• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hüzün ne zamana kadar sürecek ?Önerilerinize açıgım

Yaşadığımız acı benzer değil ama ben 1 haftalık bebeğimi kaybettim bu süreçte yalnız kalmamaya çalışıyorum değilse aklıma geliyor ağlıyorum millet de beni aslında mutlu, toparlanmış zannediyor ama işin aslı öyle değil. Şimdi yeniden evlenirsem yine boşanırım diye düşünmeniz kolay zira ben de hamile kalmaya korkuyorum hatta tüplerimi bağlatmayı düşündüm eşim izin vermedi. Ben şu lohusalık sürecim bitsin bir uzmandan yardım alacağım. Değilse bundan kurtuluş yok gibi görünüyor.

Bende boşandım süreci atlatmak bir yıl kadar sürdü.Sonra başka başka şeyler oldu.Boşandıgım için hiç pişman olmadım ama keşke o adamla hiç evlenmeseydim diyorum.Bende sevgi kalmamıştı boşanma kararı aldığım zaman sadece yaşadıklarıma haksızlıklara üzüldüm.Sonraki hayatımda pek parlak geçmedi yeni acılar boşanmayı unutturdu.Moral verici bir son olmadı biliyorum ama sizin için durum farklı olur inşallah.Bende de farklı gelişmeler olur belki umut bitmez.
Nasıl acılar bunlar ikili ilişkilerle mi alakalı,Umarım gönlünüzden geçen güzellikler olur..Bende boşandım da yol göstermesi açısından soruyorum

Boşanırken kesin olarak boşanmak istediğinizden emin miydiniz isteyerek mi boşandınız
Mahkeme günü belki boşanmayız diye ummuş muydunuz

Back
X