• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu iki saç rengimden hangisi?(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu biraz eski ama bende fikrimi yazmadan geçmiyim dedim (:
Koyu saç rengi cidden çok hoş
Ama açık renkli saçla kıyaslarsam eğer
Koyu saç rengi seni büyük göstermiş
Açık renk ise daha genç çıtı pıtı

çok teşekkür ediorum herkes şimdi bal köpüğüne boyamayı düşündüm...bi hafta sonra boyıycam

canım zaten cok tatlısın kızıl sacla daha bi yüzün hoş olmuş kızılı kendinmi boyadın numara ve rengini yazarmısın cünkü cok hoş birenk bende boyamak isterim

canım zaten cok tatlısın kızıl sacla daha bi yüzün hoş olmuş kızılı kendinmi boyadın numara ve rengini yazarmısın cünkü cok hoş birenk bende boyamak isterim

canım ben o rengi kınayla yaptım...kumral doğal saç rengim üstüne kızılkınayı sürdüm ama tamamına sürmedm...başımı öne eğip hani kıwırcık yapmaya çalışırken avucumuza jöle alıp saçlarımızı öne eğip böyle saçlarımıza dalga yaparız ya..aynı öyle kına aldım ben de elime ama saçı düz olanlarda kötü durur die tahmn ediorum dalgalı ya da kıwırcıksa hoş oluyo...ama kına yapamam diosan o ton güneş kızılı tonuyla aynı canım..

yeşil gözlü bir arkadaşım vardı saçına 1 sene içinde bir sürü renk denemişti bakır siyah sarı falan:).en çok siyah yakışmıştı.koyu renk yani.bence sana da koyu daha çok yakışmış :)

ben sanırım bal köpüğüne boyıycam arkadaşlar....ya da kumrala çewirçem kızıl sanki gerçekten baya büük gösterio yaşım 20 bu arada

ImageShack - Image Hosting :: dscf2235ot0.jpg
dscf2235ot0.jpg

w1586.png

Bence de açık renk yüzüne daha iyi gitmiş gözlerini ortaya çıkarmış koyu olan cidden yaşından büyük göstermiş.Renk çok hoş gerçekten ama her yüze gitmez senin yüz hatların da çok düzgün o yüzden renk konusunda avantajlısın

Back