Doğuma Hazırlık bu isim nasıl kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
kızıma minel ismını düşünüyorum kızlar nasıl sizce?eşim ilkzamanlar beğenmiodu ama şimdi beğenio..ama duyanlarda pek yorum yapmıo..yada asya ismi nasıl? bu isimide sewiyorum ben .sizce hangisi?

Hayirli olsun kizin canim
Minel yerine mine veya mina koyabilirsiniz. Benim favorim mina.
Asya ismi de cook hoş. Tercih sizin..

Canim minel ismi benim de cok hosuma gidiyordu. Fakat anlaminin olmadigini, taki oldugunu ogrenince vazgecmistim..
Benim de kizim olacak kismetse. Ben de sare koyacagim insaAllah.. Asya ismiyle sare arasinda cok gidip geldim ben de..
Asya ismini de cok begeniyorum..

Ben mesela çok tatlı bi bebiş görüyorum adını duyunca diyorum gerçekten çok tatlı o isim daha etkili oluyo bende. Belinay diye bıcır bıcır şeker mi şeker bi tanıdığım var maşallah ismi çok şeker geliyo ama asya isminde bi coolluk var doğrusu benim bile bebişim olsa koyabilirim hoşuma gitti asya:)

Evin ve bebeğin hayırlı olsun.. Arkadaşım yeni doğum yaptı kızının adını ESİL koymuş.. anlamı da güzel internetten bak istersen.. Değişik pek duyulmamış bir isim...

Minel ismi çok özgün bir isim gerçekten. Kur'an'da da geçiyor yanlış bilmiyorsam bence bir anlamı var. Gayet hoş, koyabilirsiniz. Ama ille de kararsız kaldıysanız iki isim koyun hem doğacak bebeğinizin de ileride bir seçim hakkı olur. İnşallah Allah'ım nasip ederse ve ileride bir çocuğum olursa iki isim koymayı düşünüyorum ben de. Asya Minel çok mantıklı. Allah nazarlardan korusun.

kızlar eşim belinay dio başkada bişe demiyo.sanırım kızımın adı belinay olucak.eşimin kızına isim koyması hoşuma gidiyor sanırım..galiba onun dediği olucak B.E.L.İ.N.A.Y

Benim abimin kizinin adi esila
Benim kizim olursa
Nil
Deniz
Ada
Dusunebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…