Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sevindim tamamen geçti mi yaniAkşam belli bir saatten sonra yemeyerek ve bal içinde kudret narı ile kurtuldum.
Etrafında hiç suriyeli yok yalnız neden bir ırka bağladınız hastalığı anlamadım. Belirtiler ülseri gösteriyor bu şekilde hayatıma devam edemem hastaneye gidip ameliyat denmesinden korktum o yüzden sordum burdane hemen amelıyat olmaya kalktınız ,
benım kaç aydır bogazım ağrıyor ne yazıkki pis suriyelilerin mikrobu geçmek bilmiyor ,
ama hiç amelıyat olurum diye düşünmedim
Inşallah geçicidir teşekkür ederimsalgın var reflü öyle pat diye çıkmazki doktora gidin ama muhtemelen mevsimsel olan bir hastalık geçmiş olsun
Ya iyi de hastalık geçici işe doktora gitmeden süt falan içerim dedim ne hemen celaleniliyor anlamadım. Teşhisi ben koyunca doktorlar da aptal değil ya benim söylememe bakmasın bi zahmet o yüzden gidiyorum ona ben bilmediğim için. Sanırım doktorsunuz ve kendinizi ortaya atmak için bu kadar kaprislisiniz büyü de gelLütfen internetten teşhis koyup tedaviye karar verip Dr a gitmeyin. Size de bize de yazık. Tıpta ilk öğretilen şey hastalık yoktur hasta vardır.
(Reflü olsa bile derceleri, çeşitleri, farklı tedavileri var).
Ya her yerde ameliyat yazınca bir korktum sağlık bu şakaya gelmiyor insan hemen üzülüyor. Bi kaç güne geçmezse ciddi bir şey olduğunu düşünüp doktora giderim zatenBir doktora gitseydiniz önce. Daha tanısı bile konulmamıs. Kaldı ki tanı konulsa bile 2 3 doktor aynı seyi söylerse inanılır. Siz kendi kendinize evham yapmayın yani =) =)
Etrafında hiç suriyeli yok yalnız neden bir ırka bağladınız hastalığı anlamadım. Belirtiler ülseri gösteriyor bu şekilde hayatıma devam edemem hastaneye gidip ameliyat denmesinden korktum o yüzden sordum burda
Reflü mide suyunun ağıza kadar gelmesine sebep olabilir oda boğazda tahrişe sebep olarak ağrı yaparBogaz yanmasiyla reflunun ne alakasi var ki? Reflu mide ile yemek borusunun birlestigi yerdeki yanma hissi, sanki orda bir sey var hissidir. 3 gunluk bir seyle de ortaya cikmaz. En fazla soguk alginliginiz vardir, gecmis olsun
boğaz ağrısı ve yangını için farenjit de denilebilirEtrafında hiç suriyeli yok yalnız neden bir ırka bağladınız hastalığı anlamadım. Belirtiler ülseri gösteriyor bu şekilde hayatıma devam edemem hastaneye gidip ameliyat denmesinden korktum o yüzden sordum burda
Ya iyi de hastalık geçici işe doktora gitmeden süt falan içerim dedim ne hemen celaleniliyor anlamadım. Teşhisi ben koyunca doktorlar da aptal değil ya benim söylememe bakmasın bi zahmet o yüzden gidiyorum ona ben bilmediğim için. Sanırım doktorsunuz ve kendinizi ortaya atmak için bu kadar kaprislisiniz büyü de gel