Merhaba Hanımlar,
Hikayemi anlatmak istedim size mucize olduğu için..
Henüz gebeliğimin çok daha başındayım öğreneli de 3 gün falan oldu.
Biz eşimle korunuyoruz ve yöntemimiz prezervatif yani yalnızca %2 ihtimali olan bir yöntem en sağlıklı ve kesin yöntem(di)
Son adet tarihim 5 şubattı ve bi sonraki adetim de 8 mart olması lazımdı. Adetlerim düzenlidir. Ancak adetim 5 gün geçince 12 martta kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti bir sorunun yok gebelikte kistte yok dedi, her ihtimale karşı beta hcg yani kan testi yaptırdı ve sonuç 0,100 çıktı koskoca negatif zaten gebelik beklentim olmadığı için de sonuçtan emindim. Neyse sonra adetim yine gelmedi ama adet söktürücü de kullanmadım mucizelere inanırım içimden bi ses bebek var diyordu hiç bir belirtim olmamasına rağmen tabi kasık ağrısı hariç ve sık idrara çıkmaya başlamıştım. 1 hafta sonra tekrar doktora gittim yine muayene etti ve "rahim duvarın çok kalınlaşmış ya adetin gelmek üzere yada gebelik şüphesi taşıyorsun ve sol yumurtan çatlamış eğer gebelık yoksa ve gebelik düşünüyorsan çok güzel bi dönemdesin" dedi. Kan testi yaptırdı tabi ben negatif sonucu beklediğim için gayet sakin sonuçlarıma baktım bir de ne göreyim 0-5 değer aralığı negatif yazan tahlil sonucunda benim değerim 7,85tabi panik oldum ama çok mutlu oldum. Doktorumu aradım "değer pozitif ama sınırda olduğu için kesin hamilesin diyemiyorum. Sakın ilaç kullanma ve dikkatli davran haftaya tekrar gel" dedi. Tabii ben dayanamadım 2 gün sonra tekrar test yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı gebeliğim kesinleşti Tahminimce henüz 2 haftalık falan ama tabi kesin olarak 4 gün sonra doktora gidince öğrenicem kaç haftalık olduğumu. Velhasıl adet olmam gereken dönemde benim yumurtlamam olmuş ve biz o dönemde eşimle ilişki yaşadık. Rabbimin bu mucizesi bizim korunmamıza rağmen benim minik meleğim annesinin rahmine yerleşmiş ve inşaallah her dakika duâ ediyorum bana tutunsun annesini bırakmasın diye Rabbim istediği zaman istediği kişiye ve en hayırlısını versin inşaallah.. Buradaki bütün anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum. Allahım sizi meleklerinize kavuştursun
şimdi doktordan geldim canım tekrar kan testi yaptırdım sonucu yarım saate kadar öğrenicem. Doktorla gebelik haftamı kesinleştirdik son adet tarihim 05 şubattı ama geç yumurtlamadan solayı son adet tarihimi 23 şubat olarak kayıtlara girdi ve 4+2 haftalık hamileyim. Ama keseyi henüz göremedikkafam takıldı buna ve üzüldüm.. Pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşaallah bebişimin geçici yuvasını görebilirim..
Sende sakın stres falan yapma inşaallah hamilesindir. Bende lekelenme falan hiç olmadı yerleşme kanaması falan da olmadı. Hatta göğüslerim falan hepsi normal hiç hamile gibi değilim sadece kasığım ağrıyo bundan da korkuyorum açıkçası hiç bir belirtim yok çünkü.
Sen hiç test yaptırdın mı?
Merhaba Hanımlar,
Biz eşimle korunuyoruz ve yöntemimiz prezervatif yani yalnızca %2 ihtimali olan bir yöntem en sağlıklı ve kesin yöntem(di)
Son adet tarihim 5 şubattı ve bi sonraki adetim de 8 mart olması lazımdı. Adetlerim düzenlidir. Ancak adetim 5 gün geçince 12 martta kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti bir sorunun yok gebelikte kistte yok dedi, her ihtimale karşı beta hcg yani kan testi yaptırdı ve sonuç 0,100 çıktı koskoca negatif zaten gebelik beklentim olmadığı için de sonuçtan emindim. Neyse sonra adetim yine gelmedi ama adet söktürücü de kullanmadım mucizelere inanırım içimden bi ses bebek var diyordu hiç bir belirtim olmamasına rağmen tabi kasık ağrısı hariç ve sık idrara çıkmaya başlamıştım. 1 hafta sonra tekrar doktora gittim yine muayene etti ve "rahim duvarın çok kalınlaşmış ya adetin gelmek üzere yada gebelik şüphesi taşıyorsun ve sol yumurtan çatlamış eğer gebelık yoksa ve gebelik düşünüyorsan çok güzel bi dönemdesin" dedi. Kan testi yaptırdı tabi ben negatif sonucu beklediğim için gayet sakin sonuçlarıma baktım bir de ne göreyim 0-5 değer aralığı negatif yazan tahlil sonucunda benim değerim 7,85tabi panik oldum ama çok mutlu oldum. Doktorumu aradım "değer pozitif ama sınırda olduğu için kesin hamilesin diyemiyorum. Sakın ilaç kullanma ve dikkatli davran haftaya tekrar gel" dedi. Tabii ben dayanamadım 2 gün sonra tekrar test yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı gebeliğim kesinleşti Tahminimce henüz 2 haftalık falan ama tabi kesin olarak 4 gün sonra doktora gidince öğrenicem kaç haftalık olduğumu. Velhasıl adet olmam gereken dönemde benim yumurtlamam olmuş ve biz o dönemde eşimle ilişki yaşadık. Rabbimin bu mucizesi bizim korunmamıza rağmen benim minik meleğim annesinin rahmine yerleşmiş ve inşaallah her dakika duâ ediyorum bana tutunsun annesini bırakmasın diye Rabbim istediği zaman istediği kişiye ve en hayırlısını versin inşaallah.. Buradaki bütün anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum. Allahım sizi meleklerinize kavuştursun
hadi sonucunu bekliyorum yükselmişse korkma sakın kese geçte görünüyo olabilir sende stres yapmaBen test yaptım negatif :) adet lekelenmesi bunlar biliyorum.hemen olsamda tüp bebeğime başlasam diye heyecanlanıyorum bende Rabbimin mucizeleri çok sende mucizenle birliktesin güç ver bebeğine dua et :)
ayy canım tebrik ederim gerçekten mucizevi bi şey bu.bebeşin çok şanslı demek ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza
hadi sonucunu bekliyorum yükselmişse korkma sakın kese geçte görünüyo olabilir sende stres yapmaBen test yaptım negatif :) adet lekelenmesi bunlar biliyorum.hemen olsamda tüp bebeğime başlasam diye heyecanlanıyorum bende Rabbimin mucizeleri çok sende mucizenle birliktesin güç ver bebeğine dua et :)
Bütün annelere ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum inan bana hemde en içten duygularımla.. İnşaallah sende hemencecik sağlıkla hamiş kalırsın :) sonucum çıksın yazıcam hemen muhakkak
Amin kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Darısı inşaallah tez zamanda başınıza :):)
bebek bekleyen herkes için paylaştığın hikayen gerçekten bir umut oldu.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben ve benim gibi bekleyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah.. benimde adetim 5 gün öne gelirdi 23 de olmam lazımdı olmadım. ve 4_5 gündür sık idrara çıkıyorum tabi birde şiddetli bel ağrısı. inşallah bnimde meleğim tutunmuştur bana hayırlıca.. allahım herkese nasip et zorlaştırma kolaylaştır. sende sağlıkla huzur dolu bir gebelik geçirmen dileğiylee..
Amin çok sağol tatlım güzel dileklerin için :) İnşaallah bebişin seninledir durumu haberdar et olur mu? Rabbim tez zamanda nasip etsin :)
Canım test sonucum geldi 326,89 çıktı :) doktorun hesabı ile bugün adet olmam gereken tarihmişş geç yumurtladığım için yani sahte hesabımızla ve sonucum 326.89 çıktı :)
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım şükürler olsun yarabbim sne nelere kadirsin ya :))) kese görünmedi diye üzülme artık :))))
Sen insana süper moral olursun valla çok yaşa emi :)))))
asıl sen moral oldun bana ya.bi insan korunmaya rağmen gebe kalırmı abihay maşallah ya..darısı başımıza.dikkatli ol artık uzanma biyerlere
Ama Allah şahit ben çok istiyordum eşim henüz istemiyordu bu yüzden korunuyordu. Sesimi eşim duyamadi ama Allah duydu :) demek ki kalbim temizmiş :)p
Merhaba Hanımlar,
Canım HİKayeni okuyunca hem Senin icin hemde kendim icin sevindim ve birkez daha icimi umut kapladı. Benim de bugun 9 gun gecti.gecen hafta doktora gittim alttan muayene etti kesen gozukuyor gebesin ama emin olmak icin kan testi yapalım dedi ama kanda cıkmadı. Adet sokucu kullan dedi ama kullanmadım. Sanki O benimle öyle hissediyorum. 🙏 yarın baska bir doktora randevu aldım insallah yarın bende senin gibi guzel haberler alırım. Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin insallah...
Kese görünüpte kanda çıkmaması imkansız gibi gerçi artık imkansızlara inanmıyorum :) ama sen anlatınca sanki hamilesin gibi geldi bana da. Sakın ilaç kullanma yarın doktor hamile değilsin dese bile kullanma eğer degilsen zaten bi şekilde adet olursun ilaç içme sakın. Bende 5 gün geçtiğinde negatifti meğer geç yumurtlamışım. O yüzden başka doktor gitmende fayda var. Bi de bekle biraz daha eğer yarin da negatif çıkarsa. Haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?