• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu iki saç rengimden hangisi?(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm 3. resmide gördüm hemen koyu yap hemde hemen::))

arkadaşlar konuyu doğru yere mi açıorum tam bilemiorum ama..ben saç rengim konusunda çok kararsz kaldım we sizlern fikirlerinizi almak istedm şimdi bu saç renklerimden koyu olanını kınayla yaptım sora da papatya suyuyla aça aça bu kadar açık kumral yaptım şimdi diplerinden koyular çıktı tekrar böle kızılımsı bi koyu kumral mı yapiim yoksa tekrar açıp böle açık bi renk mi weriim sizce hangisi daha çok olmuş bana acaba koyu olan çok mu olgun göstermiş ya da açık olan çok mu açık kaçmış çok kararsz kaldım yardımlarınızı bekliorum kızlar

bence açık olan çok yakış sana canım :)))

bence kızılımsı olan renk seni çok olgun göstermiş açık olan renk ise bence kaşlarınla uyumlu görünüyor teninede gitmiş bence koyu kızılımsı rengi bırak açık renge geri dön çünkü çok güzel olmuşsun böyle

canim koyu da daha olgun durmussun ama acik da tam bir genckiz havasi var sen bilirsin ama ben acigi begendim acikcasi...

bence kızılımsı olan renk seni çok olgun göstermiş açık olan renk ise bence kaşlarınla uyumlu görünüyor teninede gitmiş bence koyu kızılımsı rengi bırak açık renge geri dön çünkü çok güzel olmuşsun böyle

canım direk annemin sölediği şeyi söledin sende güzel olmuş am ayaşına gitmemiş demişti o da...hayr yaz da bitti şimdi nası açıcam papatyayla bi de o war:) oof of en sonunda deliricem
basıcam kapkara kınayı kafama o olacak :roflol:

Kesinlikle kızıl daha çok gitmiş..hem cilt renginiz hem de gözleriniz daha ön planda
Koyu rengin keyfini çıkartın bence.

sevgilime sordum iki resmi gösterdm ne fark war ki dedi :):):) öküzüm benim ya

açık rengi çok beğendim. çok yakışmış..............................

canım direk annemin sölediği şeyi söledin sende güzel olmuş am ayaşına gitmemiş demişti o da...hayr yaz da bitti şimdi nası açıcam papatyayla bi de o war:) oof of en sonunda deliricem
basıcam kapkara kınayı kafama o olacak :roflol:

canım saçların o kadar koyu değilse boyalarla elde edebilirsin lorealin amonyaksız boyasıda var onları deneyebilirsin

koyu olAn bencee daha yakışmış

cnm kızılımsı olana bayıldım gözlerini ortaya çıkarmış çok hoşş

ben koyuyu kınayla yapmıştım açığı da papatya suyuyla yapmıştım tatlım

şimdi koyuya çewirçeksem
önce bi kumrala boyayıp sora o rengn üstüne kızıl kınayla kızıllık yapmam lazım...papatyayla açılan saçları geri koyulaştıramam oof of

karamel,soğan kabuğu tonlarında bir kızılla afet olursun. sarı saç seni silmiş biraz,çok beyaz değilsin. kızıl yap..süpersin bebişim:)

koyu renktee yaşınn çok büyükk göstermiş açık olan bencee daha güzelll

ikiside cok hoş olmuş valla karar veremedim ama sanki koyu olan bi adım önde :)

koyu olan renk seni daha olgun göstermiş açık olanda daha çıtı pıtı hihoyyyt

iki saç rengi de gitmiş size..:nazar:
açık renk daha küçük bir görüntü vermiş koyu renk daha olgun...

Back