bak bazı erkekler doğum sonrası eşlerine farklı bakmaya başlarlar. benim eşimle böle bir durum olmadı ama, eşimle bir gün bunun konuşmasını yapmıştık. başka birinden bahsediyorduk. ve eşim şöyle demişti. bazı erkekler eşleri doğum yaptıktan sonra eşleri ana vasfıyla görmeye başlar, uzaklaşır, sanki ona dokunursa kutsal bişeye bir varlığa bu tür yakşaılır mı diye içinde çelişir demişti. bazı erkekler bunu üzerinden atması için zaman gerekir demişti.ister istemez ne anne ne debaba bazı şeyleri bir anda oturtamıyor, işinde içinde bir bebek var, bunlar zamanla oturacak şeyler, ki kimi zaman kadınlar doğumdan sonra belli bir süre eşlerine dokunmak bile istemezlerki, hatta gzöleri bile görmek istemez, erkeklerde de bu olabilir, biraz zaman tanımak, eş vasfını yendien kazanmak gerekir, kimi zaman maalesef kadın o kadar çok vasfı üzerinde barındırmaya çalışıyorki, arada gitgeller olmaası doğal kaşılanmalı bence, bebek doğdukatan sonra direk anne vasfına sokuyoruz kendimizi ve maalesef bazen kadınlığımızı unutuyoruz, he sen böyle olmadı diyorsun, ama eşin seni hala seni sadece anne vasfında görebiliyor olabilir, bence eşinle özel günler planla, bebeğini bırakabilceğin kimse varsa bir gün al eşini çık dışarı arşınla caddeleri, gir bir yere otur başabaşa bi yemek yiyin, sinemaya gidin, bazen anne babalar sevgili olduklarını unuturular, bunun çin kendinize biraz özel alan tanıyın. eski günlerinizibiraz canlandırın bi ahreket gelsin hayatınıza, oda aa benim karım sadece anne değil, aslında o benim sevgilim diyebilsin.
naçizane fikrim