Bu insanlar sinir bozmak için mi var etrafımızda?

Elinizin altında internet gibi bir nimet, yüzbinlerce online alışveriş sitesi de varken bu halinizle sinir bozmaya ne gerek?

Oturun listenizi yapın ve alın. Bu kadar basit.

Kısa ve net eşiniz suçlu.
İnsan çocuğunun eşyalarını karısı ile birlikte alır.
O anne ve babasina yetki vermiş onlarda alır sazı eline tabi.

benimki de alınırdı hatta belki uyarırdı ama "kızımın elini ayağını öp" diyerek damadını değersizleştirmezdi...

onların istediği hiçbişey olmadı valla, neyi gereksiz buldularsa aldım, ama inattan değil gerekli gördüğümden aldım, konuştu durdular, yahu banyo filesi aldım alırken gereksiz diyip durdular, alınanları anneme bıraktık işimiz bitince, çünkü doğumdan sonra annemde kalacağım eşyaları da oraya götürdük, hala daha annemin yanında "file gereksiz onu ver yerine başka bi şey al, yıkayacağın zaman annen gelir yardıma" diyorlar, "iade edeceksem neden aldım getirdim ben kullanacağım bunu" dedim, ama eminim beni bidahaki gördüklerinde hala gereksiz gördükleri şeyleri almamdan şikayet edecekler. ama çoğu şeyi de henüz almadım bi an önce bitsin gidelim diye, tekrar çıkacağım kız kardeşimle.

kp değil kv yazdı mesajı, kardeşimle tekrar gideceğim zaten kesinlikle ve dediğiniz gibi bütün gün yanyanaydık o olay kapandı gitti eve gittikten saatler sonra neyi kafasında kurup kurupta o mesajı yazdı acaba. fesat.

Hamileligin size verdigi yetkiye dayanarak esinizin sacini basini yolmaliydiniz.
Elini op vs ne demek
Kvniz kendisini valide sultan,kiymetli oglunu da Sultan Suleyman saniyor herhalde

aaa öyle demeyin onun gözünde pipisi olan herkes sultandır kıymetlidir. kadın kendi cinsini yerin dibine sokmak için doğmuş sanki. benim kafa yapıma öyle ters bi kadın ki onunla tek bir dk vakit geçirmek bile sinirlerimi tepeme çıkarmaya yetiyor.

Sanki alınacak atla deve mi onlar daha iyi bilsin gereksiz olmus esinin isteği, kendin cik gönlünce yap alışverişini

tabiki de tekrar gideceğim, hem de tekrar gittiğimi onlara duyurarak.

valla hele bi bebeğimi benden fazla sahiplenmeye kalkışsın çok kötü olur. eltime yaptığını bana yapamaz...

kusura bakma ama eşin adam olsaydı çocuğunun alışverişine babası olarak kendi gelirdi.

kendisinin gelmesini de geçtim, "ben anlamam anneler daha iyi bilir kaç çocuk büyütmüşler" diyor. e o zaman bırak kendi annemle gideyim benim annem bilmiyor mu sanki? kaldı ki ben burda konu açıp sormuştum ona göre de liste yapmıştım bilen birilerine ihtiyacım da yoktu. kendisi gelmiyor bari anasını babasını musallat etmese yine yeterdi, ben kendi kız kardeşimle ve annemle gitsem çok daha güzel vakit geçirirdim. eğlenerek yapardım alışverişimi. sonra da bi yere oturur yemek yer kahve içerdik oh mis. bunlarla gerim gerim geriliyorum rahat edemiyorum kendisi de biliyor.

yoo parayı eşim verdi. onlara kalsa hiçbişey almamalıyım. doktora gittiğimde bile kv hemen "biz hiç doktora gitmedik doğum yapana kadar" der. peki bundan BANANE? hamileyim diye herhangi bi işi yapmadığımda hemen "ben hamileyken şunu şunu yaptım" der. BANANE? zaten bi daha alınacak yapılacak bişey olduğunda hemen eşimden önce davranıp o işi halledicem fırsat bile vermiycem onlara. mesela beşiğin içine alez, çarşaf yorgan vs alınacak, kv o gün diyor ki "bi müsait zamanda da bi kaç tane kenarları lastikli çarşaf diktiririz değişikli kullanırsın." Oldu ona da gelin el atın. o yüzden bu çarşaf işini falan bi an önce halletmem lazım ki söylediği zaman "ben aldım hallettim gerek yok" diyebileyim.

kp değil kv idi mesaj atan. gitmesem olay çıkarırdı çok pis bi inadı var, bebek alışverişine kv ve kp ile çıkan tek bahtsız benimdir heralde...

Olaylar tamamen can sıkıcı haklısınız. Siz olsanız o mesaja ne cevap verirdiniz sorusuna gelince " oğluna salak demedim ama sen duyduğunu anlayamayacak kadar kıt beyinliymişsin " derdim çok net.Ayrıca " sizi bilemem ama biz kimsenin ayağını öpmeyiz" derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…