geçmiş olsun öncelikle doktora gitmeni öneririm ama önemli bir şey değildir diye düşünüyorum daha önce benimde başıma gelmişti.
kuzenim doktor ona danışmıştım.travogen isminde bi krem kullanmamı önerdi gerçekten çok iyi geldi.
enfeksiyonel bir durumdur çamaşırını giymeden önce mutlaka ütüle günlük ped kullanıyorsan eğer kullanma 1-2 güne geçecektir.ama yine de ezbere bir şey yapma bir doktora görün mutlaka.
Doktora cuff cuffff
Bide idrarını yaparken o kısma gelecek şekilde yapmaya çalış iyi geliyormuş arkadaşım demişti.
Yada karbonatlı su ile kendini yıka ama bunlar geçici çözümler doktora git kesinlikle
minik bır parca hacı sakır sabunundan böl. wc ye veya banyoya gıt soguk suyla ıyıce yıka oranı sabunla ovarak. sıcak su tutma mantarsa eger cogalır daha kotu olur. saat bası hacı sakırle soguk suyla yıka. cok faydası olacakdır.
geçiçi çözüm derken?
yani ben karbonatlı su yapıp geçirsem bidaha olma ihtimali de mi olucak
off allahım nasıl bi illetdir bu yaa
Arkadaşım ben bununla çok uğraştım.Dışarıdaki tuvaletlerden bile kapmış olabilirsin.
Sakın ama sakın sabunla yıkama!!! Bunlar yanlış bilgiler sadece serin suyla temizle fazla abartmadan yıkanmış ütülenmiş çamaşır giy,doktorun krem vericektir,onu sürücen o rahatlatır.Doktora gitmemezlik etme sakın.Utanılıcak birşey değil.Kaıdnların %75i geçirir bunu..Doktordan utanma çekinme,ihmal etme ve sakın sabun kullanma.
hamileyken benimde başıma gelmişti aman Allahım ne zordu ilaçlarla geçmişti ama çok iyi gelecek bir önerim olacak. kesinlikle nemli kalmayacak o bölgen iyice yıka kurula hatta kurutma makinesi tut sonrada yarım çay bardağının içine 1 tatlı kaşığı sirke yok o suyla o bölgeyi yıka kurula .pamuklu çamaşırını ütüle iyice mikrobu kırılsın giy. sonrada pedin ortasına sirke damlat bolca tam o bölgene gelecek gibi o şekilde giy çamaşırını.doktora gitsem söylesem hiç bakmadan falan ilaç verir mi?
doktora gitmeden bi çözümünü bilen varmı peki:18:
yada eczaneden krem adı falan tavsiye edebilirmisiniz
hamileyken benimde başıma gelmişti aman Allahım ne zordu ilaçlarla geçmişti ama çok iyi gelecek bir önerim olacak. kesinlikle nemli kalmayacak o bölgen iyice yıka kurula hatta kurutma makinesi tut sonrada yarım çay bardağının içine 1 tatlı kaşığı sirke yok o suyla o bölgeyi yıka kurula .pamuklu çamaşırını ütüle iyice mikrobu kırılsın giy. sonrada pedin ortasına sirke damlat bolca tam o bölgene gelecek gibi o şekilde giy çamaşırını.
sirke kaşımaktan açık yaran varsa canını yakabilir ama dayan sonrasında rahatlayacaksın .mutlaka denemeni öneririm.çok geçmiş olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?