Bu ilişkinin oluru var mı sizce? Arkadaşım yalan söylüyor olabilir mi?

EloraViolet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
4.011
16.898
Bir arkadaşım geçtiğimiz ay toplu taşımada bir çocukla tanıştı. Hala görüşüyorlar sevgili oldular. Kızın ismi fatma olsun, fatma benimle yaşıt 26 yaşında, istanbul'da çok yüksek puanlı bir liseden mezun, daha sonra tıp fakültesini kazandı. Bu yıl okulunu bitirdi. Çok çalışkan, disiplinli biridir. Bu otobüste tanıştığı çocuk ilkokul mezunu. O 98li, 25 yaşında. İlkokuldan beri çalışıyor ama part time gibi, düzenli bir işte çalıştığı olmamış. Bir işte bir meslekte ustalaşmamış. Ve işin garibi, bu adam bir fiziksel engeli vs yok ama istanbul'da tek başına bir yerden bir yere gidemiyor. Bu kızla bulaşacakları mekana yakın bir yere kadar adamı arkadaşları getirmiş. Buluştukları yer çok merkezi bir yer taksim'de buluştular. Ulaşımı kolay bir yer. Metro var otobüs var nasıl tek gelememiş anlamıyorum. Çocuk ilk başta kendisini ailesine bakan biri olarak anlatmış ama iki üç yıl izmir'de dövmecide yatıp kalkmış, böyle içkili sigaralı rahat bir hayat sürmüş o dönem ailesine bakmamış.

Ben arkadaşımın bu adam ile internetten tanıştığını düşünüyorum. Toplu taşımada tanışıp, bu kadar çabuk sevgili olmaları garip geliyor. Sizce arkadaşım tanışmaları konusunda belki benden çekinip yalan söylemiş olabilir mi?

Bir diğer konu beni bu sevgilisi ile tanıştırmak istedi, ben ciddiye almadım tanışma işini. Ama arkadaşım çok ısrar ediyor, arkadaşımın bu ilişkisi hiç içime sinmiyor bu yüzden tanışasım yok, anlattığı kişiyi hiç içime sindiremedim. 😔 Arkadaşıma kötü bir şey demedim, ön yargılarımı ona yansıtmadım. Yansıtmayı istemiyorum ama arkadaşımın bu ilişkisinde üzülmesini istemiyorum.

Birde çocuk şimdiden ' sen tam evlenilecek kızsın, biz evlenince ben ve kankalarımın eşleriyle hep tatile gideriz, eşim olduğun için gelmek zorundasın' gibi şeyler demiş. Bundan hoşlanmadım.

Gerçekten tuhaf bir adam ama Fatma da geçici bir heves ve keşfetme arzusuyla hareket ediyor, bence Fatma’ya kötü bir şey demeyin zaten o kendisi de anlar zamanla o kadar puanı boşuna yapmamıştır diye umuyorum 😂 çok karışmamak gerek böyle olaylara sonuçta arkadaşınızın kötü bir ilişkisi olsun istemezsiniz tamam ama bu da onun hayatı, kaynana gibi geçip yok ben bunu beğenmedim görüşmem modunda davranmak aranızdaki arkadaşlığa zarar verir

Çocuk ilk başta kendisini ailesine bakan biri olarak anlatmış ama iki üç yıl izmir'de dövmecide yatıp kalkmış, böyle içkili sigaralı rahat bir hayat sürmüş o dönem ailesine bakmamış.
Yalanla başlayan yalanla biter...
Ne kadar uyarın demek istesemde karşınızdaki kişi arkadaşınızda olsa sizi suçlayabilir onu kıskandığınızı ima edebilir bence şuanlık birşey yapmayın daha çok erken zaten. Arkadaşınızın hatrına bir tanışın gözlemleyin ama nötr kalın.

Gerçekten tuhaf bir adam ama Fatma da geçici bir heves ve keşfetme arzusuyla hareket ediyor, bence Fatma’ya kötü bir şey demeyin zaten o kendisi de anlar zamanla o kadar puanı boşuna yapmamıştır diye umuyorum 😂 çok karışmamak gerek böyle olaylara sonuçta arkadaşınızın kötü bir ilişkisi olsun istemezsiniz tamam ama bu da onun hayatı, kaynana gibi geçip yok ben bunu beğenmedim görüşmem modunda davranmak aranızdaki arkadaşlığa zarar verir

Bir yorumda bulunmadım sevgilisi için. Sadece dinledim o anlattıkça. Ama sevgilisi anlattıklarına göre çok bambaşka birisi.

Daha önce de çok yakın bir arkadaşımın resmen at hırsızı halinde sevgilisi vardı, 7 ay çıktılar 7 ay asla kötü yorum yapmadım. Ayrıldılar, 2 ay geçti o zaman söyledim sen pırlanta gibi kızsın bu çocukla ne işin var unut onu, diye. Allahtan sonra düzgün birisini buldu.

Yolda tanıştığıyla sevgili olabilir, ben de metrobüste bir çocukla tanismistim, sonra beraber operaya baleye falan gitmiştik:) Instagram'da hala ekliyiz,koca çocuğu var artik :) eski oda arkadaşım 3 saatlik yolda muavine aşık olmuştu, üç beş ay çıktılar, eski ev arkadaşlarımdan biri de lisede memlekete giderken babasının otobüsünde muavinlik yapan çocuğa aşık olmuş, tüm üniversite uzak mesafe ilişkisi yaşadılar, okul bitince de evlenip coluga çocuğa karıştılar 😂😂
Ben yolda bulma kısmına inandım da, tıp okuyan kız ilkokulu mezunu - yol bilmez iz bilmez adamda ne bulmuş, onu anlamadım. Ailesinden sevgi,ilgi görmeyen bir kız bence, duyduğu ilk güzel sözde masallara yaraşır bir aşk yasadim sanmış.
Siz de tanışın, bol bol kötüler, fitlersiniz kızı.
Bırakır zaten birkaç aya

Yalanla başlayan yalanla biter...
Ne kadar uyarın demek istesemde karşınızdaki kişi arkadaşınızda olsa sizi suçlayabilir onu kıskandığınızı ima edebilir bence şuanlık birşey yapmayın daha çok erken zaten. Arkadaşınızın hatrına bir tanışın gözlemleyin ama nötr kalın.

Çocukla henüz tanışmadım. Arkadaşım anlattığı kadar biliyorum. Uyarsam haddim olmaz bence. Tanışsam çocuk yolları bilmiyor diye ona yakın yere gitmemiz ya da onun arkadaşlarıyla geleceği bir buluşma olurmuş.

Bir arkadaşım geçtiğimiz ay toplu taşımada bir çocukla tanıştı. Hala görüşüyorlar sevgili oldular. Kızın ismi fatma olsun, fatma benimle yaşıt 26 yaşında, istanbul'da çok yüksek puanlı bir liseden mezun, daha sonra tıp fakültesini kazandı. Bu yıl okulunu bitirdi. Çok çalışkan, disiplinli biridir. Bu otobüste tanıştığı çocuk ilkokul mezunu. O 98li, 25 yaşında. İlkokuldan beri çalışıyor ama part time gibi, düzenli bir işte çalıştığı olmamış. Bir işte bir meslekte ustalaşmamış. Ve işin garibi, bu adam bir fiziksel engeli vs yok ama istanbul'da tek başına bir yerden bir yere gidemiyor. Bu kızla bulaşacakları mekana yakın bir yere kadar adamı arkadaşları getirmiş. Buluştukları yer çok merkezi bir yer taksim'de buluştular. Ulaşımı kolay bir yer. Metro var otobüs var nasıl tek gelememiş anlamıyorum. Çocuk ilk başta kendisini ailesine bakan biri olarak anlatmış ama iki üç yıl izmir'de dövmecide yatıp kalkmış, böyle içkili sigaralı rahat bir hayat sürmüş o dönem ailesine bakmamış.

Ben arkadaşımın bu adam ile internetten tanıştığını düşünüyorum. Toplu taşımada tanışıp, bu kadar çabuk sevgili olmaları garip geliyor. Sizce arkadaşım tanışmaları konusunda belki benden çekinip yalan söylemiş olabilir mi?

Bir diğer konu beni bu sevgilisi ile tanıştırmak istedi, ben ciddiye almadım tanışma işini. Ama arkadaşım çok ısrar ediyor, arkadaşımın bu ilişkisi hiç içime sinmiyor bu yüzden tanışasım yok, anlattığı kişiyi hiç içime sindiremedim. 😔 Arkadaşıma kötü bir şey demedim, ön yargılarımı ona yansıtmadım. Yansıtmayı istemiyorum ama arkadaşımın bu ilişkisinde üzülmesini istemiyorum.

Birde çocuk şimdiden ' sen tam evlenilecek kızsın, biz evlenince ben ve kankalarımın eşleriyle hep tatile gideriz, eşim olduğun için gelmek zorundasın' gibi şeyler demiş. Bundan hoşlanmadım.
Büyük ihtimalle yalan söylemiş. Adam İstanbul'da bir yerden bir yere gidemiyorsa o tıklım tıkış dolmuşlara nasıl biniyor? İETT desen o bin beter zaten, yüzde 40'ı koltuktan oluşuyor kalanı ayakta birbirine tutunuyor 🤣. Adam kankalarla tatillerden bahsediyor ayyy balayına da kankaları toplar gelir, deli bu herif bak kurtulsun bundan.

Offf ya dusunsene doktor olcaksin, etrafinda bir suru yakisikli cerrahlar estetikciler isini titizlikle yapan meslegine asik akilli adamlar olacak ama sen bunu dusunup geleceginde ya da 2 gun sonranda fark etmez, yasayacagin tatli ve seviyeli birliktelikler icin heyecanlanmak yerine, karim olcaksin kankalarimla denize gidicez ehe diyen biri icin zaman harciyosun. Kabus gibi valla.

Yolda tanıştığıyla sevgili olabilir, ben de metrobüste bir çocukla tanismistim, sonra beraber operaya baleye falan gitmiştik:) Instagram'da hala ekliyiz,koca çocuğu var artik :) eski oda arkadaşım 3 saatlik yolda muavine aşık olmuştu, üç beş ay çıktılar, eski ev arkadaşlarımdan biri de lisede memlekete giderken babasının otobüsünde muavinlik yapan çocuğa aşık olmuş, tüm üniversite uzak mesafe ilişkisi yaşadılar, okul bitince de evlenip coluga çocuğa karıştılar 😂😂
Ben yolda bulma kısmına inandım da, tıp okuyan kız ilkokulu mezunu - yol bilmez iz bilmez adamda ne bulmuş, onu anlamadım. Ailesinden sevgi,ilgi görmeyen bir kız bence, duyduğu ilk güzel sözde masallara yaraşır bir aşk yasadim sanmış.
Siz de tanışın, bol bol kötüler, fitlersiniz kızı.
Bırakır zaten birkaç aya

Otobüse/metroya binip taksim'deki atatürk heykelinin oraya tek başına gelemeyen adamla ne işi var. çocuk nereye gitmek istese arkadaşları götürüyormuş. Başta şaka sandım ciddiymiş durum. Yolları bilmiyormuş, ama istanbul doğumlu.

Ailesi kıza çok iyi baktı aslında, maddi manevi destek olduklarını gözlemledim. Ama noldu nasıl oldu anlamadım.

Benim de içime sinmedi, ayrılsın😂
Mevzu nerde tanıştığı değil de şahıs da var bir gariplik.
Ama ben olsam karışmazdım. Yürümez zaten.
Ha yürürse de yürüsün arkadaşımın hayatı benim değil ki der geçerdim.

25 yaşındaki bir adam İstanbul'da Taksim'e arkadaslarinin yardımıyla gidiyorsa Fatma koşarak uzaklasmali bu adamdan. Yani bu o kadar absürt bişey ki tanışmaları falan hadi bir derece de arkadaşlarınin Taksim'e götürme kısmı daha inanması güç geldi bana. Neden boyle bir konuda yalan söylesin o da ayrı tabi ama. Taksim yani bu herkes bilir 25 yaşındaki zaten bilir. Ama Fatma her türlü koşarak uzaklassin bu adamdan. Çok ders çalışmaktan Fatma'nın akıl gitmiş biraz bence. Başka açıklaması yok o profilde bir kızın bu adama bakmasinin.

Sorun su ki bu cocugu toplu tasimaya kim getirmis 🤣 saka bir yana taksime arkadaslari getirdiyse bu cocugun toplu tasimaya binmesi mucize gibi bir sey.

Arkadasiniz gercekten arkadasinizsa size karsi net olurdu ve nerede tanistigi konusunda durust davranirdi. Ben olsam boyle bir arkadas icin endiselenmem ama cocuk agir sorunlu bir tip orasi kesin.

Ayrılır inşallah çocuktan arkadaşınızın aklı nerede? Tanışın çocuğu kötülersin sonra derdim ama bu seferde sen beğendin göz koydun ayırmak istiyorsun derse sana ne olacak böyle bir olay yaşamıştım beni suçladı çünkü. Fatma hiç ilgi sevgi görmemiş mi acaba kapılmış rüzgara ortak hiçbir noktası yok çocukla.

bence Fatma 20 yıldır okulda amiyane tabirle ineklemekten sıkılıp hayatına aksiyon katmak istemiş ama o aksiyon bu aksiyon değil. söyle normale dönsün🧐

X