Bu hayat sizi de yormadı mı..

Başlığa cevabım Bu hayat yormaz mı küfürü hiç sevmem ama kaba bir tabirle bu hayat ebemi cimcikledi :) diyebilirim.

Altı çizili cümleye cevabım ise çok daralınca kendime ALLAH var, keder yok, sen doğru ol elbet mevlamında bir planı vardır deyip geçiyorum.. Bu ipe sarılmak gerçekten rahatlatıyor beni..

Bu hayatta güzel insanlar da var güzel şeyler de oluyor. Tamamen kötülüklere odaklanmışsınız. Bir yardım kuruluşuna üye olup, gönüllü olarak yardima muhtaç insanlara merhem olabilirisiniz. Bu size huzur verir hem de orada iyi şeylerin de olduğunu görürsüniz ve iyi bi arkadaş çevresi edinirsiniz naçizane fikrim.

Peki milletin ne yaptığı seni niye bu kadar ilgilendiriyor? Gören de siz atom parcaliyorsunuz sanacak. Siz neler yapıyorsunuz hiç anlatmamışsınız

Eğer yurtdışı imkanınız hiç olmasaydı nasıl hissederdiniz? Bizler gibi olsanız yani? Eleştirmek amacıyla sormuyorum, ben de konu sahibi gibiyim o nedenle.
Olay sadece yurtdışı değil ki hem. Sen gitsen sevdiklerin kalır. Yani bu ülke kolay kurulmadı ben gözümü kapatıyorum aman diyenleri anlamıyorum pek. Tamam hicbir derde derman olamam diye kapatıyor olabilir ama çalış derman olmaya önce. Lay lay lom nereye kadar

Yurtdisindan bildiriyorum, burda da hayat dört dörtlük degil. Gecim sıkıntısı yok bu dogru ama burda da hayat cok pahali, sorunlar burda da var. Yabanci oldugun icin dislanabilirsin ya da her olumsuzlugu buna yorabilirsin. Bir yerlere gelebilmek burda da cok zor. Bir kahveyle bin resim cekmek burda da var. Paranini alim gücü yüksek, kadinlara cok deger veriliyor bunlar gercekten buranin artilari ama insanin genel olarak mutsuz bir yapisi varsa nere giderse gitsin bir sey buluyor

Kendime döndüğümde huzuru buluyorum.. Çok detaya girmek kafayı yedirtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…