- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 248
Merhaba Hanımlar,
Hikayemi anlatmak istedim size mucize olduğu için..
Henüz gebeliğimin çok daha başındayım öğreneli de 3 gün falan oldu.
Biz eşimle korunuyoruz ve yöntemimiz prezervatif yani yalnızca %2 ihtimali olan bir yöntem en sağlıklı ve kesin yöntem(di)
Son adet tarihim 5 şubattı ve bi sonraki adetim de 8 mart olması lazımdı. Adetlerim düzenlidir. Ancak adetim 5 gün geçince 12 martta kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti bir sorunun yok gebelikte kistte yok dedi, her ihtimale karşı beta hcg yani kan testi yaptırdı ve sonuç 0,100 çıktı koskoca negatif zaten gebelik beklentim olmadığı için de sonuçtan emindim. Neyse sonra adetim yine gelmedi ama adet söktürücü de kullanmadım mucizelere inanırım içimden bi ses bebek var diyordu hiç bir belirtim olmamasına rağmen tabi kasık ağrısı hariç ve sık idrara çıkmaya başlamıştım. 1 hafta sonra tekrar doktora gittim yine muayene etti ve "rahim duvarın çok kalınlaşmış ya adetin gelmek üzere yada gebelik şüphesi taşıyorsun ve sol yumurtan çatlamış eğer gebelık yoksa ve gebelik düşünüyorsan çok güzel bi dönemdesin" dedi. Kan testi yaptırdı tabi ben negatif sonucu beklediğim için gayet sakin sonuçlarıma baktım bir de ne göreyim 0-5 değer aralığı negatif yazan tahlil sonucunda benim değerim 7,85 tabi panik oldum ama çok mutlu oldum. Doktorumu aradım "değer pozitif ama sınırda olduğu için kesin hamilesin diyemiyorum. Sakın ilaç kullanma ve dikkatli davran haftaya tekrar gel" dedi. Tabii ben dayanamadım 2 gün sonra tekrar test yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı gebeliğim kesinleşti Tahminimce henüz 2 haftalık falan ama tabi kesin olarak 4 gün sonra doktora gidince öğrenicem kaç haftalık olduğumu. Velhasıl adet olmam gereken dönemde benim yumurtlamam olmuş ve biz o dönemde eşimle ilişki yaşadık. Rabbimin bu mucizesi bizim korunmamıza rağmen benim minik meleğim annesinin rahmine yerleşmiş ve inşaallah her dakika duâ ediyorum bana tutunsun annesini bırakmasın diye Rabbim istediği zaman istediği kişiye ve en hayırlısını versin inşaallah.. Buradaki bütün anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere duâ ediyorum. Allahım sizi meleklerinize kavuştursun
bebek bekleyen herkes için paylaştığın hikayen gerçekten bir umut oldu.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben ve benim gibi bekleyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah.. benimde adetim 5 gün öne gelirdi 23 de olmam lazımdı olmadım. ve 4_5 gündür sık idrara çıkıyorum tabi birde şiddetli bel ağrısı. inşallah bnimde meleğim tutunmuştur bana hayırlıca.. allahım herkese nasip et zorlaştırma kolaylaştır. sende sağlıkla huzur dolu bir gebelik geçirmen dileğiylee..