• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hep böyle gidemez...

gulsah106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
10
0
86
43
İstanbul
kızlar valla artık bunaldım yazıp içimi dökeyim dedim
belki aynı şeyleri yaşayan olmuştur şubatta doğum yaptım 4 ay bitti sezeryanla oldu
ama allaha şükür 15 günde toparladım ben
sorunumuz eşimle adam artık sabahlara kadar oturuyo benle yatıp uyumuyo bile ama görseniz kızımızı çok sevio beni çok sevio her konuda bana çok yardımcı ama gel görki çok değişti
ben ona sarılıp uyumak istiyorum ama onu bile yapamıyorum söylediğimde ben abartıyo oluyorum ama artık bıktım dayanamıyorum
sabah işe gelmeden bi de güzel tartıştık kii ben bu konuda defalarca onla konuştum güzellikle iyilikle yok anlamıo
sabah artık en sonunda patladım böyle giderse hayatının sonuna kadar yalnız uyuyacaksın dedim çıktım
geceleri gözüme uyku girmez oldu napıcam ben her yolu denedim ama artık boşvericem galiba:oklava:

sana zarar vereceğini düşünüyor olabilirmi daha toparlayamadığını falan:umursamaz:

Üstüne gitmek daha çok itici olabilir. Seviyorsa mesele yok. Kendi haline bırak bakalım biraz zaman ver.

üstüne gitmemeyide denedim aklınıza gelen her yolu da ama neden böyle davranıyor anlamıyorum
kaç kere aldım karşıma konuştum 1 gün iyi öbür gün aynı
oluruna bıraktım şimdilik hep fedakarlık yapan nedense biz oluyoruz ama
birazcık düşünseler bu kadar bencil olmasalar kadınlar herşeye göz yumar o da bi yere kadar ama

Erkek milleti işte, ben bekar olarak pek anlamam bu işlerden.. Ama onlar sanıırm biizm kadar duygusal değiller ve senini ona hitiyacın olabileceğini akıl edemiyor. Ama düzelir diye düşünüyorum.. Ya da şunu dene bence, o gelmiyorsa, sen yastığını alıp onun yanına git.. Sen gelmiyorsan, ben gelirim de.. Bu onu etkileyebilir.. :utangac:

yanınızda uyumuyor ama başka yerde de mi uyumuyor?
ilginç geldi bana,yani doğum sonrası cinsel hayatta bir süre aksamalar olması normal
ama şubattan beri diosun,bayaa olmuş
sen de git otur onunla madem

Şu erkekler ne kadar garip yaratıklar...kafamçokkarıştı
Doğumu yapan, her zorluğa katlanan kadın, psikolojisi bozulan adam...:olmaz:

oturup ne yapıyor ki
bilgisayarla mı uğraşıyor.
gündüz işe gitmiyor mu bu adam?

yani aynen napıyoki hem çocuk kendi yatğında değilmi sizde eşinizle çok kötü bir durum en mutlu olmanız gereken zamanlar bence biraz annelik sıfatından çıkın evde dekolte falan giyin süslenin makyaj yapın aslında eşiniz suçlu ama kadınız ya mecbur iş size düşüyor sonuçta siz mutlu olucaksınız

üstüne gitmemeyide denedim aklınıza gelen her yolu da ama neden böyle davranıyor anlamıyorum
kaç kere aldım karşıma konuştum 1 gün iyi öbür gün aynı
oluruna bıraktım şimdilik hep fedakarlık yapan nedense biz oluyoruz ama
birazcık düşünseler bu kadar bencil olmasalar kadınlar herşeye göz yumar o da bi yere kadar ama

konuşmak çokta işe yaramaz çünkü olaylar aynı olucak üstüne düşmeden evdeki ortamı değiştirin mümkünse eve geldikten 1saat sonra bebeği uyutun güzel giyimli bir şekilde yanına oturun ona ayak uydurun sevdiği şeyleri yiyin iş size düşüyor sabırlı olun sonra sitem edersiniz

Sorununuzu tam olarak anlamadım. Adam yanınıza gelmiyor salonda mı uyuyor, yoksa geliyorda birlikte mi olamıyorsunuz, yoksa bilgisayara mı takılıyor. Tam bir açıklama yaparsanız yardımcı olmaya çalışırız.

bak bazı erkekler doğum sonrası eşlerine farklı bakmaya başlarlar. benim eşimle böle bir durum olmadı ama, eşimle bir gün bunun konuşmasını yapmıştık. başka birinden bahsediyorduk. ve eşim şöyle demişti. bazı erkekler eşleri doğum yaptıktan sonra eşleri ana vasfıyla görmeye başlar, uzaklaşır, sanki ona dokunursa kutsal bişeye bir varlığa bu tür yakşaılır mı diye içinde çelişir demişti. bazı erkekler bunu üzerinden atması için zaman gerekir demişti.ister istemez ne anne ne debaba bazı şeyleri bir anda oturtamıyor, işinde içinde bir bebek var, bunlar zamanla oturacak şeyler, ki kimi zaman kadınlar doğumdan sonra belli bir süre eşlerine dokunmak bile istemezlerki, hatta gzöleri bile görmek istemez, erkeklerde de bu olabilir, biraz zaman tanımak, eş vasfını yendien kazanmak gerekir, kimi zaman maalesef kadın o kadar çok vasfı üzerinde barındırmaya çalışıyorki, arada gitgeller olmaası doğal kaşılanmalı bence, bebek doğdukatan sonra direk anne vasfına sokuyoruz kendimizi ve maalesef bazen kadınlığımızı unutuyoruz, he sen böyle olmadı diyorsun, ama eşin seni hala seni sadece anne vasfında görebiliyor olabilir, bence eşinle özel günler planla, bebeğini bırakabilceğin kimse varsa bir gün al eşini çık dışarı arşınla caddeleri, gir bir yere otur başabaşa bi yemek yiyin, sinemaya gidin, bazen anne babalar sevgili olduklarını unuturular, bunun çin kendinize biraz özel alan tanıyın. eski günlerinizibiraz canlandırın bi ahreket gelsin hayatınıza, oda aa benim karım sadece anne değil, aslında o benim sevgilim diyebilsin.

naçizane fikrim

bence zamana ihtiyacı var ve de konuşmaya.alın karşınıza konuşun neden uzak durduğunu sorun açıkça itici mi geliyorum yoksa doğumdan sonra bana karşı ilgin mi bitti sorun ya bakalım ne dicek.Erkekler doğum sonrası bu tip davranışlarda bulunuyorlar psikolojik bişi olduğu kanısındayım.

bir de şu var doğum öncesi uzunca bisüre belki eşinize ilgi gösteremediniz o da bu duruma alıştı ve doğum sonrası da uzak durarak sizden bunu sürdürüyor olabilir.

fazla uzatmamak adına çok ayrıntı vermedim o yüzden tam anlaşılmadı sanırım.
şöyle ki her kadın ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyar eşinin kokusu ona sarılıp uyumak bile bizlere huzur verir
eşim doğumdan sonra bana hep sana karşı olan saygım 5 kat daha arttı dedi beni sevdiğini de biliyorum ama nedense uykum yok bahaneleri ile ya pc başında ya tv başında sabaha kadar oturuyor yatağa sabaha karşı geliyor en erken 5 te bende uyyo oluyorum tabii ki
işini evden yürütüyor dışarı hayatı da yok zaten ama bu durumun sebebini bi türlü çözemedim.Karşı alıp defalarca konuştum haklısın dedi 1 gün farklı ama diğer gün aynı
arkadaşlarımından da buradaki gibi öneriler geldi evde daha bi bakımlı ol dikkatini çek diye onu da denedim çok yakın bir aile dostumuz benim çok yakın arkadaşım eşinin konuşmasını bile önerdi ben 3. kişileri asla araya sokmam dedim ki bunu hiç doğru bulmuyorum.
ama en zoru da dışardan bile insanların bunu farketmesi
annem ve babam bile anlamışlar bunlar ne biçim genç demiş babam anneme karısı işe gidiyo sabah akşam 12 de 1 de yatıyo kocası sabaha kadar oturuyor bu zamanın kıymetini bilsinler demiş
dün zaten tavır koydum 5 aydır güzellikle hallolmuyo madem dedim bi de bu yolu deneyelim.
böyle giderse ömrünü yalnız uyuyarak geçireceksin dedim.
sonuç dün gece biraz daha erken yatmış ama ben çoktan uyumuştum sabah gördüm yanımda
bilmiyorum nasıl anlayacak arkadaşlar allaha şükür bi derdimizde yok ve bu sorunumuz olmasa bu güne dek çokta mutlu bir aileydik
tabii şu da var belki de o bu durumdan memnundur ama benim mutsuz olduğumu da anlaması gerek biz bir ömür aynı yastığa baş koymak için evet demedik mi?
teşekkür ederim hepinize yaptığınız öneri ve yorumlar için

bende kasımda dogum yaptım ve benzer seylerı yasadım esım bana kardesı gıbı davranmaya baslamıstı artık. ne bır romantık soz ne bır sarılma arada (gecelerı emzırmek ıcın oglanı yanıma aldıgımdan) ayrı yattıgımızda oluyordu ama yenı yenı duzeldık. dogumdan sonra ılk 6 ay genelde bu sekılde gecıyor o yuzden panık yapmayın bos yere kırmayın bırbırnızı. umarım en kısa zamanda duzelır..

bizde de yaşandı benzer durumlar canım...bazı erkekler de sendrom yaşıyorlar bence... ben doğum sonrası fazla kilolaırla iligli diye düşünmüştüm ama bilemiyorumn yine de...ama olabiliyor böyle...

hamileyken bazı kadınlar eşlerini kendinden uzaklaştırıyorlarmış. sonrasında erkekle kadının arasında soğuma oluyormuş. hamileyken bile olsa eşlerle uyuma taraftarıyım hatta doğumdan sonra bile. eşlerimizinde ilgiye ihtiyaçları var. belkide bu yüzdendir farkında olmadan onun ihmal etmiş olabilirsin. biraz sabretmelisin.

Back