- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
- Konu Sahibi safiyesercan
-
bana da öyle geldi tereddüt de kaldım:18:
başka alternatifler düşün tatlım
kızlar hediye arıyordum doğum günü için ararken bunu buldum nette sizce kendi resmimizi yapıştırıp vermek geldi aklıma sizce çok mu saçma olur bir erkeğe bunu vermek ?
Eki Görüntüle 932159
bence çok şeker çok sevimlice bi hediye olur
yanı sırada bi parfüm veya başka bişey eklersin güzel olur
Bana da çok sevimli geldi :)Ben şöyle düşünmüştüm bu hediyeyi vermemdeki amaç birbirimizden uzakta olduğumuz için ayıcığın içindeki çerçeveye resmimizi koyup vermeyi düşünmüştüm bunu görür görmez :) sonra düşündüm vazgeçtim başka bir hediye almıştım doğum günü için belki ilerde hediye bulamazsam düşünürüm:)
başka hediye aldıysan o zman alacağın ilk hediyede direktmen düşünmeden alabilirsin bu ayıcığı
ne aldın merak ettim
Bir erkeğe ayıcık almak ona sütyen almakla eşdeğerdir bence[/
sizin yorumunuz o saygı duyarım böyle düşünmeyenler de var.
pasta yaptım onun için :) kazak aldımgünlük tutmuştum yani bir nevi onunla ilgili düşüncelerimi paylaşmıştım :)
ve biraz klasik bir hediye kutu hazırladım daha önce hiç hazırlamamıştım :) kutuyu kendim yaptım
sonra içine ilk sinema biletlerimizi, önemli sakladığım notları, tarihleri falan koydum daha hatırlayamadığım birsürü şey çok mutlu olmuştu
iyiy yapmışsın bu hediyede güzel olmuş güle güle kullansın
ey aşkk
saol canım :) aşk işte insana neler yaptırıyo :)
Bir erkeğe ayıcık almak ona sütyen almakla eşdeğerdir bence[/
sizin yorumunuz o saygı duyarım böyle düşünmeyenler de var.
kızmayın canım şaka olsun diye yazdım. ayıcıktan hoşlanan erkek duymadım da o yüzden
kızmayın canım şaka olsun diye yazdım. ayıcıktan hoşlanan erkek duymadım da o yüzden
yok kızmadım ama dalga geçer gibi söylediniz sandım
evet ayıcıklar erkeklerin hoşuna gitmez de bir süre sonra hediye fikri kalmıyo değişik şeyler ararken buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?