• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ikinci kürtaj oluşum :((

Bc000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
31
31
3
İyi akşamlar arkadaşlar
Oncelikle RABBİM kimseye böyle acıları tekrar tekrar yasatmasin. Benim geçen yıl 10 eylül tarihinde 7 haftalik bebeğim kalp sesi olmadığı için kurtaj olmak zorunda kalmıştım tabi ilk heyecan olunca çok uzun zaman etkisinde kalmıştım. 6 ay boyunca hiç tekrar düşünmedik ve korunduk ve 20 temmuz tarihinde bu yıl tekrar hamile kaldım ve kalp sesinden sonra çok heyecanlanmis ve mutlu oldukki anlatamam ta ki 10 eylül tarihine kadar kanamam oldu ve hemen doktora gittik kalbi durmuş tu :(( yine kurtaj oldum ve hiç kanamam yok hiç agrim yok geçen yıl çok kanamam agrim olmuştu nu durum beni sasirtiyor doktorum aradım ve normal olduğunu 1 hafta sonra kontrole gelmemi istemişti :( bu tarz şeyler yaşayan birileri varmı acaba. Kanamasiz agrisiz geçirenler varmı bu durumu

Çok geçmiş olsun canim. Ben de 2014 mayis ayinda kalp atislari olmadigi icin kurtaj olmustum. Hemen ayaga kalkip gundelik hayatima baslamistim. Agrim da kanamam da olmadi şükür. Sen yine de kendine dikkat et cok agir is yapma.

Çok geçmiş olsun canim. Ben de 2014 mayis ayinda kalp atislari olmadigi icin kurtaj olmustum. Hemen ayaga kalkip gundelik hayatima baslamistim. Agrim da kanamam da olmadi şükür. Sen yine de kendine dikkat et cok agir is yapma.

Çok sağol canım RABBİM tekrar göstermesin sağlıklı bebekler nasip etsin insallah ancak yaşayan anlayabiliyor.

Ben o gunden beri korunmuyorum ve hala bebek yok. En cok da ikinci hamileligimde kalp atislarindan sonra kaybetmekten korkuyorum sen yasamissin maalesef. Rabbim sabir versin. Bir daha yasatmasin insAllah. En kisa zamanda saglikli bebekler dunyaya getirelim hayirlisi ile...

Ben o gunden beri korunmuyorum ve hala bebek yok. En cok da ikinci hamileligimde kalp atislarindan sonra kaybetmekten korkuyorum sen yasamissin maalesef. Rabbim sabir versin. Bir daha yasatmasin insAllah. En kisa zamanda saglikli bebekler dunyaya getirelim hayirlisi ile...

Amin cnm inş bende ilk kurtajdan 11 ay sonra hamile kalmıştım ama bu durumu yaşadığım için çok Üzgünüm ve pıhtılaşma ve genetik testi yaptırmadigim için çok pişman oldum bence ilk seferde pek onemsemedi doktorumherkeste olabilir çok arttı bu tarz şeyler falab dedi şimdi ise normal olmadığını söylüyor 2. Kez olması. Keşke testlerı o zmn yaptirsaymisim diyorum belkide kalbi durmazdi bebegimin önlemini alabilirdik :(

Amin cnm inş bende ilk kurtajdan 11 ay sonra hamile kalmıştım ama bu durumu yaşadığım için çok Üzgünüm ve pıhtılaşma ve genetik testi yaptırmadigim için çok pişman oldum bence ilk seferde pek onemsemedi doktorumherkeste olabilir çok arttı bu tarz şeyler falab dedi şimdi ise normal olmadığını söylüyor 2. Kez olması. Keşke testlerı o zmn yaptirsaymisim diyorum belkide kalbi durmazdi bebegimin önlemini alabilirdik :KK43:
Olmasaydi iyiydi tabi ancak olmusa da care yok artik. Bundan sonra onlemlerini alirsin. Bir de o ya da bu bahane nasibi yokmus canim. Oyle bebekler var ki annesi her turlu ilaci iciyor igne oluyor dussun diye yine de tutunuyor hayata. Rabbim ol desin yeter ki. Dua edecegim senin icin. Gönlünü ferah tut, tevekkül et. Ikisinin de acisini unutturacak evlat nasip eder rabbim insAllah.

Olmasaydi iyiydi tabi ancak olmusa da care yok artik. Bundan sonra onlemlerini alirsin. Bir de o ya da bu bahane nasibi yokmus canim. Oyle bebekler var ki annesi her turlu ilaci iciyor igne oluyor dussun diye yine de tutunuyor hayata. Rabbim ol desin yeter ki. Dua edecegim senin icin. Gönlünü ferah tut, tevekkül et. Ikisinin de acisini unutturacak evlat nasip eder rabbim insAllah.

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun en kisa zamanda seninde sağlıklı bir bebeğin olur inşaallah

İyi akşamlar arkadaşlar
Oncelikle RABBİM kimseye böyle acıları tekrar tekrar yasatmasin. Benim geçen yıl 10 eylül tarihinde 7 haftalik bebeğim kalp sesi olmadığı için kurtaj olmak zorunda kalmıştım tabi ilk heyecan olunca çok uzun zaman etkisinde kalmıştım. 6 ay boyunca hiç tekrar düşünmedik ve korunduk ve 20 temmuz tarihinde bu yıl tekrar hamile kaldım ve kalp sesinden sonra çok heyecanlanmis ve mutlu oldukki anlatamam ta ki 10 eylül tarihine kadar kanamam oldu ve hemen doktora gittik kalbi durmuş tu :KK43:( yine kurtaj oldum ve hiç kanamam yok hiç agrim yok geçen yıl çok kanamam agrim olmuştu nu durum beni sasirtiyor doktorum aradım ve normal olduğunu 1 hafta sonra kontrole gelmemi istemişti :KK43: bu tarz şeyler yaşayan birileri varmı acaba. Kanamasiz agrisiz geçirenler varmı bu durumu
canım çok geçmiş o lsun Rabbim bir d aha yaşatmasın. ben de kürtaj oldum boş gebelikten dr um kanama olmayabiilir ağrı olmayabilir ama tam tersi çok yoğun da olabilir demişti ilk gün hiç bir şeyim yoktu ikinci günün sonunda ağrısız kanama başladı yoğun bir şekilde sonra da ağrı ama bir gece Şahadet getirdim ölüyorum diye:)
bence normal tahlillerini yaptır tatlım.kan pıhtılaşması vb. dr una ısrar et tüm olası testleri yaptır. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

canım çok geçmiş o lsun Rabbim bir d aha yaşatmasın. ben de kürtaj oldum boş gebelikten dr um kanama olmayabiilir ağrı olmayabilir ama tam tersi çok yoğun da olabilir demişti ilk gün hiç bir şeyim yoktu ikinci günün sonunda ağrısız kanama başladı yoğun bir şekilde sonra da ağrı ama bir gece Şahadet getirdim ölüyorum diye:)
bence normal tahlillerini yaptır tatlım.kan pıhtılaşması vb. dr una ısrar et tüm olası testleri yaptır. Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Bendr doktorum a soruyorum normal olduğunu söyledi fakat ikna olamamıştım bu kez Tüm testleri yaptiri cam . ALLAH Razı olsun canım çok teşekkür ederim

İyi akşamlar arkadaşlar
Oncelikle RABBİM kimseye böyle acıları tekrar tekrar yasatmasin. Benim geçen yıl 10 eylül tarihinde 7 haftalik bebeğim kalp sesi olmadığı için kurtaj olmak zorunda kalmıştım tabi ilk heyecan olunca çok uzun zaman etkisinde kalmıştım. 6 ay boyunca hiç tekrar düşünmedik ve korunduk ve 20 temmuz tarihinde bu yıl tekrar hamile kaldım ve kalp sesinden sonra çok heyecanlanmis ve mutlu oldukki anlatamam ta ki 10 eylül tarihine kadar kanamam oldu ve hemen doktora gittik kalbi durmuş tu :KK43:( yine kurtaj oldum ve hiç kanamam yok hiç agrim yok geçen yıl çok kanamam agrim olmuştu nu durum beni sasirtiyor doktorum aradım ve normal olduğunu 1 hafta sonra kontrole gelmemi istemişti :KK43: bu tarz şeyler yaşayan birileri varmı acaba. Kanamasiz agrisiz geçirenler varmı bu durumu
Gecmis olsun cnm. Seni cok ii anliyorum. Bn de iki kez kurtaj oldum. Rabbim bebislerimize kavustursun ins en kisa zamanda

Back