- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
- Konu Sahibi safiyesercan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da öyle geldi tereddüt de kaldım:18:
başka alternatifler düşün tatlım![]()
kızlar hediye arıyordum doğum günü için ararken bunu buldum nette sizce kendi resmimizi yapıştırıp vermek geldi aklıma sizce çok mu saçma olur bir erkeğe bunu vermek ?
Eki Görüntüle 932159
bence çok şeker çok sevimlice bi hediye olur
yanı sırada bi parfüm veya başka bişey eklersin güzel olur
Bana da çok sevimli geldi :)Ben şöyle düşünmüştüm bu hediyeyi vermemdeki amaç birbirimizden uzakta olduğumuz için ayıcığın içindeki çerçeveye resmimizi koyup vermeyi düşünmüştüm bunu görür görmez :) sonra düşündüm vazgeçtim başka bir hediye almıştım doğum günü için belki ilerde hediye bulamazsam düşünürüm:)
başka hediye aldıysan o zman alacağın ilk hediyede direktmen düşünmeden alabilirsin bu ayıcığı
ne aldın merak ettim![]()
Bir erkeğe ayıcık almak ona sütyen almakla eşdeğerdir bence[/
sizin yorumunuz o saygı duyarım böyle düşünmeyenler de var.
pasta yaptım onun için :) kazak aldımgünlük tutmuştum yani bir nevi onunla ilgili düşüncelerimi paylaşmıştım :)
ve biraz klasik bir hediye kutu hazırladım daha önce hiç hazırlamamıştım :) kutuyu kendim yaptım
sonra içine ilk sinema biletlerimizi, önemli sakladığım notları, tarihleri falan koydum daha hatırlayamadığım birsürü şey çok mutlu olmuştu![]()
iyiy yapmışsın bu hediyede güzel olmuş güle güle kullansın
ey aşkk![]()
saol canım :) aşk işte insana neler yaptırıyo :)![]()
Bir erkeğe ayıcık almak ona sütyen almakla eşdeğerdir bence[/
sizin yorumunuz o saygı duyarım böyle düşünmeyenler de var.
kızmayın canım şaka olsun diye yazdım. ayıcıktan hoşlanan erkek duymadım da o yüzden
kızmayın canım şaka olsun diye yazdım. ayıcıktan hoşlanan erkek duymadım da o yüzden
yok kızmadım ama dalga geçer gibi söylediniz sandım![]()
evet ayıcıklar erkeklerin hoşuna gitmez de bir süre sonra hediye fikri kalmıyo değişik şeyler ararken buldum