Güzel kızım, iş nişanla bitmiyor ki. Baksana abi ezilmesin diye senin ailenin yapacağı nişana bile engel oluyorlar. Düğün zamanı abiye böyle düğün yapılmadı, size de yok. Abinin karısı böyle gelinlik giymedi, sen de giyme. Abi balayına gitmedi, siz de gitmeyin. Abinin arabası yok, siz de almayın. Abinin evi 2+1, sizinki daha büyük olmasın. Abinin karısı çalışmıyor, sen de çalışma. Abin daha baba olmadı, siz de çocuk yapmayın. Daha yazayım mı? Abartıyorsam, bunların olabileceğini düşünmüyorsan sen söyle. Hayatını sevdiğin adama göre değil, onun abisine göre yaşamaya razı mısın? Sözlün değişebilecek birine benzemiyor çünkü.Sozluyum. Kayinvalide ve kayinpederimi simdiden hic sevmiyorum cok iki yuzluler ozellikle kayinvalidem
Sozlumun abisi ondan sadece 1 yas buyuk ama abi sonucta ve kayinvalideyle kayinpederin ondan ödü kopuyor. Varsa yoksa abi, onun istekleri, onun hayati, onun nisanlisi. Abi yokken kayinvalidem sozlume bir yalakalik yapiyor gorseniz oglusum, askim, herseyim, benim oglum nekadar tatli yavrusum baksaniza yakisiklim delikanlim... ama abisi varken asla o tarz konusmalar yapmiyor. Abin soyle yapti sende oyle yapacaksin, abinin nisanlisi bize 2 kere geldi seninki 1 kere gelicek abin alinmasin, abinin nisanlisina 1 kere gittik misafirlige sizinkilere gidmeyiz abiyi ezemeyiz oyle... bunlarlada sozlumun kafasini doldurmuslar abi sanki abi degil padisah
Abisi yokken biz Luuýu cok seviyoruz bayiliyoruz laflar isler abi varken Luu tukaka yuzume bakan yok. (abi varken abi yokken diyorum surekli, abi sehir disinda calisiyor ayda 1 kez gelip kaliyor ondan)
Daha niceleri... ve ben bu gercegi farkettigimden bu yana onlari hic sevmiyorum.. Butun bu soylediklerimi sozlumlede paylastim fazlasini hatta
Asil sorunda bu zaten... o bunlarin farkinda olmasina ragmen (her turlu anliyorum onunda farkinda oldugunu ama kabul etmek istemiyor belli ki) asla ailesine toz kondurmuyor, hep bir bahanesi var, hep sen yanlis dusunuyorsun, beni abimden daha cok seviyorlar, sen yanlis anliyorsun vs bu tarz seyler ve bahanelerle bir yolunu bulup ailesini hakli cikartiyor ama bu iki yuzluluk benim midemi bulandiriyor.. anlayacaginiz sozde sozlum birtanecik, icrata gelince abi birtanecik
Gidip ailesine dusman olmasini istemiyorum zaten ondan ama haklisin canim neden boyleler bilmiyorum bosver biz kendi yolumuza bakalim desin canimin yesin... ama o ailesini savundukca onlari sutten cikmis ak kasik cikarinca ve maddi maddenevi kendini kullandirtinca bende deliye donuyorum ...
Bir yolu yok mu arkadaslar, Allah askina gercegi goruyor zaten ama ona uygun davranmasinin bir yolu yok mu.. ben aptal yerine konuldugumuz icin cok sinirleniyorum ve buna izin verende sozlum
Lutfen bana akil verin cok ihtiyacim var cunku
Bir ekleme daha yapayim abi nisani evde yapti, biz salonda nisan yapmak istiyoruz diye kiyameti kopardilar, abisini nasil ezermisik, abisine nasil haksizlik edermisik
biz mi dedik evde yapin diye, onlarda yapsaydi, hem onlardan bir beklentimizde yok nisani benim ailem yapacak.. sozlumude ne yapip edip kandirdilar simdi salonda nisan yapicaz diye sozlum kendini suclu hissediyor, abisini eziyormus .... deli olmamakk elde degil
Güzel kızım, iş nişanla bitmiyor ki. Baksana abi ezilmesin diye senin ailenin yapacağı nişana bile engel oluyorlar. Düğün zamanı abiye böyle düğün yapılmadı, size de yok. Abinin karısı böyle gelinlik giymedi, sen de giyme. Abi balayına gitmedi, siz de gitmeyin. Abinin arabası yok, siz de almayın. Abinin evi 2+1, sizinki daha büyük olmasın. Abinin karısı çalışmıyor, sen de çalışma. Abin daha baba olmadı, siz de çocuk yapmayın. Daha yazayım mı? Abartıyorsam, bunların olabileceğini düşünmüyorsan sen söyle. Hayatını sevdiğin adama göre değil, onun abisine göre yaşamaya razı mısın? Sözlün değişebilecek birine benzemiyor çünkü.
Bu erkeklerin ailelerinin yaptığı saçmalıkları,erkeklere göstermeye çalışma huyundan ne zaman vazgeçiceksiniz? Yahu bütün evlilik problemleri bu yüzden çıkıyor resmen.Sevgili hanımlar,erkek arkadaşımın ayyaş,boş konuşan,bi öyle bi böyle davranan akrabasından tutun,kendi kırmadığı ceviz kalmadığı halde milletin eteğinin ucu açılsa vay efendim götü başı meydanda diye konuşan halasına kadar hepsine canım ciğerim diyorum.Oooo x abimi,vallahi ben severim onu.Karısına pek güzel davranıyo.Benimle nede güzel ilgileniyo.Yahu,adam yüzünden benimkide 2 günde bir içmeye alıştı ne iyisi?
Allah aşkına,bu şekilde hiç biryere varamazsınız,adamlarıda kendinize düşman ettiğinizle kalırsınız.Normal olan nedir?
Aaa ben çok severim diyip diyip,sonra ailesi ona yanlış yaptığı zaman ''Aa hiç beklemezdim bak o kadarda severim bilirsin toz kondurmam belki kötü bi niyetine yoktur ama bu sefer sen çok haklısın gerçektende dediğin gibi kötü olmuş ayıptır yani şaşırdım'' diceksiniz.Siz sevin,bırakın adam kötülesin.O kötüleyincede yukarda yazdıklarımın aynısı işte.Adamda o zaman oturur derki yahu şu kız bile bak onları nasılda çok severdi nasılda severdiiii ama o bile bana hak verdi.Demekki ben haklıyım diyip uzaklaşıcak.Ay 23 yaşında kızım,ben mi öğreteyim yavHanımlar biraz POLİTİK olun POLİTİK.Siz adamın yüzüne yüzüne çat çat öyle yaptılarda böyle yaptılarda kullandılarda bilmemnede diceksiniz,adamda size he aşkım sensin dicek.Öyle mi? YOK DAHA NELER.
Güzel kızım, iş nişanla bitmiyor ki. Baksana abi ezilmesin diye senin ailenin yapacağı nişana bile engel oluyorlar. Düğün zamanı abiye böyle düğün yapılmadı, size de yok. Abinin karısı böyle gelinlik giymedi, sen de giyme. Abi balayına gitmedi, siz de gitmeyin. Abinin arabası yok, siz de almayın. Abinin evi 2+1, sizinki daha büyük olmasın. Abinin karısı çalışmıyor, sen de çalışma. Abin daha baba olmadı, siz de çocuk yapmayın. Daha yazayım mı? Abartıyorsam, bunların olabileceğini düşünmüyorsan sen söyle. Hayatını sevdiğin adama göre değil, onun abisine göre yaşamaya razı mısın? Sözlün değişebilecek birine benzemiyor çünkü.
ne abiyms arkadas sanrsn padisah sultan suleyman:)) sozlun kayirir hep cnm nede olsa ailesi bakma dedgn gbi hersyn farknda ama ailesne kotu laf etmez kim olsa etmez. ama sen nisanini istdgn gbi yap 1kere olacak soncta her zaman deglSozluyum. Kayinvalide ve kayinpederimi simdiden hic sevmiyorum cok iki yuzluler ozellikle kayinvalidem
Sozlumun abisi ondan sadece 1 yas buyuk ama abi sonucta ve kayinvalideyle kayinpederin ondan ödü kopuyor. Varsa yoksa abi, onun istekleri, onun hayati, onun nisanlisi. Abi yokken kayinvalidem sozlume bir yalakalik yapiyor gorseniz oglusum, askim, herseyim, benim oglum nekadar tatli yavrusum baksaniza yakisiklim delikanlim... ama abisi varken asla o tarz konusmalar yapmiyor. Abin soyle yapti sende oyle yapacaksin, abinin nisanlisi bize 2 kere geldi seninki 1 kere gelicek abin alinmasin, abinin nisanlisina 1 kere gittik misafirlige sizinkilere gidmeyiz abiyi ezemeyiz oyle... bunlarlada sozlumun kafasini doldurmuslar abi sanki abi degil padisah
Abisi yokken biz Luuýu cok seviyoruz bayiliyoruz laflar isler abi varken Luu tukaka yuzume bakan yok. (abi varken abi yokken diyorum surekli, abi sehir disinda calisiyor ayda 1 kez gelip kaliyor ondan)
Daha niceleri... ve ben bu gercegi farkettigimden bu yana onlari hic sevmiyorum.. Butun bu soylediklerimi sozlumlede paylastim fazlasini hatta
Asil sorunda bu zaten... o bunlarin farkinda olmasina ragmen (her turlu anliyorum onunda farkinda oldugunu ama kabul etmek istemiyor belli ki) asla ailesine toz kondurmuyor, hep bir bahanesi var, hep sen yanlis dusunuyorsun, beni abimden daha cok seviyorlar, sen yanlis anliyorsun vs bu tarz seyler ve bahanelerle bir yolunu bulup ailesini hakli cikartiyor ama bu iki yuzluluk benim midemi bulandiriyor.. anlayacaginiz sozde sozlum birtanecik, icrata gelince abi birtanecik
Gidip ailesine dusman olmasini istemiyorum zaten ondan ama haklisin canim neden boyleler bilmiyorum bosver biz kendi yolumuza bakalim desin canimin yesin... ama o ailesini savundukca onlari sutten cikmis ak kasik cikarinca ve maddi maddenevi kendini kullandirtinca bende deliye donuyorum ...
Bir yolu yok mu arkadaslar, Allah askina gercegi goruyor zaten ama ona uygun davranmasinin bir yolu yok mu.. ben aptal yerine konuldugumuz icin cok sinirleniyorum ve buna izin verende sozlum
Lutfen bana akil verin cok ihtiyacim var cunku
Bir ekleme daha yapayim abi nisani evde yapti, biz salonda nisan yapmak istiyoruz diye kiyameti kopardilar, abisini nasil ezermisik, abisine nasil haksizlik edermisik
biz mi dedik evde yapin diye, onlarda yapsaydi, hem onlardan bir beklentimizde yok nisani benim ailem yapacak.. sozlumude ne yapip edip kandirdilar simdi salonda nisan yapicaz diye sozlum kendini suclu hissediyor, abisini eziyormus .... deli olmamakk elde degil
bence abiye nezaken sorun herşeyi "abi şunu yapsak ayıp olur mu" diye sorun.bence o da nezaketen "ayıp olmaz" der büyük ihtimalle. kaynanaya da "ayıp olmaz dedi" diyip işin içinden sıyrılırsınız
Abi anneyle babaya maddi destek veriyor mu ?
Yani para mı alıyorlar ondan musluk kesilir diye mi korkuyorlar böyle
Allah korusun abinin 1 çocuğu olsa size 2. Çocuğu yaptırmazlar..
Daha çok sevdiklerinden değil de abi arıza biri de ondan mi bu kadar korku acaba..
Aman celallendirmeyelim mi diyorlar..
Var öyle idare edilen tipler..
Amac ne olaki?
oldurseler beni inan boyle dedigin gibi politik olamam canim, bu yuzden benden ayrilacaksada yolu acik olsun
sevmiyorummm sevmiyorummm sevmeyecegim sozlumede hep soyleyecegim istesemde engel olamam kendime :/
O zaman evliliğinde çok sorun yaşicaksın demektirBoşanıyorum diye konu açsan şaşırmamhatta,çünkü her ele karışınca her düşündüğünü söyleyen hiç bir kadın mutlu olamaz.Ynlış yoldasın ne yazıkki
Onu bilmem de abi çocuk yapmadan kardeşe izin verilmez. Abinin 1 varsa kardeş 2 çocuk yapamaz. Bunun olacağını ben buraya yazıyorum. Konu sahibi günü gelince açıp okurevlenince ne olacak peki?
abin gece 10 da yatıyor siz daha erken yatı da ezmeyin abini mi dicekler yok artık töbe töbee
onlar izin vermez ama onlardan izin alacak kim canim, onlari dinlemeyecegim ve bana istedigini yaptiramayacaklar hicbirzamanOnu bilmem de abi çocuk yapmadan kardeşe izin verilmez. Abinin 1 varsa kardeş 2 çocuk yapamaz. Bunun olacağını ben buraya yazıyorum. Konu sahibi günü gelince açıp okur