• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hep böyle gidemez...

Clementine arkadasima katiliyorum...belkide cidden esinin uyku düzeni bozuldu hatta uyku problemi bile olabilir...

Gündüzleri cok uyuyor gec vakitde uyaniyorsa gece erken yatamaz tabiki....

Esini sabahlari erkenden uyandir....gece erken yatar o zaman..

meraba hayatım ben nilüfer benim sorunumda aynısı galiba yada biraz değişik bende eşimle severek evlendim onunla okadar mutluydumki birlikteyken hemen 3 ayda evlendik onsuz oda bensiz yapamıyodu neyse evlendik ve 1,5 yıldır evliyim dünya tatlısı bir kızım var 3 aylık neyse eşimle terk derdim iştenm gelir internetin başında oyun oynar yatana kadar okadar sıkılıyorumki kzılar anlatamam bıktım kısacası diyorumki benimle ilgilenmiyosun oda ilgileniyorum ya daha ne yapıyım diyo hadi benide geçtim kızınla bile fazla ilgilenmiyo okadar yoruldumki şu 1,5 sene içinde hiç beni düşünmez hani ben açmıyım tokmuyum karım sever veya sevmez o sadece kendini düşünür bir gün bilmem süpriz yaptığını sadece yıldönümlerinde alırsa bi çiçek veya hediye alır aman onuda istemiyorum sadece bana zaman ayırsın allahtan evde bilgisayar yok annemde var evdede belgesel kanala bi takılıyo işten gelince yatana kadar ooooooooooooooooof sıkıldım yemin ederim hiç değişik bişeyimiz yok evlenince dahada köreldim ne yapacağımı bilmiyorum sabah kalk iş yap yemek yap kocan gelsin 1saat den az kızınla ilgilensin beni öyle sonra koca nerde yatakta oooooooooo uyumuş yelleniyo valla kızlar banada yardımcı olun nasıl benimle ilgilenmesini sağlarım ama suç bendede var ona bazen sinirleniyorum ben uzattıkçça uzatıyorum ama tahammül edemiyorum napıyım istiyorumki hep benimle ilgilensin akşama kadar çalışır konumuz bile yemek masasında bugün nasıl geçti derim hooop anlatır bitti muhabbetimiz e yok anlıcanız saygı dersen sınırda kalmış banada yardım edin lütfen nasıl ilgilenir benimle

canım burdaki birçok arkadaşımıza olduğu gibi uyku düzeni bozulmuş. benimde öyle.. benimde bebek sayesinde bozuldu uykum. erkenden yatsam bile kaşıntılar basıya sağa sola dön eşimide uyutmuyorum. eşininde sabah erken kalkmak gibi bir zorunluluğu olmadığı için rahat davranıyordur. bence öyle kavgalar koparmadan bi doktora gidin bazı hastanelerde uyku merkezleri fln oluyor.
evde olduğu için erken kalksın erken yatsın bir çözüm deil. sabah erken kalksa bile vucut gunduz uyumaya alışmış yine uyuklar.

bu durumun seni istememesi ile falan kesinlikle ilgisi yok.

meraba hayatım ben nilüfer benim sorunumda aynısı galiba yada biraz değişik bende eşimle severek evlendim onunla okadar mutluydumki birlikteyken hemen 3 ayda evlendik onsuz oda bensiz yapamıyodu neyse evlendik ve 1,5 yıldır evliyim dünya tatlısı bir kızım var 3 aylık neyse eşimle terk derdim iştenm gelir internetin başında oyun oynar yatana kadar okadar sıkılıyorumki kzılar anlatamam bıktım kısacası diyorumki benimle ilgilenmiyosun oda ilgileniyorum ya daha ne yapıyım diyo hadi benide geçtim kızınla bile fazla ilgilenmiyo okadar yoruldumki şu 1,5 sene içinde hiç beni düşünmez hani ben açmıyım tokmuyum karım sever veya sevmez o sadece kendini düşünür bir gün bilmem süpriz yaptığını sadece yıldönümlerinde alırsa bi çiçek veya hediye alır aman onuda istemiyorum sadece bana zaman ayırsın allahtan evde bilgisayar yok annemde var evdede belgesel kanala bi takılıyo işten gelince yatana kadar ooooooooooooooooof sıkıldım yemin ederim hiç değişik bişeyimiz yok evlenince dahada köreldim ne yapacağımı bilmiyorum sabah kalk iş yap yemek yap kocan gelsin 1saat den az kızınla ilgilensin beni öyle sonra koca nerde yatakta oooooooooo uyumuş yelleniyo valla kızlar banada yardımcı olun nasıl benimle ilgilenmesini sağlarım ama suç bendede var ona bazen sinirleniyorum ben uzattıkçça uzatıyorum ama tahammül edemiyorum napıyım istiyorumki hep benimle ilgilensin akşama kadar çalışır konumuz bile yemek masasında bugün nasıl geçti derim hooop anlatır bitti muhabbetimiz e yok anlıcanız saygı dersen sınırda kalmış banada yardım edin lütfen nasıl ilgilenir benimle

cnm benim eşimde ilk evlendiğimiz zamanda bir öperdi sonra dönüp yatardı bu benim çok sinirimi bozuyodu sarıl bana derdi bir iki bişey demedim.3.de ben bu şekilde yatmayı sevmiyorum dedim uykuya tam dalana kadar sarılmak öpmek nefesini sıcaklığını hissetmik istiyorum dedim.ama sen bunu istemiyosun galiba ki arkanı dönmek daha cazip geliyo.yok aşkım ben haliyle hep tek yatmaya alıştım şimdi evlendik iki kişiyiz yatağa bile sığamıyorum bazen ve bu durum beni uykusuz bırakıyo felan dedi.tamam dedim sen bilirsin.döndüm yattım bu sefer anladı heralde güzel olmadığını o bana sarıldı.bir iki gün sonra yüzyüze yattık ve şuanda 3 yıllık evliyiz asla arkasını dönmez yatağa önce o girse hemen kolunu açar ve bazen o kadar sıkarki nefes alamam içimde hisssetmek istiyorum seni der. ve uyuyana kadar bu şekildeyiz. hatta gece bile bazen fark ediyorum öpüyor ve uykuluyken beni kendine döndürüyor öyle yatıyoruz.bu insana acayip huzur veriyor. bekarlar eminim anlamıycak bu duyguyu ama insana sarılması güven veriyor huzuur veriyor.Sanki sana kimse bişey yapamıycakmış gibi geliyo.yani bunu anlatmak istedim yardım istemişsin cnm. bence sende güzel güzel anlat.dokunarak okşuyarak yap bunu.böyle olursa dahada güzel olacağını anlat ona.yatağa mümkün mertebe birlikte girin sen gelmeden uyumaması için gerekli tüm şebeklikleri yap.onu güldürüp uykusunu kaçır.şayet ben öyle yapıyorum:)10 15 dk işim varsa ve bu mutlaka yapılması gerekiyorsa bakıyorum o yatağa giriyor.hemen bben üzerine sıçrıyorum şebeklik felan güldürüyorum onu uyumaması gerektiğini uyursa ona trip yapacağımı felan diyorum.bu onu daha çok güldürüyo.tamam maymun :) gel bekliyorum diyo. ve o şekilde uyuyoruz.umarım cnm seninde istediğin gibi olur eşin.dediklerimi yap belki faydası olur.Allaha emanet ol

kızlar valla artık bunaldım yazıp içimi dökeyim dedim
belki aynı şeyleri yaşayan olmuştur şubatta doğum yaptım 4 ay bitti sezeryanla oldu
ama allaha şükür 15 günde toparladım ben
sorunumuz eşimle adam artık sabahlara kadar oturuyo benle yatıp uyumuyo bile ama görseniz kızımızı çok sevio beni çok sevio her konuda bana çok yardımcı ama gel görki çok değişti
ben ona sarılıp uyumak istiyorum ama onu bile yapamıyorum söylediğimde ben abartıyo oluyorum ama artık bıktım dayanamıyorum
sabah işe gelmeden bi de güzel tartıştık kii ben bu konuda defalarca onla konuştum güzellikle iyilikle yok anlamıo
sabah artık en sonunda patladım böyle giderse hayatının sonuna kadar yalnız uyuyacaksın dedim çıktım
geceleri gözüme uyku girmez oldu napıcam ben her yolu denedim ama artık boşvericem galiba:oklava:
cnm alışmış o sabaha kadar oturmaya.ne yapsa uykusu gelmez akşamdan sadece ona birgün zorlanacağını ertesi gün düzene gireceğini tatlılıkla anlat. bir gün erken yatıp erken kalkarsa emin ol ikinci gün aynı saatte uykusu gelir.en çok ona ihtiyacın olduğu zamanlarda böyle yapması üzüyo seni farkındayım.ama bence sen kızının tadını çıkar Bak isteyipte olmayan kaç aile var rabbin sana evlat nasip etmiş. onun mutluluğunu doya doya yaşa.ve biraz bence kızının azından ona not yaz.ve deki babacım seni çok seviyorum sende beni çok seviyorsun ama annemi biraz ihmal ediyorsun galiba.Ben öyle hissediyorum.Ben daha ebbek olsamda herşeyi hissederim.Annem çok üzülüyo.üzülünce bende üzülüyorum lüftfen annemle ilgilen.ona çok sarıl çok öp ki bende mutlu olayım ve çabucak büyüyeyimm.gibi felan tabi ben hızlı hızlı yazdım sen değiştirebilirsinde belki bu şwekilde işe yarar. ama lütfen kendini üzmee

Back