Doğuma Hazırlık bu isim hakkındaki fikirleriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar ..daha oncede yazmıstım oglumun adı poyraz olacaktı ama yaşadıgımız yerde bırısı koydu ıcımıze kurt dustu..aynısı olacak ...aslında hamıle kalmadan bu ısmı koyalım istiyorduk ama....sımdıde kuzey dıyoruz aslında havalı bı ısım ama yön ismi falan dıyenler oluyo 30 haftalık oldum zaman daraldı yardım lutfennn...

ıkisi de güzel..

Kuzey modası da tam gaz devam ediyor bu arada..Etraf Kuzey doldu ama çok güzel...
Güney de güzel bak hem sıcak..

anlamı güzel değil ki kuzeyin, yön resmen, poyraz da hoş değil bence, sen başka bir isim düşün bence

Cnm arkadaŞım .. Madem poyraz ı bır baŞkası da koydu ve ıÇıne sınmıyor.
Kuzey de Çok gÜzel ısım bence.. Benım kızım olucak. Ama oĞlum olsaydı rÜzgar olucaktı ısmı.. Fıkır olabılırse sana.. Hayırlı olsun Şımdıden..

sonradan pişman olacağınız isimlere yönelmeyin bence.. etraf anlamsız isimlerle doldu..
Küçük beyefendiye bi teklifte benden olsun..."GÜVEN" diyorum.

ikisi arasından poyraz diyorum
benim de kızım olucak eğer oğlumuz olucak olsaydı adını çınar koyucaktık

çarşamba günü kısmetse cinsiyet öğrenicez eğer erkekse : bulut, rüzgar, toprak bunlardan birini düşünüyoruz :)))

sagolun arkadaslar...ismi hazır dıye sevınırken başkası kaptı bizim ismimizi...cok kararsız kaldık...kuzey modern bi isim ama ilerdede kullanabılecegı isim olsun dıyoruz...önerılerınız varmı baska...

canım ben de bi kaç öneri yazayım dedim,

toprak, arda, ada (2. bir isim daha vermek gerekir bence ada ile)

kolaylıklar diliyorum,

ben göktuğ ismini çok seviyorumm

tuğberk,ayberk,

başkası koydu diye istediğin isimden vazgeçme bence sonuçta yaşamlareı ayrı olacak ama kuzeyde gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…