Bu hikayeyi okumalısınız hamileliğim mucize :)

bebek bekleyen herkes için paylaştığın hikayen gerçekten bir umut oldu.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben ve benim gibi bekleyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah.. benimde adetim 5 gün öne gelirdi 23 de olmam lazımdı olmadım. ve 4_5 gündür sık idrara çıkıyorum tabi birde şiddetli bel ağrısı. inşallah bnimde meleğim tutunmuştur bana hayırlıca.. allahım herkese nasip et zorlaştırma kolaylaştır. sende sağlıkla huzur dolu bir gebelik geçirmen dileğiylee..

hadi sonucunu bekliyorum yükselmişse korkma sakın kese geçte görünüyo olabilir sende stres yapma Ben test yaptım negatif :) adet lekelenmesi bunlar biliyorum.hemen olsamda tüp bebeğime başlasam diye heyecanlanıyorum bende Rabbimin mucizeleri çok sende mucizenle birliktesin güç ver bebeğine dua et :)

ayy canım tebrik ederim gerçekten mucizevi bi şey bu.bebeşin çok şanslı demek ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bütün annelere ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum inan bana hemde en içten duygularımla.. İnşaallah sende hemencecik sağlıkla hamiş kalırsın :) sonucum çıksın yazıcam hemen muhakkak

ayy canım tebrik ederim gerçekten mucizevi bi şey bu.bebeşin çok şanslı demek ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza

Amin kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Darısı inşaallah tez zamanda başınıza :):)

Canım test sonucum geldi 326,89 çıktı :) doktorun hesabı ile bugün adet olmam gereken tarihmişş geç yumurtladığım için yani sahte hesabımızla ve sonucum 326.89 çıktı :)

amin canım zamanı geldiğinde inşallah olur

Amin çok sağol tatlım güzel dileklerin için :) İnşaallah bebişin seninledir durumu haberdar et olur mu? Rabbim tez zamanda nasip etsin :)

Amin çok sağol tatlım güzel dileklerin için :) İnşaallah bebişin seninledir durumu haberdar et olur mu? Rabbim tez zamanda nasip etsin :)

inşallah canım güzel sonuçlar alırız hayırlısyla haberdar ederim..28 e kadar beklicem. bakalım inşallah bebeğim benimledir sende dualarını eksik etme..

Canım test sonucum geldi 326,89 çıktı :) doktorun hesabı ile bugün adet olmam gereken tarihmişş geç yumurtladığım için yani sahte hesabımızla ve sonucum 326.89 çıktı :)

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım şükürler olsun yarabbim sne nelere kadirsin ya :))) kese görünmedi diye üzülme artık :))))

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım şükürler olsun yarabbim sne nelere kadirsin ya :))) kese görünmedi diye üzülme artık :))))

Sen insana süper moral olursun valla çok yaşa emi :)))))

Sen insana süper moral olursun valla çok yaşa emi :)))))

asıl sen moral oldun bana ya.bi insan korunmaya rağmen gebe kalırmı abi hay maşallah ya..darısı başımıza.dikkatli ol artık uzanma biyerlere

asıl sen moral oldun bana ya.bi insan korunmaya rağmen gebe kalırmı abi hay maşallah ya..darısı başımıza.dikkatli ol artık uzanma biyerlere

Ama Allah şahit ben çok istiyordum eşim henüz istemiyordu bu yüzden korunuyordu. Sesimi eşim duyamadi ama Allah duydu :) demek ki kalbim tekizmiş :) p

Arkadaslar merhaba. Bu konuda bilgisi olan varsa kendinden ya da cevresinden lutfen cevap bekliyorum. Hamileligin ilk ayinda tsh tiroid degeri yuksek cikan var mi? Surec nasil isliyor. Boyle olupta bebegini saglikla kucaginiza aldiniz mi

Arkadaslar merhaba. Bu konuda bilgisi olan varsa kendinden ya da cevresinden lutfen cevap bekliyorum. Hamileligin ilk ayinda tsh tiroid degeri yuksek cikan var mi? Bu Surecte tedavi olupta bebegini saglikla kucaginiza aldiniz mi

Ama Allah şahit ben çok istiyordum eşim henüz istemiyordu bu yüzden korunuyordu. Sesimi eşim duyamadi ama Allah duydu :) demek ki kalbim temizmiş :) p

kalbi temiz arkadaşım ya maşallah..eşinde çok şaşırmıştır...

Canım HİKayeni okuyunca hem Senin icin hemde kendim icin sevindim ve birkez daha icimi umut kapladı. Benim de bugun 9 gun gecti.gecen hafta doktora gittim alttan muayene etti kesen gozukuyor gebesin ama emin olmak icin kan testi yapalım dedi ama kanda cıkmadı. Adet sokucu kullan dedi ama kullanmadım. Sanki O benimle öyle hissediyorum. 🙏 yarın baska bir doktora randevu aldım insallah yarın bende senin gibi guzel haberler alırım. Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin insallah...

Kese görünüpte kanda çıkmaması imkansız gibi gerçi artık imkansızlara inanmıyorum :) ama sen anlatınca sanki hamilesin gibi geldi bana da. Sakın ilaç kullanma yarın doktor hamile değilsin dese bile kullanma eğer degilsen zaten bi şekilde adet olursun ilaç içme sakın. Bende 5 gün geçtiğinde negatifti meğer geç yumurtlamışım. O yüzden başka doktor gitmende fayda var. Bi de bekle biraz daha eğer yarin da negatif çıkarsa. Haberlerini bekliyorum.

Ya bende inanmak lstiyorum artık😔 insallH hissettigin gibidir canım insallah bebiş vardır naz yapıyordur bana.. 😃

yoruldum yaa artık yoruldumm.. gelmeyeceğini düşünmekten yoruldum. olmadı bugün itibariyle adet oldum canım çok sıkkın.. rabbim hayırlıca nasip etsin cümlemize.. dualarım her daim var. işte böyle olunca ne hayali kalıyor ne gerçeği yıkılıyor birden insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…