Bu işi nasıl oldururuz

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
155
106
53
Merhaba hanımlar,
Uzun süredir stalkladığım biri vardı. Kendisi çok başarılı bir akademisyen ve benden sanırım 5 yaş büyük (40 yaş). Ben şöyle bi fotosunu gördüm ve bayağı bi etkilendim. Dün instada gezinirken dedim ki amann bas tuşa gitsin. Takip isteği yolladım. Ardından bi baktım bana istek yollamış o da ve hemen ardından arka arkaya attığım 3 hikayemi beğendi. Biliyorum bu bir anlama gelmiyor ama bu işi nasıl oldurabiliriz sizce? Adam evli değil ve sanırım sevgilisi filan da yok. Gerçi o yaşa gelmiş ve dışarıdan kaliteli gözüken bir adamın yalnızlığıda göz korkutmuyor değil. Tabi bunların hepsi bir varsayım. Bu işi nasıl oldurabileceğimi size sormak istedim sadece :)

Merhaba hanımlar,
Uzun süredir stalkladığım biri vardı. Kendisi çok başarılı bir akademisyen ve benden sanırım 5 yaş büyük (40 yaş). Ben şöyle bi fotosunu gördüm ve bayağı bi etkilendim. Dün instada gezinirken dedim ki amann bas tuşa gitsin. Takip isteği yolladım. Ardından bi baktım bana istek yollamış o da ve hemen ardından arka arkaya attığım 3 hikayemi beğendi. Biliyorum bu bir anlama gelmiyor ama bu işi nasıl oldurabiliriz sizce? Adam evli değil ve sanırım sevgilisi filan da yok. Gerçi o yaşa gelmiş ve dışarıdan kaliteli gözüken bir adamın yalnızlığıda göz korkutmuyor değil. Tabi bunların hepsi bir varsayım. Bu işi nasıl oldurabileceğimi size sormak istedim sadece :)
Siz ilk adımı atmışsınız,erkekler genellikle talepkar olan taraf olmayı daha çok istiyorlar,yaş konusu çok değişken heleki günümüzde,eskiden 25 yaş bile evlilik için geç denirdi,şuanda 35,45 yaş arası evlilik oranı daha yüksek gibi,hızlı bir şekilde bu sınır yükseldi,aradığı insanı bulamamış olabilir,uzun bir ilişki sonrası yalnız kalmış olabilir,bence bundan sonrasını ona bırakın o yönlendirsin,eğer yalnızsa ve sizden hoşlanmışsa zaten bunu belli eder,yok eğer sadece burada sınırlı kalıyorsa ya hoşlanmamıştır yada ilişkisi vardır.

Bilmiyorum belki diyeceğim şey size ters gelebilir fakat ben kadınların adım attığı bir şeyleri oldurmaya çalıştığı ilişkilerin çok uzun sürdüğünü düşünmüyorum tabii söylediğim belli bir kesim için. Bence siz takip atarak bir adım atmışsınız karşı taraf isterse bir şekilde iletişim kurar erkekler dümdüz bakıyor genelde istiyorsalar yazıp konuşuyorlar istemiyorsalar adım bile atmiyorlar. Size geri takip atıp hikayelerinizi beğenmiş bence oluru var bir süre böyle devam edin hikayesine yanıt vs verebilirsiniz veyahut onun ilgilendiği bir şey hakkında hikaye atabilirsiniz. Gönlünüzce olsun🙏🏻

Makalelerine, yayınlarına ya da tez konularına bakın. Sizin de ilginizi çeken bir konu varsa o konuyla dolaylı yoldan ilgili bir hikaye paylaşabilirsiniz. Egonun da etkisiyle yorum yapma ihtiyacı hissedebilir :))

hoşuna gidiyorsa tabiki tanış, biraz ağırdan al ama mutlaka. yalnız olması belki kendi tercihidir kötüye yorma

Back