Telefon kırmak gibi bir durumunuz var, 2 defa olmuş bu sebeple ıphone yerine uygun fiyatlı bir telefon almanız daha sağlıklı olacaktır. Zaten para biriktirmeniz gerekecekmiş onu almak için.

bide şöyle düşünelim,

kızlar nişanlım çok öfkeli,bir kavga anında telefonu fırlatıp attı oysa ben ona onu hediye almıştım ve bu ikinci telefonun fırlatıp kırışı,sizce ne yapayım,

gelicek cevaplar nemi

bugün telefonu kıran yarın kolunu bacağınıda kırar,belliki öfke kontrol sorunu olan biri ,bence ilerde pişman olcağına şimdi vazgeç,

bilemedim ne desem şimdi :ssz:

bide şöyle düşünelim,

kızlar nişanlım çok öfkeli,bir kavga anında telefonu fırlatıp attı oysa ben ona onu hediye almıştım ve bu ikinci telefonun fırlatıp kırışı,sizce ne yapayım,

gelicek cevaplar nemi

bugün telefonu kıran yarın kolunu bacağınıda kırar,belliki öfke kontrol sorunu olan biri ,bence ilerde pişman olcağına şimdi vazgeç,

bilemedim ne desem şimdi :ssz:

beğenmek yetmedi alkışlıyayım bide :46::46::46::46::46:

Back
X