• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ilişki olmaz di mi kızlar?

İlişkide iki taraf da isteklerini belirtebilir ama karşı tarafların istekleri uç ise sonradan üzüleceğine, baştan üzülmen çok daha mantıklı.
Aile yapısı da kültür farklılıkları da şimdi olmasa dahi sonradan önemli olacak.
Karar senin.

evet bu da meydana geldi. Ben biraz arkadas ayagi yapmaya basladim, beni kiskandirmaya basladi falan. Ben de ne guzel mutlu ol falan dedigimde, yok ya hoslanmadim ben o kizdan vs. diyor. İmali sarkilar neler neler... :/

Arkadas da olmayayim sanirim...
canım sonra daha kötü oluyor bağlanıyorsun sonra mantığa ters düşüyor benim gibi aklın ve kalbin arasında kalırken o seni şutlar yine ayne benim gibi sadece aşkın gider acısı kalır.

Dogulu olmasi falan degil mesele, dogrularinizin catismasi... ona izin vermem buna karisirim diyip seni olduğundan farkli bir kaliba sokmaya calisan herkesten uzak dur.

İyi geceler herkese. Benim biraz kafam karışık kızlar, fikir alacagım sizden. Belki biraz uzun olabilir kusura bakmayın.

Ben biriyle tanıştım internetten ama hani öyle feysbuk gibi bi yer degil. Aslina bakilirsa tanisma da yok, yazdigi bi takim yazilar vardi benim de oyle iste bu siteden bi yazim hakkinda yorum yapmak icin mesaj atti. Derken oyle muhabbet basladi. Ben gayet de hoslandim muhabbetinden. Epey sure konustuk, telefona gectik sonradan. Oradan da oyle sohbet muhabbet derken.

İste, ben bu kisinin dogulu oldugunu ogrendim. Yanlis anlasilmasin, faşist falan degilim. Ama ailem biraz fazla milliyetci, sevmez degil yani ama kulturel olarak catisacagimizi dusunur. istemez yani. Bu yuzden, ben biraz tereddut etmeye basladim ama sohbeti gayet guzeldi. Ben bu kisiyle konusurken muhabbet ilerledi artik, hani biraz sevgili ayagi gibi oldu derken bu cok degisti. İste ben evlenirsem esim sunlari giyemez, boyle davranamaz, calisamaz falan. Adam 180 derece döndü. Cok sasirdim. Ben tabii sogudum, dusuncelerinin yanlis oldugunu soyledim falan bi iki defa beni cok kirinca da gorusmeden bitirdim. Gorusmek istemisti bu arada

Anneme biraz citlattigimda bu konuyu "Sen, oyle bi kulturde yetismedin. Cok zorlanirsin. Asla istemem bunu, o kisiyle konusma" dedi. Ben de tamam dedim. Epey zaman gecti ama; hala konusuyorum. Arada sirada illa mesaj atiyorum yani. Ya da o atiyor, cevap veriyorum illa. Sonra durum yine sevgili ayagina sarmaya basliyor.

ama dusunuyorum anneme katiliyorum, zorlanirim diye. Hareketleri cok cok ters bazen, basta ben karismam dedigi seylere sonradan bi anda; asla olmaz vs. dedi. Ama ne biliyim, diger konusmalari falan olsun muhabbeti cok iyi biri. Ama tanismiyorum hala umit vermek istemiyorum. Cunku daha sevgili olmadan kisitlamalar fazlaysa, sevgili olunsa daha da fena olur. Cok kirici olur diye dusunuyorum.

Kizlar, ben bu kisiyle iletisimi mi kesiyim di mi? Mantik hayir dedikten sonra bi cacik olmaz sanirim, kalp biraz istese bile?

Ayni seyi yasadim gelgitlerde birlikte ve ben de bu sitede paylastim. Gorusmeyi kestim su an tamamen kafam rahatladi ve bir daha gorusmemeye de kararliyim. Sonra anladim ki o hoslanti vs degil sadece aliskaanlik. Cok zor evet baslarda elim telefona gitmedi degil ama tamamen de unutcam inaniyorum.

Tavsiye ederim. Gorusme onunla.

Sanirim yorumlarin hepsi negatif:KK48:

Benim durumum seninkiyle ayni biz de netten tanistik 4 yil once:nazar::nazar:
Ilk baslarda kendi yasadigi kulture kendi ailesinde gordugu dogrulara gore hareket ediyordu..
Banada calistirmam seni demisti ama suan durum oyle degil(ki sulalesinde calisan kadin hic yok)
4 yilda cok sey degisiyor valla..
Ki kendisini gectim annesine varana kadar ailedeki herkes biliyor benim calisacagimi meslek sahibi bir kadin olacagimi..
Bir tek giyim konusunda fikri degismiyor ve karisiyor ama mini etek yada dekolte giymesem olmicegim icin takmiyorum..

Yani ilk baslarda gozunu korkutsada onun koymak istedigi kurallar zamanla hayatin musterek oldugunu,
evliligimizde ve evliligi gectim iliskimizde iki tarafinda mutlu ve huzurlu olmasinin onemliligini anliyorlar..
Yani benimki anladi ama bazilari var ki hic anlamaz..
O hic anlamayan tiplerdense evet zor anlasirsiniz cunku karakterin izin vermez..

Hoslantin ne derece onu bilemiyorum yani vazgecersen aklin kalir mi cok uzulur musun bilmiyorum..
Ehh iste dersen hic zorlama derim ama fazla fazla hoslandiysan biraz bi gozlemle derim..
Belki zamanla bazi seyleri torpuleyebilirsin bizde oldugu gibi..

İyi geceler herkese. Benim biraz kafam karışık kızlar, fikir alacagım sizden. Belki biraz uzun olabilir kusura bakmayın.

Ben biriyle tanıştım internetten ama hani öyle feysbuk gibi bi yer degil. Aslina bakilirsa tanisma da yok, yazdigi bi takim yazilar vardi benim de oyle iste bu siteden bi yazim hakkinda yorum yapmak icin mesaj atti. Derken oyle muhabbet basladi. Ben gayet de hoslandim muhabbetinden. Epey sure konustuk, telefona gectik sonradan. Oradan da oyle sohbet muhabbet derken.

İste, ben bu kisinin dogulu oldugunu ogrendim. Yanlis anlasilmasin, faşist falan degilim. Ama ailem biraz fazla milliyetci, sevmez degil yani ama kulturel olarak catisacagimizi dusunur. istemez yani. Bu yuzden, ben biraz tereddut etmeye basladim ama sohbeti gayet guzeldi. Ben bu kisiyle konusurken muhabbet ilerledi artik, hani biraz sevgili ayagi gibi oldu derken bu cok degisti. İste ben evlenirsem esim sunlari giyemez, boyle davranamaz, calisamaz falan. Adam 180 derece döndü. Cok sasirdim. Ben tabii sogudum, dusuncelerinin yanlis oldugunu soyledim falan bi iki defa beni cok kirinca da gorusmeden bitirdim. Gorusmek istemisti bu arada

Anneme biraz citlattigimda bu konuyu "Sen, oyle bi kulturde yetismedin. Cok zorlanirsin. Asla istemem bunu, o kisiyle konusma" dedi. Ben de tamam dedim. Epey zaman gecti ama; hala konusuyorum. Arada sirada illa mesaj atiyorum yani. Ya da o atiyor, cevap veriyorum illa. Sonra durum yine sevgili ayagina sarmaya basliyor.

ama dusunuyorum anneme katiliyorum, zorlanirim diye. Hareketleri cok cok ters bazen, basta ben karismam dedigi seylere sonradan bi anda; asla olmaz vs. dedi. Ama ne biliyim, diger konusmalari falan olsun muhabbeti cok iyi biri. Ama tanismiyorum hala umit vermek istemiyorum. Cunku daha sevgili olmadan kisitlamalar fazlaysa, sevgili olunsa daha da fena olur. Cok kirici olur diye dusunuyorum.

Kizlar, ben bu kisiyle iletisimi mi kesiyim di mi? Mantik hayir dedikten sonra bi cacik olmaz sanirim, kalp biraz istese bile?
Görmediğin görüşmediğin,inmidir cinmidir evlimidir bekarmıdır sapıkmıdır nedir bilmediğin ne işi ne çevresi ne ailesi kimseyle tanışmadığın bilmediğin bi adamın doğulu olması mı engel olarak çıkıyor karşına.Feysten tanışmayıp başka internet sitesinden tanışınca daha güvenilir mi oluyor.15 yaşındamısın bilmiyorum ama kendini biraz geliştir.

Kendi alıskanlıklarından taviz verdikce emin ol fazlasını isticek pisman olucaksın büyük ihtimal baslama bence de :KK43::KK43:

Olmaz canim benim. Kultur farki asilacak gibi değil cok ciddi bir sorun. Ayni meselede ben ailemi karsima aldim cok büyük hatalar yaptım meğer gerçekten kültür farkk varsa olmuyormus pismanim simdi gecmisimden. Sen yapma benim yaptigimi davul bile dengi dengine..

Ne kadar seversen sev bu tur kisitlamalar araya girdigi zaman ister istemez soguyosun anneni dinle onlar en iyisini biliyo bence

Görmediğin görüşmediğin,inmidir cinmidir evlimidir bekarmıdır sapıkmıdır nedir bilmediğin ne işi ne çevresi ne ailesi kimseyle tanışmadığın bilmediğin bi adamın doğulu olması mı engel olarak çıkıyor karşına.Feysten tanışmayıp başka internet sitesinden tanışınca daha güvenilir mi oluyor.15 yaşındamısın bilmiyorum ama kendini biraz geliştir.

Evet siz de 15 yasinda oldugunuz icin mi burada bulunuyorsunuz? Herhalde kendi sorunlarinizi kendiniz cozemeyecek kapasitedesiniz ki buradasiniz.

Evet feysbuktan degil baska siteden konusunca cok guvenli oluyor. Tanistigim site de, gayet guvenilir bi yer. Orasi zaten kafami karistirmadi. Benim sorum cok farkliydi. Adamim bekar oldugunu biliyorum, in ya da cin de degil, ailesini de gordum, sapik mi onu bilmiyorum bak iste. Ama sonucta internet disi reel hayatta da sapik gibi gozukmeyen 3 senelik sevgilisine arkadasiyla tecavuz eden ve kizin cinsel organini kizgin yag ile yakani biliyorum.

Yani, azarlar gibi fikir vermek zorunda degilsiniz.

Evet siz de 15 yasinda oldugunuz icin mi burada bulunuyorsunuz? Herhalde kendi sorunlarinizi kendiniz cozemeyecek kapasitedesiniz ki buradasiniz.

Evet feysbuktan degil baska siteden konusunca cok guvenli oluyor. Tanistigim site de, gayet guvenilir bi yer. Orasi zaten kafami karistirmadi. Benim sorum cok farkliydi. Adamim bekar oldugunu biliyorum, in ya da cin de degil, ailesini de gordum, sapik mi onu bilmiyorum bak iste. Ama sonucta internet disi reel hayatta da sapik gibi gozukmeyen 3 senelik sevgilisine arkadasiyla tecavuz eden ve kizin cinsel organini kizgin yag ile yakani biliyorum.

Yani, azarlar gibi fikir vermek zorunda degilsiniz.
Bak önce okuduğunu anlarsan,sırf cevap vereyim atarlanayım diye ezbere yazmazsan,karşındaki insanın yazdığını daha iyi çözümlersin.Sana niye bu foruma girdin diyen oldu mu?Sana 15 yaşında olduğun için mi bu forumna girdin diyen oldu mu?

Güzelim yaşın gerçekten küçük belli ki,demek tanıştığın site güvenilir,demek adamın sapık olmadığından eminsin,demek internet üzerinden tanıştığın adamın ailesini tanıyorsun.Deemek gerçek hayatta biri bilmemkimin bilmem nesine ne yapmışta,o yüzden insanlar reeldede güvenilir değil.
Güzelim sana abla nasihatı,ister azar sayister kendi bildiğini oku.hAYATTA GÖRFÜĞÜN YILLARDIR GÖRÜŞTÜĞÜN İNSANA BİLE TAM GÜVENME.Hele ki internet üzerinden olan şeylere daha dikkatli ol.Kimsenin her dediğine inanma.Gerisi sana kalmış.

Back
X