Bu hikayeyi okumalısınız hamileliğim mucize :)

Dila_S

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
1.792
3.021
408
35
Merhaba Hanımlar,

Hikayemi anlatmak istedim size mucize olduğu için..
Henüz gebeliğimin çok daha başındayım öğreneli de 3 gün falan oldu.
Biz eşimle korunuyoruz ve yöntemimiz prezervatif yani yalnızca %2 ihtimali olan bir yöntem en sağlıklı ve kesin yöntem(di)
Son adet tarihim 5 şubattı ve bi sonraki adetim de 8 mart olması lazımdı. Adetlerim düzenlidir. Ancak adetim 5 gün geçince 12 martta kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti bir sorunun yok gebelikte kistte yok dedi, her ihtimale karşı beta hcg yani kan testi yaptırdı ve sonuç 0,100 çıktı koskoca negatif zaten gebelik beklentim olmadığı için de sonuçtan emindim. Neyse sonra adetim yine gelmedi ama adet söktürücü de kullanmadım mucizelere inanırım içimden bi ses bebek var diyordu hiç bir belirtim olmamasına rağmen tabi kasık ağrısı hariç ve sık idrara çıkmaya başlamıştım. 1 hafta sonra tekrar doktora gittim yine muayene etti ve "rahim duvarın çok kalınlaşmış ya adetin gelmek üzere yada gebelik şüphesi taşıyorsun ve sol yumurtan çatlamış eğer gebelık yoksa ve gebelik düşünüyorsan çok güzel bi dönemdesin" dedi. Kan testi yaptırdı tabi ben negatif sonucu beklediğim için gayet sakin sonuçlarıma baktım bir de ne göreyim 0-5 değer aralığı negatif yazan tahlil sonucunda benim değerim 7,85 tabi panik oldum ama çok mutlu oldum. Doktorumu aradım "değer pozitif ama sınırda olduğu için kesin hamilesin diyemiyorum. Sakın ilaç kullanma ve dikkatli davran haftaya tekrar gel" dedi. Tabii ben dayanamadım 2 gün sonra tekrar test yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı gebeliğim kesinleşti Tahminimce henüz 2 haftalık falan ama tabi kesin olarak 4 gün sonra doktora gidince öğrenicem kaç haftalık olduğumu. Velhasıl adet olmam gereken dönemde benim yumurtlamam olmuş ve biz o dönemde eşimle ilişki yaşadık. Rabbimin bu mucizesi bizim korunmamıza rağmen benim minik meleğim annesinin rahmine yerleşmiş ve inşaallah her dakika duâ ediyorum bana tutunsun annesini bırakmasın diye Rabbim istediği zaman istediği kişiye ve en hayırlısını versin inşaallah.. Buradaki bütün anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum. Allahım sizi meleklerinize kavuştursun

Canım tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.Annelik bir mucize gercekten.Bende 17.haftamdayım.gebeligimin başından beri bazı sorunlar yaşadım.Şimdi ogluşumla iyiyiz çok şükür :)) Kendini sakın yorma bol bol dinlen.iyi beslen.Bebişine de kendinede iyi bak :)

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Buna benzer bir mucize yaşadım bende geçen sene :) Adet zamanında yumurtlamıştm bende senin gibi :) Adetimden bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim :)

Aa cok guzel bise bu cnm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim . Adetin ilk gunu yumurtlamissin o gun iliskiye girdiginizde yine prezervatif kullanmis miydiniz? Nasil korunursan korun allah verecekse her turlu veriyo ben buna inaniyorm cnm cok sevindim senin adina

Evet canım prezervatif kullanmıştık. Rabbimin vereceği varsa her yolu dene yine veriyor :)

İnsallah bebegini sag saglim kucagına alırsın canım benimde 15 gün gecikti yarın test yapacam hayırlısı insallah..

böyle mucizelerden bende istiyorummm.. rabbime çok dua ediyorum bana ve benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallahhh...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallahhh...

Adetin düzenli midir peki? Umudunu kaybetme benim hikayemden örnek al, belki daha belli etmiyodur kendini bebişin inşaallah

Evet her üzüldügümde hikayeni okuyorum zaten canım ama ne biliyim morali bozuluyor insanın yinede adetim 32 günde bir bitanem olsa olsa 2 gün gecikir insallah dedigin gibi olur

Evet her üzüldügümde hikayeni okuyorum zaten canım ama ne biliyim morali bozuluyor insanın yinede adetim 32 günde bir bitanem olsa olsa 2 gün gecikir insallah dedigin gibi olur

Eger bu ay yoksa da yine de üzülme, hayırlısı neyse o olsun. Belki henüz zamanı gelmemiştir diye düşün. Eğer böyle kendini üzer yipratirsan biyolojini etkiler.

Eger bu ay yoksa da yine de üzülme, hayırlısı neyse o olsun. Belki henüz zamanı gelmemiştir diye düşün. Eğer böyle kendini üzer yipratirsan biyolojini etkiler.

Evet canım kendimi cok yıpratmak da istemiyorum acıkcası ama üzüldüm sadece gec döllenmeden de süphelendim ama bilmiyorum hic bu kadar gecikmezdi az önce lavaboya gittim cok sünük baya akıntım var bakalım yarın kan testi yaptıracaz tekrar hayırlısı herseyin canım artık

Akıntı ve kasıkta batma en belirgin özellik tatlım. O yüzden kan testi en net sonucu verir bu kadar gecikmeye. Inşaallah utangaç bi bebeğin vardir ve kendini çıkarır ortaya:)

Akıntı ve kasıkta batma en belirgin özellik tatlım. O yüzden kan testi en net sonucu verir bu kadar gecikmeye. Inşaallah utangaç bi bebeğin vardir ve kendini çıkarır ortaya:)

İnsallah bitanem insallah dua et benim icin:) ara ara kasıkta batma da oluyor canım daha bugün de akıntıyı farkettim insallah dedigin gibi utangac bi bebisim vardır:)

böyle mucizelerden bende istiyorummm.. rabbime çok dua ediyorum bana ve benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallahhh...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallahhh...

Amin Rabbim tez zamanda seninde rahmine düşürsün meleğini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tüm isteyenlere inşaallah

canm seni takip ediyorum testi tekrarladınmı 30 küsürdü en son yükseldimi ??? bende lekelenme başladı adetim 6 gün gecikti.kistim olduğu için lekelenmelerim hep olur umudum yok ama seni görüncede umutlanıyo insan :)))

Şimdi doktordan geldim canım tekrar kan testi yaptırdım sonucu yarım saate kadar öğrenicem. Doktorla gebelik haftamı kesinleştirdik son adet tarihim 05 şubattı ama geç yumurtlamadan solayı son adet tarihimi 23 şubat olarak kayıtlara girdi ve 4+2 haftalık hamileyim. Ama keseyi henüz göremedik kafam takıldı buna ve üzüldüm.. Pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşaallah bebişimin geçici yuvasını görebilirim..
Sende sakın stres falan yapma inşaallah hamilesindir. Bende lekelenme falan hiç olmadı yerleşme kanaması falan da olmadı. Hatta göğüslerim falan hepsi normal hiç hamile gibi değilim sadece kasığım ağrıyo bundan da korkuyorum açıkçası hiç bir belirtim yok çünkü.
Sen hiç test yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…