Saç Rengi ve Saç Boyama Bu iki saç rengimden hangisi?(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence canım kumral olan çok doğal durmuş.ben olsam kumral kullanırdım sıkıldığımdada koyu rengi tercih ederdim.ama ikiside güzel yanı. değmesin güzel kızsın...kararını verince haber vverrr başbaşşş

bence koyu renk çok yakışmış
diğeri soluk duruyor
koyuda gözlerin yüzün daha belirgin
ya bence sen bu konuya anket açmalıydıngamyoncuiremsu

canım bence ikiside çok yakışmış koyu renk çok olgun göstermiş ağır bir hava vermiş ama açık ton daha çıtı pıtı göstermiş ben olsam açık rengi seçerim yinede karar senin ikisindede çok güzelsin

Açık renk bence çok daha soft ve doğal durmuş..Koyu biraz daha wamp göstermis hı tabi kötü değil fakat diğeri 10 numara:icecream:..

bence koyu renk çok yakışmış
diğeri soluk duruyor
koyuda gözlerin yüzün daha belirgin
ya bence sen bu konuya anket açmalıydıngamyoncuiremsu

çok teşekkr ediorum fikir weren herkese...nasıl anket açıldıınıbilmiorm ki canım :sm_confused: ama sanırım genelde koyu denio bakalım papatya suyunu deniçem güneş olmasa da...

zevke ve beğeniye göre değişecektir yorumlar ama açık olan seni sanki daha cansız göstermiş, kızıl olan daha renkli ve canlı göstermiş... ama ikiside yakışmış ayrı mesele..

kızlar ben markete gittim schwarzkopf palette nin kahve köpüğü rengini aldım...içine 1/4 tüp açık küllü kumral 1/4 tüp de dore koydum boyadım bekliorum nası bişi olucak açık mı olur koyu mu olur dipleriylr uçları farklı mı olur hiç bilmiorum esti kafaama boyadım inşallah güzel bişi çıkar kızlar sonuçları yazarım

sarı saç daha genç ve şirin göstermiş bence diğeri daha kadınsı

Bir kere çok güzel bir hatunsun bunu söyliyim 2.resimdeki tenine çok uymuş ve seni daha dişi tutmuş vede gözlerini ön plana çikarmiş....birinci resimde daha çocuksu ve doğal bir halin var.....

evet boyadım resmimi de çektm bilgisayara da yükledm ama bi sorun var buraya yükleyemiorum baakalım çabalarım dewam ediçek

ImageShack - Hosting :: a010lm4.jpg
[img=http://img367.imageshack.us/img367/a010lm4.jpg/1/w2048.png]ImageShack - Hosting :: a010lm4.jpg evet en sonunde delirdm ewde ne kadar boya warsa karıştrdım böle oldu

benim koyu hoşuma gitti :1hug:

diğer fotoğraftaki saçını papatya suyuyla mı açtın kaydirigubbakcemile2

bencede koy olan güsel askı memnudaki bihteri anımsatmıssın orda

sarı olanı papatya suyuyla açmışsın ama açmadan önceki rengi neydi ? ve o rengin ismi tam olarak ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…