Bu hastalığın adı ne nasıl geçer ne yapmalıyım?

en etkilisi her tuvalete gittikten sonra karbonatlı ılık su ile yıka canım. Çok iyi gelicek. Ama kesinlikle yap ve rahatladığını hissediceksin.
Ben biraz huylum dışarda pis bir wcye girdimmi hemen olur bendede ve karbonatlı ılık su iyi gelir her zaman. Geçmiş olsun

herzaman olur diyosun canım öyle büyütülücek bir şey değil dimi bu ?
yani normalde grip gibi basit birşey mi?

karbonat yöntemini ve sirke yöntemini deniycem hemen birazdan inş geçer artık ya bidaha öyle dikkat edicem ki şehir dışına gitmiştik öğrenci evi sanırım ordan geçti offf offf ne pis tuvaletleri varmış yaa

hayatım annemde bende huyluyuzdur. Gözümüz bişey görsün pskolojikmen mikrop kaparız yada mantar olur. Bizim yardımcımız karbonatlı ılık su. Hemen dene. Bilmediğin wcyede sakın oturma. Kadınlarda çok sık olan bir durumdur aslında. Mümkünse normal bol bir don giyin geçene kadar :) Takma o kadar pskolojiğe işlerse daha fena olursun . Sürekli kaşınır. Ben evdede aklıma gelince bile elim erkekler gibi eşoftmanın üstünden hep şeyimde olur :) eşimde ayıp ayıp der. Anlatamam ona bu durumu 1 liraya bi karbonat al ılık suyla yıka sen rahatla önce bi

ay allah razı olsun yahu kaç gündür bende elim orda geziyorum gece yarısı uyanıp kaşınıyorum biri görse yanlış anlıcak
hemen deniycem canımm çookk saol

ay allah razı olsun yahu kaç gündür bende elim orda geziyorum gece yarısı uyanıp kaşınıyorum biri görse yanlış anlıcak
hemen deniycem canımm çookk saol

arkadaşım bence doktora git yada hemen çözüm istiyorsan git eczaneye yada aile hekimine travazol diye bir krem var doktoruna danış tabi reçetene yazdıronu kullan geçer.tuvalet temizligine dikkat et yere oturma soguk alıncada oluyormuş birde naylon çamaşırlardan uzak dur...geçmiş olsun

tamam canım..
eczameye bi soriyim de önce hemen geçmesi için..
karbonatı denedim şidmi biraz rahatladım..
ama tamamen geçirmez heralde..ilaç şart bakalım

Sabun kullanmayın.İlaçsız geçmez.Yayılabilir sık sık tekrarlayabilir.Doktora gitmeniz şart.Muayene olmak istemiyorsan aile hekimine git ilaç yazdır en azından buradaki bazı tavsiyelerden iyidir.

banada bu sorun mantarmış gibi geliyor..kaşıntısı berbat diye duymuştumda..bencede doktora gidin..çekinmek derken doktordan değildir inşalllah..geçmiş olsun..

kızlar az önce büyük bi kaşınma krizi atlattım diyebilirim şimdi hafifledi çok şükür ama dayanamıyorum artık karbonatı denedim hafta sonu doktrada gdemicem çok kötüyüm napıcam ben allahım dayanamıyorum yaaaa

arkadaşım mantar hastalığıyla ilgili bi bölüm vardı sanki oradakilere bi sorsan hani doktora görünen falan belki tavsiye verebilir sana..dar eşya giyme daha kötü olabilir bide çok kaşımamaya çalış yaraya falan dönmesin..yıka temiz tutmaya çalış sürekli..bide elinle temas olmamasına dikkat et..mantar bulaştığı için aman saça falan bide bulaşmasın..benim arkadaşımın ayağında vardı mantar sürekli yıkayarak temiz tutmaya çalşıyoduda bide çoraplarını sık sık değiştirirdi..sende iççamaşırını değiştir ve iyice o çamaşırıda yıka..dur ben bi sorayım yine onun geçti belk bi fikri vardır daha fazla..umarım doktora gidesiye kadar sen işine yarıcak bişe öğrenebilirim..birde mesela duş alnca göğüs altlarında ıslaklık kalmamalıymış buda kötüymüş..hatta göğüs altı iiice kuuyasıya kadar sütyensiz dolaşmak yada iyice kuruduktan sonra giyinmek gerekirmiş aklında bulunsun bunu belki duymamış olabilirsin..mantar başlaması çok basit yani en önemli küçük şeylere dikkat et işte..

Son düzenleme:

çok teşekkürederim canım ilgilendiğin için..
az önce eczaneden bi krem aldım biraz rahatlama var ama yavaş yavaş geliyo kaşıntı..akıntı..ıyy tiksiniyorum artık
evet canım o konulardada dikkat ederim de bu niye böyle olduysa artık umarım geçer artık yaa

su anda bende aynı dertten muzdaribim dün gittim doktora eşimede banada birer hap verdi yıkamak için numıs med genital bölge temizleyici bi krem bide fitil verdi istersen isimlerini yazarım bence düşünme aklından cıkar o zaman o kadar rahatsız olmazsın

rica ederim..doktorda bir ilaç krem falan verecekmiş sanırım..bide diğer yorumumdaki gibi işte temiz tutman çok gereklimiş..ama sadece mantar olduğunda değil bi daha tekrarlanmasın diye herzaman..başkasına ait eşyaları falan sakın giyme deneme bile..bazıları var arkadaşının ayakkabısını terliğini çok rahat giyer dener buna benzerleri yapma,ben saç tokasını mesela kimsenin almam vb.biraz şey olacak ama temiz olsa dahi aileden birinin giyilmiş ama yıkanmış çorabını bile giyemem gerçi bu benim huyumda var ama:)..nemli bile olduğunda kurumadan giyme eşyanı..pek başka bişe yokmuş yani farklı..sadece herşey kuru olmak ve temizlikle ilgili işte..

evet ya bende farkettim onu pskolojik olarak düşündükçe daha kötü oluyor..
bende eczaneden bi krem aldım biraz geçti..bakalım tekrar olmaz artık inş..
sanada çok geçmiş olsun canım..allah şifanı versin çok kötü birşey..

valla en güzelini yapıyosun öyle yapmak gerek aslında..
bende dikkat ediyodum ama okadar değil..
bundan sonra aşırı dikkat edicem..herşeyin başı çok çok temizlikten geçiyomuş..
ve kimsenin tuvaletine çok zor durumda kalmadıkçada girmem..sanıyorum ki bana ordan geldi mikrop..şükür biraz iyileştim..bir daha olucak diye çok korkuyorum..artık düşünmemeye gayret edicem..

sen derdını anlat sdce bakmaz genelde emın ol idrar tahlılı ister canımm ALLAHIM acıl şifa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…