Bu hep boyle mi gider

Abi anneyle babaya maddi destek veriyor mu ?
Yani para mı alıyorlar ondan musluk kesilir diye mi korkuyorlar böyle

Güzel kızım, iş nişanla bitmiyor ki. Baksana abi ezilmesin diye senin ailenin yapacağı nişana bile engel oluyorlar. Düğün zamanı abiye böyle düğün yapılmadı, size de yok. Abinin karısı böyle gelinlik giymedi, sen de giyme. Abi balayına gitmedi, siz de gitmeyin. Abinin arabası yok, siz de almayın. Abinin evi 2+1, sizinki daha büyük olmasın. Abinin karısı çalışmıyor, sen de çalışma. Abin daha baba olmadı, siz de çocuk yapmayın. Daha yazayım mı? Abartıyorsam, bunların olabileceğini düşünmüyorsan sen söyle. Hayatını sevdiğin adama göre değil, onun abisine göre yaşamaya razı mısın? Sözlün değişebilecek birine benzemiyor çünkü.

İşin zor. .

İstediğiniz gibi olmayacaksa eğer..

zor ..

Bencede tamamıyla sizin söylediğiniz gibi olacak

Bu daha baslangic canim daha hicbir sey gormedin.Benim esim de 2 cocugumuz var abisi 40 yasina geldi kimseleri begenip evlenmedi cocugu yok diye vicdan yapiyor te Allahim yaaa.

bence abiye nezaken sorun herşeyi "abi şunu yapsak ayıp olur mu" diye sorun.bence o da nezaketen "ayıp olmaz" der büyük ihtimalle. kaynanaya da "ayıp olmaz dedi" diyip işin içinden sıyrılırsınız

Bu erkeklerin ailelerinin yaptığı saçmalıkları,erkeklere göstermeye çalışma huyundan ne zaman vazgeçiceksiniz? Yahu bütün evlilik problemleri bu yüzden çıkıyor resmen.Sevgili hanımlar,erkek arkadaşımın ayyaş,boş konuşan,bi öyle bi böyle davranan akrabasından tutun,kendi kırmadığı ceviz kalmadığı halde milletin eteğinin ucu açılsa vay efendim götü başı meydanda diye konuşan halasına kadar hepsine canım ciğerim diyorum.Oooo x abimi,vallahi ben severim onu.Karısına pek güzel davranıyo.Benimle nede güzel ilgileniyo.Yahu,adam yüzünden benimkide 2 günde bir içmeye alıştı ne iyisi?
Allah aşkına,bu şekilde hiç biryere varamazsınız,adamlarıda kendinize düşman ettiğinizle kalırsınız.Normal olan nedir?
Aaa ben çok severim diyip diyip,sonra ailesi ona yanlış yaptığı zaman ''Aa hiç beklemezdim bak o kadarda severim bilirsin toz kondurmam belki kötü bi niyetine yoktur ama bu sefer sen çok haklısın gerçektende dediğin gibi kötü olmuş ayıptır yani şaşırdım'' diceksiniz.Siz sevin,bırakın adam kötülesin.O kötüleyincede yukarda yazdıklarımın aynısı işte.Adamda o zaman oturur derki yahu şu kız bile bak onları nasılda çok severdi nasılda severdiiii ama o bile bana hak verdi.Demekki ben haklıyım diyip uzaklaşıcak.Ay 23 yaşında kızım,ben mi öğreteyim yav Hanımlar biraz POLİTİK olun POLİTİK.Siz adamın yüzüne yüzüne çat çat öyle yaptılarda böyle yaptılarda kullandılarda bilmemnede diceksiniz,adamda size he aşkım sensin dicek.Öyle mi? YOK DAHA NELER.

oldurseler beni inan boyle dedigin gibi politik olamam canim, bu yuzden benden ayrilacaksada yolu acik olsun
sevmiyorummm sevmiyorummm sevmeyecegim sozlumede hep soyleyecegim istesemde engel olamam kendime :/

canim bu dedigin liste cuk diye oturdu tami tamina fazlasiyla olacak bir liste
ama baksinlar gorsunler abiden daha iyisini nasil yapiyorum, ha sozlum beni kaybetmeyi goze aliyorsa biter zaten
buyuk konusmak istemiyorum ama asla ve asla onlarin dediklerini dinlemeyecegim inadina dahada iyisini yapicam herseyin sadece izlesinler, sozlumde ezik ezik uzulsun abimi eziyorum diye devam etsin ne diyeyim umrumda degil

ne abiyms arkadas sanrsn padisah sultan suleyman:)) sozlun kayirir hep cnm nede olsa ailesi bakma dedgn gbi hersyn farknda ama ailesne kotu laf etmez kim olsa etmez. ama sen nisanini istdgn gbi yap 1kere olacak soncta her zaman degl

bence abiye nezaken sorun herşeyi "abi şunu yapsak ayıp olur mu" diye sorun.bence o da nezaketen "ayıp olmaz" der büyük ihtimalle. kaynanaya da "ayıp olmaz dedi" diyip işin içinden sıyrılırsınız

sagol canim iyi fikirmis ama bu nezaketi gormeyi hak etmiyolar
birsey derlerse benim gobegim abiyle baglanmadi beni ilgilendirmez onlarin nasil yaptigi diye yuzlerine soyleyecegim vallahi

Abi anneyle babaya maddi destek veriyor mu ?
Yani para mı alıyorlar ondan musluk kesilir diye mi korkuyorlar böyle

abi maddi birseyler yapiyor evet ama benim saf sozlum ondan dahafazlasini yapiyorya, yani maddiyattan olsaydi benimkine bu degeri verirlerdi herhalde bilemiyorum o'da ayri bir konu, utanmalari yok iki kardesi yaris icine sokmuslar resmen abin onu aldi, kardesin onu aldi diye digerini digerine ove ove hangisi daha cok aliyor veriyor sefasini onlar suruyor
bu konudada cok tartistim sozlumle, artik azaltti maddi yardimi cok nadiren katkida bulunuyor, onlarda bozuluyor tabi

Allah korusun abinin 1 çocuğu olsa size 2. Çocuğu yaptırmazlar..

Daha çok sevdiklerinden değil de abi arıza biri de ondan mi bu kadar korku acaba..
Aman celallendirmeyelim mi diyorlar..
Var öyle idare edilen tipler..

Allah korusun abinin 1 çocuğu olsa size 2. Çocuğu yaptırmazlar..

Daha çok sevdiklerinden değil de abi arıza biri de ondan mi bu kadar korku acaba..
Aman celallendirmeyelim mi diyorlar..
Var öyle idare edilen tipler..

ariza bir tip degil bende anlamiyorum neden ona bukadar deger verdiklerini
onlar bana hicbirsey yaptiramaz canim, onlara karsi okadar doldum ki neyi istiyorlarsa tam tersini yapicam inadima
sozlum su an icin, sen varsin bundan sonra hayatim herseyim sen oldun gerisi bos diyor .. ailesini korumaya devam etsede ha zor gelirse yolu acik olsun, uzuleceksede uzulsun abimi ezdim diye umrumda degil kendi salakligi

oldurseler beni inan boyle dedigin gibi politik olamam canim, bu yuzden benden ayrilacaksada yolu acik olsun
sevmiyorummm sevmiyorummm sevmeyecegim sozlumede hep soyleyecegim istesemde engel olamam kendime :/

O zaman evliliğinde çok sorun yaşicaksın demektir Boşanıyorum diye konu açsan şaşırmamhatta,çünkü her ele karışınca her düşündüğünü söyleyen hiç bir kadın mutlu olamaz.Ynlış yoldasın ne yazıkki

canim ben kendimi bildim bileli acik sozlu oldum
bir gun yapsam ikinciye iki kati daha beterini soylerim bu sefer kattiyen dayanamam
hersey olacagina varirmis ne yapayim, sagol yardimci olmaya calistigin icin

evlenince ne olacak peki?
abin gece 10 da yatıyor siz daha erken yatı da ezmeyin abini mi dicekler yok artık töbe töbee
Onu bilmem de abi çocuk yapmadan kardeşe izin verilmez. Abinin 1 varsa kardeş 2 çocuk yapamaz. Bunun olacağını ben buraya yazıyorum. Konu sahibi günü gelince açıp okur

Onu bilmem de abi çocuk yapmadan kardeşe izin verilmez. Abinin 1 varsa kardeş 2 çocuk yapamaz. Bunun olacağını ben buraya yazıyorum. Konu sahibi günü gelince açıp okur
onlar izin vermez ama onlardan izin alacak kim canim, onlari dinlemeyecegim ve bana istedigini yaptiramayacaklar hicbirzaman
sozlume dedim eger bana uymayacaksa yolu acik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…