• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bu hayat koşuşturmasında kendinizi kaç yaşında gibi hissediyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu hayat koşuşturmasında kendinizi kaç yaşında gibi hissediyorsunuz?yani ruhunuz kaç

• Ankete Katılan
    41
E

EU2

Ziyaretçi
bu hayat koşuşturmasında kendinizi kaç yaşında gibi hissediyorsunuz?yani ruhunuz kaç yaşında?

Gününe göre değişiyor.Bazen çok yaşlı, bazen yaşımda
Ama hiç bir zaman çok genç hissetmiyorum, bu benim için iyi :):)

bazen aktifliğime, yaşadığım sıkıntılı evrelere ve o an ki duygusal iniş çıkışlarıma göre değişiyor ama bazen öyle oluyor ki.....35 bazen öyle oluyo ki yaşım gibi....ama bi gerçek varki yaşıtlarımla birlikteyken kendimi onların yanında ablaları gibi hissediyorum....kafa olarak yani...zati en yakın arkadaşım üst komşum 52 yaşında onunlayken gencim yaşım gibiyim ama kafa olarak hayata bakış olarak aynı ayarız.....

Geneldekendimi 20 li yaslarda hissediyorum, bazende cok mu yuk yukleniyor omuzlarima 35'lere yaklasiyorum

çok sıkıntılı günler geçirmeme rağmen kendimi hep olduğumdan çok daha genç hissediyorum zaten görünüş olarak da yaşımı pek göstermiyorum

görünüşte yaşımı göstermesemde.okadar yorgunki ruhum bazen okadar yaşlanmış hissediyorum kendimi.iki büklüm ihtiyar gibi oluyorum.ama bazende okadar geç hissediyorumki kızımla sanki yaşıtmışım gibi oluyorum.onunla çılgınlıklar yapıyorum.ama genelde yaşlıyım.....

100-150 arası gibi his ediyorum

bazen 60 yaşında bazanse 18 yaşında:) kızlarım kızıyor tabi 18 hissedince kendimi, çünkü o dönemlerde tavırlarım ve giyimimde değişiyor :icecream:kıskanıyolar tabi beni cadılartatlicadiarzu

ruhum daha 5 yaşında
bakma 55 yaşındaymışım gibi olduğuma
jeyyar

ben hep 7-8 yaşlarında sorumsuz sorunsuz bi kız gibi hissetmeye çalışıyorum...:kahve:

tam yaşımda yani 35 her yaşımın kendi sorumluluğunu yaşıma göre yaşadım çünküa.s.

HEP SORUNLU Bİ HAYATI YAŞADIM ,HAYAT AÇISINDAN AKILLANDIM,HERŞEYİN FARKINDAYDIM AMA OLMAM GEREKEN İNSAN HİÇ Bİ ZAMN OLMADIM BU YÜZDENDE İÇİMDEKİ BENİ HİÇ BÜYÜTEMEDİM :1no2::1no2:

kendi yaşım 39 ama ruh yaşım o kadar değişken ki :bbo: bazen kendimi uzun bir süre içinde bulunduğum yaşam zorlukları ve sorunlarından olsa gerek çok çok yaşlı hissediyorum ama bazende 20-25 arası bende anlamadım bu değişkenliği süprizzzzz

çok yaşlı hıssedıyoru cokk
kendımı kuru bır yaprak gıbı hıssedıyorum
ordan ola savrulup parcalanıyorumsenağlama

yaşım 28...
dün 18 gibiydim......
bugün ise 58 her an değişiyor..............

valla şu aralar kendimi okadar yaşlı hissediyorum ki........:çok üzgünüm:

daha 21 yasımdayım ama 25 35 arası hıssedıyorum

Back