Bu hastalığın adı ne nasıl geçer ne yapmalıyım?

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
kızlar ben 3 gündür bir durumla uğraşıyorum allah düşmanımın basına vermesin :18:
ya çok utanıyorum anneme falan söyledim doktora giddelim dedi ama sizlerden yaşayan bilen var mı bu durumu..
ben araştırdım vajinal mantar diye çok utanıyorum nedir bu nasıl geçer?mantar mı onuda bilmiyorum
dışarı çıkamıyorum kaşıntıdan yanmaktan..
off çok kötüyüm şuan bile duramıyorum ilk defa böyle bişey geldi başıma yardım edin bitkisel bi çözümü falan var mı bunun ne yapmam lazım ggeçmiyo bi türlü daha da kötü oluyo..

utanılacak bişey yok bunda hastalık sonuşta bencede bi doktora git muhtemelen enfeksyon kökenlidir bi iki güne geçer

geçmiş olsun öncelikle doktora gitmeni öneririm ama önemli bir şey değildir diye düşünüyorum daha önce benimde başıma gelmişti.
kuzenim doktor ona danışmıştım.travogen isminde bi krem kullanmamı önerdi gerçekten çok iyi geldi.
enfeksiyonel bir durumdur çamaşırını giymeden önce mutlaka ütüle günlük ped kullanıyorsan eğer kullanma 1-2 güne geçecektir.ama yine de ezbere bir şey yapma bir doktora görün mutlaka.

canım doktora git, utanacak bişey yok. bi arkadaşımda da vardı o da gitti.
yani normal şeyler bunlar, sıkma canını geçer inş

Doktora cuff cuffff

Bide idrarını yaparken o kısma gelecek şekilde yapmaya çalış iyi geliyormuş arkadaşım demişti.
Yada karbonatlı su ile kendini yıka ama bunlar geçici çözümler doktora git kesinlikle

minik bır parca hacı sakır sabunundan böl. wc ye veya banyoya gıt soguk suyla ıyıce yıka oranı sabunla ovarak. sıcak su tutma mantarsa eger cogalır daha kotu olur. saat bası hacı sakırle soguk suyla yıka. cok faydası olacakdır.

doktora gitsem söylesem hiç bakmadan falan ilaç verir mi?
doktora gitmeden bi çözümünü bilen varmı peki:18:

yada eczaneden krem adı falan tavsiye edebilirmisiniz

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ben bu kremi bi soriyim eczaneye madem çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için

geçiçi çözüm derken?
yani ben karbonatlı su yapıp geçirsem bidaha olma ihtimali de mi olucak
off allahım nasıl bi illetdir bu yaa

Arkadaşım ben bununla çok uğraştım.Dışarıdaki tuvaletlerden bile kapmış olabilirsin.
Sakın ama sakın sabunla yıkama!!! Bunlar yanlış bilgiler sadece serin suyla temizle fazla abartmadan yıkanmış ütülenmiş çamaşır giy,doktorun krem vericektir,onu sürücen o rahatlatır.Doktora gitmemezlik etme sakın.Utanılıcak birşey değil.Kaıdnların %75i geçirir bunu..Doktordan utanma çekinme,ihmal etme ve sakın sabun kullanma.

çok teşekkür ederim canım bunuda deniycem saol
o sabundan aliyim hemen madem

tamam canım senin kullandığın kremin adı neydi ki?

yada eczaneden krem adı falan tavsiye edebilirmisiniz

hamileyken benimde başıma gelmişti aman Allahım ne zordu ilaçlarla geçmişti ama çok iyi gelecek bir önerim olacak. kesinlikle nemli kalmayacak o bölgen iyice yıka kurula hatta kurutma makinesi tut sonrada yarım çay bardağının içine 1 tatlı kaşığı sirke yok o suyla o bölgeyi yıka kurula .pamuklu çamaşırını ütüle iyice mikrobu kırılsın giy. sonrada pedin ortasına sirke damlat bolca tam o bölgene gelecek gibi o şekilde giy çamaşırını.

sirke kaşımaktan açık yaran varsa canını yakabilir ama dayan sonrasında rahatlayacaksın .mutlaka denemeni öneririm.çok geçmiş olsun cnm.

saol canım ya hele geceleri daha da kötü oluyo 3 gündür neler çekiyorum..
deniyim bakalım burdaki tüm önerileri sabun kullanmadan
çok çok teşekkür ederim bidaha yaşamassın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…