Bu hastalık ne menem bir şey!

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Bi kaç gündür boğazımda ağrı ve yanma hissi var ben bunu çok konuşmaya bağlamıştım fakat 3 gündür gecmedigi için internetten araştırdım sanırım reflü var doktora gideceğim ama ameliyat denmesinden korkuyorum. Sizde veya etrafınızda bu hastalığı doğal yollarla atlatan oldu mu

Lütfen internetten teşhis koyup tedaviye karar verip Dr a gitmeyin. Size de bize de yazık. Tıpta ilk öğretilen şey hastalık yoktur hasta vardır.

(Reflü olsa bile derceleri, çeşitleri, farklı tedavileri var).

ne hemen amelıyat olmaya kalktınız ,

benım kaç aydır bogazım ağrıyor ne yazıkki pis suriyelilerin mikrobu geçmek bilmiyor ,
ama hiç amelıyat olurum diye düşünmedim

ne hemen amelıyat olmaya kalktınız ,

benım kaç aydır bogazım ağrıyor ne yazıkki pis suriyelilerin mikrobu geçmek bilmiyor ,
ama hiç amelıyat olurum diye düşünmedim
Etrafında hiç suriyeli yok yalnız neden bir ırka bağladınız hastalığı anlamadım. Belirtiler ülseri gösteriyor bu şekilde hayatıma devam edemem hastaneye gidip ameliyat denmesinden korktum o yüzden sordum burda

Lütfen internetten teşhis koyup tedaviye karar verip Dr a gitmeyin. Size de bize de yazık. Tıpta ilk öğretilen şey hastalık yoktur hasta vardır.

(Reflü olsa bile derceleri, çeşitleri, farklı tedavileri var).
Ya iyi de hastalık geçici işe doktora gitmeden süt falan içerim dedim ne hemen celaleniliyor anlamadım. Teşhisi ben koyunca doktorlar da aptal değil ya benim söylememe bakmasın bi zahmet o yüzden gidiyorum ona ben bilmediğim için. Sanırım doktorsunuz ve kendinizi ortaya atmak için bu kadar kaprislisiniz büyü de gel

Bir doktora gitseydiniz önce. Daha tanısı bile konulmamıs. Kaldı ki tanı konulsa bile 2 3 doktor aynı seyi söylerse inanılır. Siz kendi kendinize evham yapmayın yani =) =)
Ya her yerde ameliyat yazınca bir korktum sağlık bu şakaya gelmiyor insan hemen üzülüyor. Bi kaç güne geçmezse ciddi bir şey olduğunu düşünüp doktora giderim zaten

Etrafında hiç suriyeli yok yalnız neden bir ırka bağladınız hastalığı anlamadım. Belirtiler ülseri gösteriyor bu şekilde hayatıma devam edemem hastaneye gidip ameliyat denmesinden korktum o yüzden sordum burda

bizim etrafımızda o kadar çok ki anlatamayız cnm , ve onlardan bulaşan bir kaç hastalık sayabilirim sana , çocuklarımız perişan oldu onların yuzunden , ben sana onlardan bulaşmıştır demedım zaten , hemen neden amelıyata bagladın allah korusun demek istedim ,

Bogaz yanmasiyla reflunun ne alakasi var ki? Reflu mide ile yemek borusunun birlestigi yerdeki yanma hissi, sanki orda bir sey var hissidir. 3 gunluk bir seyle de ortaya cikmaz. En fazla soguk alginliginiz vardir, gecmis olsun

Bogaz yanmasiyla reflunun ne alakasi var ki? Reflu mide ile yemek borusunun birlestigi yerdeki yanma hissi, sanki orda bir sey var hissidir. 3 gunluk bir seyle de ortaya cikmaz. En fazla soguk alginliginiz vardir, gecmis olsun
Reflü mide suyunun ağıza kadar gelmesine sebep olabilir oda boğazda tahrişe sebep olarak ağrı yapar

Hadi araştırıp teşhis koydunuz da reflüyü neden ameliyat edeceklerini düşündünüz

Diyeti yeme saati oturarak uyuma gibi bir çok şey varken ameliyat demeniz ilginç

Boğaz Ağrısı da muhtemelen mevsim geçişindendir

boğaz ağrısı ve yangını için farenjit de denilebilir
alemsiniz ülser reflü hemen teşhis koymuşsunuz

doktora gitmelisiniz

Ya iyi de hastalık geçici işe doktora gitmeden süt falan içerim dedim ne hemen celaleniliyor anlamadım. Teşhisi ben koyunca doktorlar da aptal değil ya benim söylememe bakmasın bi zahmet o yüzden gidiyorum ona ben bilmediğim için. Sanırım doktorsunuz ve kendinizi ortaya atmak için bu kadar kaprislisiniz büyü de gel

Zaten mesajımın doktorun zekasıyla bir ilgisi yok. Algılamakta zorluk çekeceğinizi düşünememişim. İnternetten teşhis koyarak (bu ifade bile başlıbaşına yanlışlar silsilesi) Dr a gitmek sadece kendi hastalık-iyileşme sürecinizi, Dr un boş yere gidecek fazladan zamanını (normalde diğer hastalara ayrılacak olan), psikolojinizi ve asıl tedavinizi kötü etkiler. O yüzden bu yanlıştan kaçınmanızı önermiştim.

Nobran ve hakaretvari üslübunuzdan konunuza yazarak hata ettiğimi anlıyorum. Zaten site yönetimi sizi pasife alarak gereken cezayı vermişler. Son tümceniz ve siz; cevap verebileceğim düzey ve anlama yeterliliğinde değilsiniz. Göz ardı et butonu sizin gibiler için kullanılıyor sanırım. Bir daha bu düzeyle muhattap olmamak adına sizin için uygulayacağım.

Zeka yaşınızın da gelişerek bedensel yaşınıza ulaştığı sağlıklı günler dilerim.

bogazı yakan sey asit zırt pırt farenjit yaptırır gecmez bir türlü son bir yılda yada 2 yılda zırt pırt farenjit oluyorum be yahu diyeniniz var ise bunun adı reflü olabilir ve bir dolu kbb dr u an la maz.reflünün teshisi de soyle basittir basın agrıyorsa basın agrıyordur ayagın agrıyorsa ayagın agrıyordur agzına acı su geliyorsa bogazı temizleme ihtiyacın oluyorsa arada öksürük tıksırık oluyorsa reflü olabilir bunun icin alleme olmaya gerek yok belki dr a gidecek durumu yok zamanı yoksa eczaneden al bi şise gaviscon advanced dene hamilelere bile verile şurup baktı kesiyor agrını hemen diyete de basla reflü diyeti ama en kısa sürede de bi gastroentologa gitmeye bak olmadı bir dahiliyeciye
arkadaslar randevu alsan atıyor sana 1 ay oteye ne yapsın bir ay? daha relaxed takılmak lazım:) bu kadar stress insana zarar verir

Back
X