Bu hikayeyi okumalısınız hamileliğim mucize :)

Evet her üzüldügümde hikayeni okuyorum zaten canım ama ne biliyim morali bozuluyor insanın yinede adetim 32 günde bir bitanem olsa olsa 2 gün gecikir insallah dedigin gibi olur

Canm bide kan testi ysptir bence.belki idrarda gorunmez.

aminnn............................................................

Selamkızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım adetimi de 8 gün gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor ve eğer varsa bile 2 haftaliktir en fazla sizce olabilir mi

Merhaba canım, benim hikayemi okumuşsundur. Umudunu kaybetme kırmızı kartı görene kadar hep bi umut var. Üstelik bu yaşadığın belirtileri ben de yaşamıştım. Bence kan testi yaptırmanı tavsiye ederim..

Çok sağol canım yarın idrar testi birdaha yapicam cidden bana umut verdi hikayen yine olmazsa pazartesi kan testi yaptiricam Allah nasıl eder

Maşallah konu çok eski anladığım kadarıyla kızınıza sarılıp kokluyosunuz Rabbim bagislasin inşallah Rabbim nazarlardan korusun . ben de istiyorum böyle bir mucize. Böyle hikayeleri okudukça çok fazla umutluga dusuyorum :'( korundugunuz halde hamile kalabilmissiniz 5 yıldır hic korunmadik korunmak nedir de bilemeyiz tıbbi bir sorun da yok ama olmuyor. Allah istese herşeye rağmen veriyomus ama demek ki bana nasip etmedi hiç olmicak gibi çünkü. Engeller varken olması engeller yokken olmaması tamamen umutsuzluğumu arttırdı :'( agliyarak yazıyorum şuan çok kötü oldum

Rabbim ol der olur kardeşim. Ben bu hikayeyi doğru bulmadım konu sahibinden özür dilerim ama korunırken hamile kalmak falan.. Burda uğrasıp hamile kalamayan onca kadın varken bu çok lüks geldi bana.. Prezervatif ile korunuyıruz falan o kısmı yazmasaydı evet umut olurdu orası hava atmak gbi geldi bana.. Yada bilemiyorum ben çok hassaslastm etrafında cocuk yokmu sorusuna bile kızarak cevap veriyorum vs vs vs..

Güzel kardeşim ben o kadar çok inanıyorum ki Rabbim neyi ne zaman vereceğini çok iyi biliyor. Biz evliliğimiz ilk zamanları çocuk istedik 3 ay korunmadık hamile kalmadım, sonra aramız çok kötü oldu eşimle korunmaya başladık kendimizi düzeltene kadar çocuk sahibi olmayalım dedik, aramız daha da kötü oldu hatta biz boşanma kararı almıştık ama ağlaya ağlaya..
Sonra bu mucize oldu Allahım resmen boşanmamamız için bize kızımızı verdi.. Ve kızımızı öğrendikten sonra herşey çok değişti, birbirimize yeniden aşık olduk. Yani diyeceğim o ki; evlatlarımızın varlığı da yokluğu da imtihan.
Sizin de imtihanınız bu; Umut! Rabbim diyor ki; sana dünya imtihanı olarak bu derdi verdim bakalım benden umudunu kesecek misin? diye..
Umudunu kaybetme hayırlı zamanı kolluyordur güzel bebişin

Sizi anlıyorum, umutsuz gibisiniz bu yüzden bu tür hikayeler size gerçek dışı gelebilir. Biraz önce arkadaşın yorumuna cevap ta yazdım 3 ay istedik korunmadık hamile kalmadım sonra korunduğum zaman hamile kaldım. Yani Rabbimin mucizelerine inanın, umut edin. Ve inanıp inanmamak size kalmış, ben bu mucizeyi yaşadım çok şükür..
Hava atmak kısmı ise asla öyle bir düşüncem yok, sadece umutsuz olan arkadaşlara umut olmak istedim, Rabbim isterse verir istemezse vardır hayırlısı demek istedim.
İnşaallah siz de hayırlı zamanda yavrunuza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…