• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu Hoş Dalgalar Nasıl Yapılır..?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
$kate-bellm-02_large.jpg $299131_246036118765579_237855919583599_609300_1933552580_n_large.jpg

Kızlar bu dalgalar hoşuma gitti doğal yollarla, maşayla veya fön makinesiyle nasıl yaparız bu modeli?:26: :108:
2 fotoda ayrı şekiller farkındayım ona göre anlatırsanız sevinirim:31::131:

benımde saclarım böyle ve kapalıyım ama acınca yıkayınca duz duruyor ben dogal yolla bu sekle koyuyorum. yıka ıslak halıyle kolay sekıl alabılen sacsa hıc birşey sürme ben sürmem zaten sacı bı araya topla elınle aynı yöne dogru döndür hepsını elinde sacı kıvır yanı kuruyana kadar sonrada bı savur aynı böyle yanı ben öyle yapıyorum :)

canım pek fikrim yok.. ama çok sıkı yapılmamış maşa gibi duruyor.. yada sönmüş bi maşa gibi diyeyim.. ama bende çok beğendim.. çok doğal duruyor:69:

çok ama çok güzel bir model ve ben sıkça yaparım.
en büyük taktiğim maşayı saçımda çok tutmamak. sonra saç şekillendirme işlemi bitince arkaya doğru verip parmaklarımı saçlarımın arasına geçirip hafiçe savurup bırakmak.
sonrası sana kalmış ister model ver istersen öyle bırak.
umarım yardımcı olabilmişimdir... :12:

Son düzenleme:
canım su anda sacımın modelı 2. resım.aksam kalın masa yaptım bırazda sprey sıktım sabah kalktıgımda dalgaları dusmus oluyor.sabahta kalın uclu tarakla kabarttım bıraz arkadanda kızın sacları gıbı topa taktım.

Back