2 gün boyu birlikteymişsiniz, verin işte hediyelerini. İllaki eve mi götürmeli?
Baktınız duymamazlıktan geliyorlar, isteksizler,
Kaynınız çok Yorgunum dediği an,
O zaman biz hiç zahmet vermeyelim, çocuklar da heveslidir hediyeler için burada verelim, size de daha müsait bir zamanda inşallah falan diyin oldu bitti...
Vazgeçmemişsiniz ki. Yarın yarıma saat kadınlar gidelim e dönmüş program.Zaten sorun orda, firsat vermedsn geldiler. Halbuki eşim gelmek istiyorum diye ilk günden isteğini belirtti. Bende lütfen sözünü etme dedim. Bi daha gelirlerse, veririz olur biter.
Eşim bana karsi ya yok öyle degildir öyle demek istemediler diyor onları korumak adına konuştu, ama bildiginiz cevapsiz birakiyorlar.
Insan bir cocuk bile soru sorunca cevap verir.
Oda iki defa sorduktan sonra maruz kaldigi davranis üzerine bir daha sormaktan vazgecti zaten
Benden gelmedi o teklif baskalarindan geldide, bende acikcasi hosnut degilimVazgeçmemişsiniz ki. Yarın yarıma saat kadınlar gidelim e dönmüş program.
Bilemedim bana fazla ısrarcı geldiniz.
Benden gelmedi o teklif baskalarindan geldide, bende acikcasi hosnut degilim
Bu tavirlar normal mi degilmi merak ettigimden size danismak istedim, yoksa onlar sag ben selamet
Size neden dokunuyor? Öyle bilindiği için gurbetci kelimesini kullandim.Şunlara gurbetçi demeyi bırakın artık ya
Anlıyorum , tşk ederim.Hangi anlamda normal mi diye soruyorsunuz?
Sizi evlerinde ağırlamak istemeyen insanlar için normal :)
Ah gurbetten kardeşimiz gelmiş, mutlaka evimizde ağırlamalıyız diye düşünenler için anormal.
İnsan kardeşine giderken neden bukadar teferruata girer ki gitmeden bir saat önce arayıp söyleşiniz de olurdu eşinize de hak veriyorum aileye hasret kaldığın dan abisiyle geniş geniş büyükler olmadan rahat konuşmak istedi herhalde istememelerinde sıkıntı elti mi istemiyor abimi anlamadım
Siz teklifte bulunmuş sağlıklı cevap anlamamışsınız bir daha sormayın kendi ayıpları bir daha gelişte hiç teklif etmezsiniz bence bu konuda eşinizi doldurmayın fikirlerinizi söylemeyin kendi görsün eğriyi doğruyuEvde olurlarmi olmazlarmi bilemedigimizden 1 saat önce cok spontane olur diye ve evde durmadiklari bize geldikleri icin biz soylersek, onlarda anlarlar diye umut ettik.
Eltimde hic cevap vermedi esime.
Bize sadece" biz cok yogunuz bak ama haftaya mutlaka bekliyoruz"deseler amenna. Burdan tatile gidecegiz ve gelen giden olacak, 1 ay bile kalmayacagiz. esimde ondan istekliydi ama sagolzunlar kursaginda biraktilar.
Yerinde olsam giderim en fazla yarim saat yemekten sonra (bidaha gelmezlerse tabii) giderken de belirtirsiniz yemeği yedik az uğrayacağız birseye zahmet etmeyin diye. Bu arada eşiniz çocukların hediyeleri diye belirtmesine gerek yokmuş bence. Çok ince düşünmeyin öyle mi demek istedi böyle mi demek istedi. Ne demek istediyse istedi boş verin. Gitmezseniz tenezzül etmediler gelmediler zart zurt uzatırlar aslında da istemezler o ayrı mesele. Normal değil tabii davranış şekilleri.
Belki size ikram edecek bir şeyleri yok. Maddi durumları şu ara sıkışık diyorsunuz. Mahçup olmak istememişlerdir. Siz bunu umursamazsiniz elbette ama onlar rahatsiz hisseder. Arayın işimiz çıktı siz gelin diyin bence. Hediyeleri de keşke ikinci gün verseydiniz. Neden eşiniz ısrar edip gelelim diye yine sordu ki.
Günaydın:)
Eşim ilk söylediğinde tepki alamamış, banada
" kapıda duymadılar karambole gitti galiba"demişti.
Ikincisinde ise eşim onları ailece evlerine zaten bırakacakti, sohbet esnasında çocuklarda isteyince ve dedigim gibi uyuyan bebekten bavullari acamayinca 2.kez tekrar etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?