• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu iki saç rengimden hangisi?(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızılımsı yada kızıl saç gozlerı açık renk olanlarda harıka duruyor sende oyle durmus ama kızıl renk daha olgun gosterır acık kahve ve kumralın tonlarıda daha daha genç ve dınamık gosterır bu iki renkde sana cok yakısmıs ama sarıya yakın olan daha genç durmus kızılımsı daha olgun durmus tercıh senın her ikiside cok yakısmıs...

acik olan bence daha yaşa yakişir ve citir gostermiş.

bir de ten renginin nasıl gorunmesini istiosun onu düşün.açik olan da daha hoş bi ten gibi geliğo diğeri cok canlı kanlı kırmızı surat gibi gostermiş.

canımm kızıl kesinlikle.. çünkü gözlerin yeşil galiba, yeşil gözde kızıl tonları, mavi gözde de bakır ve açık turuncu gibi olan saçlar çookkk güzel duruyor.. bence açık renk saç, güzelliğini geri plana itmiş, çünkü ten renginle aynı gibi duruyor, açık buğdaysın galiba. ve açık renk saç açık yeşil gözleri kendi rengine çekiyor, ve bal rengi yapıyor.. ne gerek var di mi ama... benim nacizane fikrim, daha iyi anlayanlar vardır tabii ama en basitinden düşünürsen, renk skalasına göre zıtlıkları kullan bence.. yani yeşil ve kızıl..ana renklerde zıtlık herzaman en iyidir.. ama sakın çok koyu(siyah, kestane..) yapma...

çok teşekkr ediorum size kızlar

bence açık renk seni solgun ve hasta gibi göstermiş koyu olan tenine çok yakışmış ayrıca açok renk saç herzaman makyaj ister buda aklında bulunsun cnm:dance:

canım kac yasındasın ona göre bısey soyleyelım bızde. .

cnm kesinlikle koyu renk..annenin biraz haklılık payı war açık renk seni daha çocuksu göstermiş..ama bana sorarsan koyu renk daha ii olmuş yaşını göstermişsin yani ölee aman aman olgun göstermemiş senii

acık renkle daha sıradan bi görünüşün olmuş cnm eger farklı ve dikkat cekici olmayı sewiyosan hemen kızıla geri dönnn ;)
ayrıca bence sarı seni daha soguk göstermiş kızıl sıcak bi ton oldugu için daha canayakın bi ifade veriyo insana

amann sen zaten güselsin cicim nie ugrasıon beahh :D

koyuuuuuuuuu kesınlkle :D

İkiside çok yakışmış zaten çok güzel bi kızsın ayrıca bana hiç yabancı gelmedin bi yerden çıkarcam ama nerden??fisfisfis

ben açık renkli olanı beğendim
öbüründe daha büyük duruyosun sanki

koyu daha çok yakışmış

gozlerının rengını koyu olan cıkarmıs ortaya.2sıde guzel aslında cunkı Allah nazarlardan saklasın sen cok tatlısın sac napsın.derlerkı zarfa deıl ıcındekıne bakacaksınnnnn.suan benımde sacım senın koyu olanla aynı renk

bence ikiside cok hos o ğülen ğözlerine ne renk yaparsan yap yakısıcak sanki ya

bende koyu renk olanı cok begendım.
aksıne sıze cok yakısmıss

Annene katiliyorum ama koyuda ayri bir hava .. Nasilsa önümüz kiş yaza kdar kullan yaza ğirerkende acarsin hemde kiş boyu sikilmiş olursun koyudan ..=)

saçlarımın o sarı halindeyken şu an dibinden 4 parmak falan kendi rengi çıktı çok kötü gözüküo :( boyayla da yıpratmak da istemiorum kına da çok bela bişi hem tutturmak da zor o eski tonu nasıl yakalıycam hiç bilemiorum sarı kalsa diplerini sarartamıorum güneşte bekletmeden açılmıo

kumral çok yakışmış doğal olmuşşş

Back